skip to Main Content
+32-(0)496529232 hyper@hyperfocus.be

U bent hier: Home » 3D-audiovisuele technologie

OOH-projecten van a tot z

Werkzaam in de hele Benelux

Verkoop én verhuur

Voor 3D-audiovisuele technologie kan je bij ons terecht. Hyperfocus uit Lochristi, nabij Gent, is gespecialiseerd in het toepassen van 3D-content in een marketingcontext. Wil je jouw bedrijfsimago versterken, de klantentrouw verhogen, de verkoopcijfers doen stijgen of een ander bedrijfsdoel bereiken? Ontdek dan de verschillende mogelijkheden die je hebt met onze 3D-audiovisuele technologie.

Heb je nog vragen?

3D-audiovisuele technologie inzetten in een marketingcontext

Wil je jouw marketing een boost geven? Kies dan voor onze 3D-audiovisuele technologie. Door het toepassen van 3D-content trek je de aandacht van passanten op een originele manier naar jouw merkboodschap. Via onze Hypervsn-technologie brengen we jouw merk op een visuele manier in beeld. Wil je een mix van visuele communicatie én auditieve communicatie? Combineer onze Hypervsn-technologie dan met onze ultrasone luidspreker van Focusonics. Die luidspreker produceert korte geluidsgolven. Daardoor is het geluid enkel hoorbaar in een bepaald gebied. Jouw boodschap wordt met andere woorden op een heel gerichte manier overgebracht naar jouw doelpubliek. Jouw bedrijfsdoelen halen, wordt op die manier een eenvoudige opdracht.

3d content creatie kwaliteit
hypervsn 3d studio eigenschappen

Informeer je naar de mogelijkheden voor het toepassen van 3D-content

Heb je vragen over onze 3D-audiovisuele technologie? Wil je meteen een samenwerking opstarten met ons bedrijf, zodat jij 3D-content kan toepassen in een marketingcontext? Of wil je meer weten over onze andere diensten, zoals application design? Neem dan contact op met ons team via het e-mailadres hyper@hyperfocus.be, via het nummer +32-(0)496529232 of vul het contactformulier in. Wij nemen snel terug contact op met jou en nemen graag de tijd voor jou om je een uitgebreide toelichting te geven over onze technologieën.

3D-audiovisuele technologie