skip to Main Content
+32-(0)496529232 hyper@hyperfocus.be
[trx_sc_title title_style=”default” title_tag=”h1″ title_align=”center” scheme=”default” title=”Kasten en koepels voor Hypervsn” subtitle=”Maatwerk en standaard” description=”Maak uw 3D hologram projectie nog spectaculairder en veiliger met onze kasten en koepels.” css=”.vc_custom_1600095881408{padding-top: 25px !important;padding-bottom: 25px !important;}”]
hyperfocus - Hypervsn België - Nederland - Luxemburg authorized reseller wit hypervsn

Diverse mogelijkheden glas - hout - metaal

Wat mag u van ons verwachten?

Neem met ons contact op

U bent hier:

Home » 3d hologram led fan display » kasten en koepels

Kasten en koepels voor Hypervsn SOLO en WALL

Beschrijving video

Emoties spreken meer dan woorden en #HYPERVSN Wall spreekt het publiek rechtstreeks aan – dit keer in het winkelcentrum Galleria Minsk.

Grootschalige holografische beelden

Bekijk hoe Hologram.by, onze collega in Wit-Rusland, de holografische advertentieruimte heeft gecreëerd om merken en hun producten en diensten te onderscheiden in de branche met behulp van grootschalige holografische beelden.

  • Beschrijving video: : Ontdek hoe Phil Saddleton, CEO van Gibson #HYPERVSN-technologie op EuroShop 2020 gebruikte om nieuwe mogelijkheden te creëren om met klanten te praten.
  • Beschrijving video :Het beste (en grootste) dat is gebeurd met uw dagelijkse woon-werkverkeer sinds Netflix. Onze collega, KNM Eesti, plaatste een spectaculaire 3D HYPERVSN Wand in een NS Station in Rotterdam.Hier werd gekozen voor een kast uit glas en aluminium.
  • Beschrijving video: Onze partner van HYPERVSN – Masso Group, werkte samen met Volkswagen om een ​​onvergetelijke HYPERVSN-muur te brengen op de grootste autoshow in Vietnam!
  • Beschrijving video :Hypervsn ™ geïntroduceerd in Oekraïne door  onze collega Hype Media
  • Beschrijving video: gemaakt door onze collega retail Fozzy group
  • Beschrijving video : gemaakt door onze collega Orbis Holographics:
  • Beschrijving video: gemaakt door onze collega retail Fozzy group met hypervs led fan
  • Beschrijving video : Een beetje flair toevoegen aan het Vancouver Events Holiday-feest van ILEA, PCMi en MPI met een 3D-holografische eenheid en originele inhoud.

Beschrijving video

BigBoard Ukraine Group (een officieel lid van JCDecaux Group) heeft samen met onze Partner in Oekraïne, Hype Media, een revolutionaire buiteninstallatie opgeleverd met behulp van HYPERVSN Solo-technologie met accessoires.

Intelligente integratie

#HYPERVSN transformeert traditionele gedrukte media volledig met ontzagwekkende 3D-contentoplossingen van HD-kwaliteit. Als gevolg daarvan kunnen kasten en koepels op een intelligente manier aansluiten bij het programma.

  • Beschrijving video : Hypervsn 3D buitenreclame /commercial met 3d holo display

Contact formulier - adres gegevens - blog berichten - sociale media

kasten en koepels

koepels en kasten voor Hypervsn