skip to Main Content
+32-(0)496529232 hyper@hyperfocus.be

U bent hier: Home » Adaptieve Out-of-Home-toepassingen

OOH-projecten van a tot z

Werkzaam in de hele Benelux

Verkoop én verhuur

Adaptieve Out-of-Home-toepassingen spelen onmiddellijk in op de noden van de klant. Het is een vorm van digitale reclame, die jou als bedrijf of organisatie in staat stellen om je boodschap precies op het juiste moment te vertonen. Het grote voordeel van adaptieve Out-of-Home-toepassingen is dat ze op ieder moment aangepast kunnen worden. Valt de regen buiten met bakken uit de lucht? Lok voorbijgangers naar binnen in je zaak door een dampende kop koffie te projecteren. Precies wat ze op dat moment goed kunnen gebruiken.

Heb je nog vragen?

Altijd up-to-date met adaptieve Out-of-Home-toepassingen

Out-of-Home-reclame bestaat al decennialang. Adaptieve Out-of-Home-toepassingen zijn bezig aan een enorme opmars. Vooral de Digital Out-of-Home-toepassingen veroveren de laatste jaren het straatbeeld. De digitalisering maakt dat ook de mogelijkheden tot interactie een stuk hoger liggen. Adaptieve Out-of-Home-toepassingen doen hier nog een schepje bovenop. Zij analyseren de omgeving, het tijdstip en de behoefte van de klant en zorgen ervoor dat voorbijgangers precies te zien krijgen waar ze op dat moment baat bij hebben.

Etalage reclame met 3D holografische voorstelling van een bierflesje en een bierblikje. De hologrammen gemonteerd in doorschijnende halve plexi bollen.
reclame betekenis. Hyperfocus kennisbank

Wees op de juiste plaats, op ieder moment

In tegenstelling tot offline marketing, kan er bij digitale adaptieve Out-of-Home-toepassingen snel geschakeld worden. 3D-projectie in de horeca bijvoorbeeld, kan worden afgestemd op het moment van de dag. ’s Morgens siert een smakelijk ontbijt het scherm, ’s middags nodigt een dampende kop soep de klant uit voor een warme lunch, terwijl ’s avonds het diner klaarstaat. De klant weet onmiddellijk welke voordelen hij ervaart door voor jouw bedrijf te kiezen, met meer conversie en verkoop tot gevolg. Wil je weten welke meerwaarde onze diensten voor jouw bedrijf kunnen bieden? Neem contact met ons op door te mailen naar hyper@hyperfocus.be of door te bellen naar het nummer +32-(0)496529232. We staan u graag bij met advies op maat.

Adaptieve Out-of-Home-toepassingen