skip to Main Content
+32-(0)496529232 hyper@hyperfocus.be

U bent hier: Home » Application design

OOH-projecten van a tot z

Werkzaam in de hele Benelux

Verkoop én verhuur

Application design is een van de diensten die ons bedrijf aanbiedt. Hyperfocus uit Lochristi, nabij Gent, heeft als missie om jouw bedrijf in de kijker te zetten met behulp van offline marketing. Die vorm van marketing gaat veel verder dan de statische posters die je in het station ziet. Onze visuele en auditieve communicatie is meetbaar, zodat je de doeltreffendheid van je campagne kan nagaan en telkens weer kan verbeteren.

Heb je nog vragen?

Wat je moet weten over application design

De term ‘application design’ spreekt voor zich: het ontwerpen van mobiele apps en webapps. In ons ruim aanbod aan diensten bieden wij softwareontwikkeling aan. Dat houdt in dat we toepassingen aan elkaar knopen door middel van software-integratie. Op die manier kan je de resultaten van een bepaalde actie of campagne met onze 3D-audiovisuele technologie nog veel beter meten. Verder kan je ook op ons rekenen voor advies op maat.

user interface design voor mens machineinterface
applicatie betekenis. Hyperfocus kennisbank

Contacteer onze organisatie als je meer wil weten over onze diensten

Heb je interesse in een van onze diensten, zoals application design? Of wil je meer weten over onze organisatie in het algemeen? Neem dan zeker contact op met onze medewerkers. Stuur een mail naar hyper@hyperfocus.be, bel naar +32-(0)496529232 of vul het contactformulier in.

Application design