skip to Main Content
+32-(0)496529232 hyper@hyperfocus.be

U bent hier: Home » Auditieve communicatie

OOH-projecten van a tot z

Werkzaam in de hele Benelux

Verkoop én verhuur

Auditieve communicatie is naast visuele communicatie een belangrijke vorm van communicatie om je marketingboodschap over te brengen. Hyperfocus uit Lochristi, nabij Gent, beschikt over een speciale technologie om jouw doelpubliek via auditieve communicatie te bereiken. Daarnaast kan je bij ons terecht voor offline visuele communicatie die werkt op basis van innovatieve 3D-technologieën.

Heb je nog vragen?

Auditieve communicatie inzetten om je marketingboodschap over te brengen

Met onze directional speakers kan je gerichte auditieve communicatie uitsturen om je merkboodschap over te brengen. De Focusonics-technologie werkt op basis van ultrasone golven of hoogfrequent geluid. Dat zorgt ervoor dat het geluid enkel hoorbaar is in een bepaald gebied. Deze directional speakers zijn geschikt om in te zetten op evenementen. Hyperfocus biedt ook andere interessante 3D-audiovisuele technologieën aan, zoals de Hypervsn-technologie.

proof of concept methode
klant betekenis. Hyperfocus kennisbank

Maak kennis met onze innovatieve technologieën

Wil je jouw offline marketing een boost geven? Zet dan in op auditieve communicatie met behulp van onze technologieën. Heb je vragen over onze producten en diensten? Neem dan vrijblijvend contact op met ons ervaren team. Je bereikt ons via het e-mailadres hyper@hyperfocus.be, via het nummer +32-(0)496529232 en via het contactformulier. Wij leggen je graag meer uit over ons bedrijf en wat wij voor jou kunnen betekenen. Je merkboodschap komt sowieso op een effectieve manier over.

Auditieve communicatie