+32 (0) 496 529232

SEARCH
U bent hier: Home » beeldmateriaal

Holografische beelden van superieure kwaliteit

Verbluffende eye catchers maken
Zelf maken
Via content providers

Om holografische beelden te laten ontwerpen bieden we verschillende opties. Resultaat van superieure kwaliteit. Daarnaast staat een wereldwijd netwerk van ontwerpbureau’s ter beschikking.

Leer hoe je zelf verbluffende content kan maken.

Meer informatie over het HYPERVSN ontwerp partner programma

Vraag vrijblijvend je offerte aan

Je 3D video projector ligt binnen handbereik.

Vraag je demo aan

Je 3D video projector volledig uitgelegd.

3 manieren om digitale beelden te maken

Het wow-effect van deze HYPERVSN beelden zou niet compleet zijn mocht men geen kwaliteitseisen stellen. We bieden een paar eenvoudige manieren om dat te doen. Rekening houdend met je tijd, budget en beoogde doelen. Of bekijk hier hoe je zelf holografische beelden maakt.

HYPERVSN 3D Studio

Uiterst gebruiksvriendelijk instrument om standaard 2D afbeeldingen en teksten te transformeren in indrukwekkende 3D beelden die geschikt zijn voor de HYPERVSN toestellen.Voor SOLO of WALL projecten.

Button

Aanpasbare bibliotheek

Een rijke bibliotheek bestaande uit 3D-modellen, video’s en speciale effecten staat ter beschikking. Er is zowel een gratis als een betalend systeem. Met beide systemen, heb je alles ter beschikking om je 3D-inhoud te maken en aan te passen.

Button

Op maat gemaakte inhoud

Geen tijd of expertise? Je kan je 3D ontwerp bestellen in ons Design Lab of bij één van de gecertificeerde ontwerp partners. Ontdek de expertise en voorbeelden van HYPERVSN Design Lab hier.

Button

HYPERVSN mogelijkheden voor holografische ontwerpen en samenwerkingsverbanden

De vraag naar 3D beelden, 3D-ontwerpen en animaties zal in de toekomst alleen maar groeien, omdat creatievelingen de oneindige mogelijkheden van dit opwindende nieuwe medium echt onder de knie krijgen.

Veelgevraagde inhoud

Er is veel vraag naar HYPERVSN beelden omdat er momenteel wereldwijd meer dan 380 klanten worden bediend en elke maand meer dan 10 evenementen worden ondersteund.

Boost lead-generatie

Creëer meer toegevoegde waarde voor uw eigen klanten met een groeiend aanbod naar opwindende holografische ontwerpen. Geweldige nieuwe zakelijke opportuniteiten worden werkelijkheid.

Altijd ondersteuning

Als geautoriseerde partner van HYPERVSN helpen wij u bij elke stap.  Met 24/7 technische ondersteuning, marketingadvies, ontwerp en creatieve training helpen wij u het maximum halen uit uw investering.

Ontwerpprogramma & versneld leren

Het ontwerpprogramma is een versnelde leerproef om de  partners van HYPERVSN op de hoogte te houden van de specifieke trucs en vaardigheden. Die vaardigheden hebben ze nodig  om uit te blinken in het maken van holografische inhoud. Na voltooiing profiteren onze gecertificeerde ontwerppartners van de vele voordelen als  onderdeel van deze innovatieve holografische ontwerp gemeenschap.

HYPERVSN_Model_M