skip to Main Content
+32-(0)496529232 hyper@hyperfocus.be

U bent hier: Home » Digital Out-of-Home-toepassingen

OOH-projecten van a tot z

Werkzaam in de hele Benelux

Verkoop én verhuur

Digital Out-of-Home-toepassingen geven je de mogelijkheid om op een originele manier te adverteren. Heb je hulp nodig bij deze vorm van offline marketing? Dan kan je terecht bij Hyperfocus uit Lochristi, nabij Gent. De missie van onze organisatie is om met effectieve offline marketing hét verschil te maken voor jouw bedrijf. Dat doen we door de transitie van 2D- naar 3D-visuele communicatie te ondersteunen met technologie. Ontdek hieronder wat wij voor jou kunnen betekenen.

Heb je nog vragen?

De voordelen van digital Out-of-Home-toepassingen

Digital Out-of-Home wordt ook wel afgekort als DOOH. Die vorm van marketing verschilt van Out-of-Home-marketing (OOH), omdat je kan werken met bewegende beelden en zelfs in interactie kan gaan met je publiek. OOH-marketing  werkt daarentegen met stilstaande beelden. Het zijn bijvoorbeeld posters in abribussen. Gebruikmaken van digital Out-of-Home-toepassingen brengt nog andere voordelen met zich mee. Zo kan je inspelen op het moment van de dag, omdat het snel inzetbaar is. Het geeft je ook de mogelijkheid om meerdere merkboodschappen over te brengen. Ten slotte kunnen we het resultaat tracken. Afhankelijk van je behoeften en wensen bekijken we welke toepassingen het meeste resultaat gaan opleveren.

normatieve marketing betekenis. Hyperfocus kennisbank
marketing mix betekenis. Hyperfocus kennisbank

Neem contact op met ons voor meer informatie

Heb je interesse in een samenwerking met Hyperfocus om jouw digital Out-of-Home-toepassingen te lanceren? Of zit je met vragen over onze manier van werken? Neem dan contact op met ons team. Stuur een e-mail naar hyper@hyperfocus.be, bel naar +32-(0)496529232 of vul het contactformulier in. Wij koppelen snel terug naar jou en geven je met plezier meer uitleg over succesvolle offline communicatie.

Digital Out-of-Home-toepassingen