+32 (0) 496 529232

SEARCH

Disclaimer

Notion technologies bvba., hierna te noemen Notion technologies, verleent u hierbij toegang tot hyperfocus.be en publiceert hier teksten, afbeeldingen en andere materialen die door Notion technologies, Kino-Mo en derden zijn aangeleverd.Notion technologies behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

De informatie op hyperfocus.be is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten. Overeenkomsten worden alleen gesloten door aanvaarding van een als zodanig aangeduide offerte van Notion technologies.

Beperkte aansprakelijkheid

De op hyperfocus.be aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Notion technologies of Kino-mo.

In het bijzonder zijn alle prijzen op hyperfocus.be onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard en op basis ervan zal geen overeenkomst tot stand komen.

Notion technologies zal klachten over gebruikersinhoud serieus onderzoeken en waar nodig ingrijpen. Neem hiervoor contact met ons op via e-mail.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom liggen bij Notion technologies of Kino-Mo (alle rechten voorbehouden), tenzij anders vermeld. Voor gebruik van content kun je steeds contact opnemen.

Lees onze blog berichten

Alle rechten voorbehouden Notion technologies bvba. Lees onze disclaimer en privacy policy