skip to Main Content
+32-(0)496529232 hyper@hyperfocus.be
etalage reclame met HYPERVSN projectoren

etalage reclame, digitale display etalage

[trx_sc_title title_style=”default” title_tag=”h1″ title_align=”center” scheme=”default” title=”3d holografie” subtitle=”Hypervsn trekt de aandacht” description=”Digitale display etalage Technologie die ervoor zorgt dat mensen blijven staan voor je etalage reclame” css=”.vc_custom_1600712010752{padding-top: 25px !important;padding-bottom: 25px !important;}”]
hyperfocus - Hypervsn België - Nederland - Luxemburg authorized reseller wit hypervsn
U bent hier:

Home » Blog posts » 3d hologram led fan display » etalage reclame, digitale display etalage

Uw etalage reclame verdient meer aandacht?

etalage

De hedendaagse etalage reclame vraagt meer aandacht

De uitstalling in een etalage is een inkijk in uw winkel voor degenen die elke dag langskomen. Een succesvolle narrowcasting-oplossing met opvallende is daarom van zeer groot belang. Dynamische inhoud kan de trigger zijn voor die voorbijganger om daadwerkelijk door uw deur te lopen. Dit zorgt voor de basis van een aanzienlijke omzetstijging. Dit kan al met een SOLO display.

Zorg dat de passant voor u kiest

Om deze reden zijn er veel winkeliers met eisen voor commerciële digital signage oplossingen die naar het publiek gericht zijn.

Voor de komst van Hypervsn waren LCD schermen de enige oplossing. 3D holografische displays voegen letterlijk een dimensie toe aan het effect. De impact van een digitale display etalage is daarbij veel groter. Kijk naar diverse toepassingen van holografie

Wat is er te beleven?

Kieskeurige klanten

De consument van vandaag wordt meer een meer kieskeurig. Dat merk je doordat je meer en meer uit de kast moet halen om je reclame boodschap in of voor een etalage te laten opvallen. Maar hoe pak je dat aan? De oplossing ligt in de 3D holografie technologie. Verneem meer over ons bedrijf.

3d etalage reclame, digitale display etalage met Antonio Banderas

De consument wordt verwend

Blijft de consument geregeld staan voor je etalage reclame? Of zoek je bij wijze van spreken naar een magneet om hen aan te trekken?

Schakel over naar 3D holografie

De huidige technologie biedt slechts een 2D representatie.
Een etalage reclame is de dag van vandaag een subtiele mix tussen statische posters en dynamische schermen. Het is allemaal veel interactiever geworden, maar het blijft een 2D representatie van een 3D object. Lees meer over de 3d display.

3D etalage reclame, digitale display etalage met Aquazzura

Contact formulier - adres gegevens - blog berichten - sociale media

blank

Wim Mussche is zaakvoerder/eigenaar van Notion technologies. Opgericht in 2002. Opsporen en introduceren van technologie voor marketing. 3D holografische projectie, ultrasonic directional speakers, AI marketing en Foto-en video marketing. Vaste installaties, evenementen en POC.