skip to Main Content

U bent hier: Home » FOCUSONICS model A

Focusonics
Model A

Focusonics model A is een directionele luidspreker die het geluid focust en beperkt tot een smalle straal die tientallen meters van de luidspreker kan reiken.
In de straal wordt de luisteraar ondergedompeld in muziek of spraak terwijl er op een steenworp afstand geen geluid te horen is. De Focusonics ™ -luidspreker in de geluidswereld lijkt veel op een laser in de lichtwereld.

Luidsprekers zorgen voor stilte

De Focusonics ™ -luidspreker is ideaal waar de geluidsweergave in een bepaald gebied moet worden gelokaliseerd, terwijl elders stil moet worden gehouden.
Model A is geschikt voor gebruik over grotere afstanden, doorgaans 3-15 meter, dan Model B. Bovendien is het een krachtigere versie dan Model B, wat resulteert in een groter volume aan gereproduceerd geluid. Daarom is het ideaal om de aandacht van mensen op afstand te trekken met innovatieve marketingoplossingen, gerichte omroepsystemen of grote locaties zoals beurzen en tentoonstellingen.

korte afstanden

Voor gebruik op korte afstanden, bijvoorbeeld wanneer de luidspreker in het plafond boven het hoofd van de persoon is geïnstalleerd, is Model B een geschikter alternatief.
De Focusonics ™ -luidspreker is ideaal waar de geluidsweergave in een bepaald gebied moet worden gelokaliseerd, terwijl elders stil moet worden gehouden.
Model A is geschikt voor gebruik over grotere afstanden, doorgaans 3-15 meter, dan Model B. Bovendien is het een krachtigere versie dan Model B, wat resulteert in een groter volume aan gereproduceerd geluid. Daarom is het ideaal om de aandacht van mensen op afstand te trekken met innovatieve marketingoplossingen, gerichte omroepsystemen of grote locaties zoals beurzen en tentoonstellingen. Voor gebruik op korte afstanden, bijvoorbeeld wanneer de luidspreker in het plafond boven het hoofd van de persoon is geïnstalleerd, is Model B een geschikter alternatief.

Reflectie

Als de geluidsbundel van de Focusonics ™ -luidspreker naar een oppervlak wordt gericht, zoals een LCD-scherm, lijkt het alsof het geluid uit het scherm zelf komt in plaats van uit de luidspreker. Deze functie kan worden gebruikt om virtuele geluidseffecten te creëren, bijvoorbeeld het creëren van een illusie van de aanwezigheid van vogels in kantoorruimtes door vogelsongs te spelen en de geluidsbundel van verschillende oppervlakken te laten weerkaatsen.

Kenmerken

  • Voeding: 230VAC 50Hz 40W
  • Audio bron Audio line-in
  • Bluetooth 4.1
  • Totaal gewicht met verpakking: 3.9 kg
  • Afmetingen: Speaker: 430 × 430 × 19 mm
  • Versterker, controle unit: 153 x 153 x 48 mm

Bestelcode Focusonics model A: 26 CharFics

Focusonics model A

Zoek ook naar andere items in onze database

Search
Generic filters

Meer inspiratie

Gerelateerde content over FOCUSONICS model A

FOCUSONICS model A

Hypervsn Wall huren voor uw evenement, OOH of signage