+32 (0) 496 529232

SEARCH
U bent hier: Home » Hoe werkt het » 3d hologram projector

HYPERVSN 3D hologram projector

Vraag uw offerte aan

Vrijblijvend

Click op de knop ” start aanvraag”

Technologie die
tijd
plaats
ruimte
overstijgt
  • Hoogst mogelijke resolutie 3d holografische beelden
  • Holografische beelden zijn zichtbaar in alle condities
  • Lichtgewicht en energie efficiënt
  • Veilig en betrouwbaar
  • Schaalbaar voor elk project
  • Keurmerk en ondersteuning

Eersteklas 3D hologram projector vervaardigd in Europa

Stator Hypervsn

Deze indrukwekkende rotor met vier bladen is meesterlijk bevestigd aan deze moderne stator. Als gevolg daarvan draait hij met minder omwentelingen per minuut. Vergeleken met systemen met twee rotors is er dus minder kans op slijtage. Op die manier kunnen we uw digitale beelden naar het volgende niveau tillen. Tevens zorgt het voor een stillere en veiligere werking van het apparaat. Daardoor wordt het rotor geluid verminderd en oververhitting voorkomen. Bovendien kan met deze gecontroleerde snelheid van 30 frames per seconde een helderder, krachtiger beeld worden geproduceerd. Lees er hier meer over.

muurbeugel HYPERVSN SOLO

Elk apparaat wordt geleverd met een eenvoudig te monteren muurbeugel. Daardoor wordt het installatieproces voor onze gebruikers drastisch verbeterd.

afstand bediening HYPERVSN

Een sleutelhanger met de afstandsbediening wordt ook meegeleverd. Daardoor kunnen apparaten op moeilijk bereikbare plaatsen worden bediend.

Vraag vrijblijvend je offerte aan

Je 3D video projector ligt binnen handbereik.

Vraag je demo aan

Je 3D video projector volledig uitgelegd.

Een betrouwbare partij

Productie van wereldklasse

Als het gaat om productienormen, is HYPERVSN ongeëvenaard. Dit wil zeggen dat dit top merk alleen de beste kwaliteitscomponenten gebruikt. Bijvoorbeeld vindt de productassemblage uitsluitend plaats in Ierland. Als voordeel geeft dit dat er geen intercontinentale logistiek hoeft plaats te vinden. Tevens is het op één na grootste Flex ter wereld. FLEX IS Een wereldwijd fenomeen als leverancier in de Electronics Manufacturing Service (EMS) -industrie. Daarom hebben ze een legendarische reputatie voor het leveren van de meest betrouwbare premium-hardware op de markt.

Verzending

Een magazijn dicht bij de klant is de dag van vandaag een must. Want om de Belgische markt te bedienen beschikken wij over voldoende stock van nieuwe toestellen en onderdelen.Door middel van de ondersteuning van de gespecialiseerde logistieke afdeling van HYPERVSN zorgen we ervoor dat uw bestelling altijd op tijd is uitgevoerd.

Originele technologie

Met originele technologie bedoelen we dat alles bij één bedrijf wordt gegroepeerd. Dit begint bij de ontwikkeling tot en met fabricatie en ondersteuning.  Dit is er op gericht dat  u  de garantie en de zekerheid ontvangt die u verdient. Namelijk krijgt U maar één kans om een eerste indruk achter te laten. Dankzij de HYPERVSN  hypnotiserende 3D-technologie maakt u een blijvende indruk. Lees meer over de toepassingen van deze technologie.

Wat maakt HYPERVSN  3D hologram projector tot innovatief product van de komende jaren?

Het is een heel systeem

HYPERVSN is een geïntegreerd 3D holografisch weergave systeem. Daarmee kunt u uw eigen 3D-inhoud maken. Niet alleen geeft het beelden van de hoogste kwaliteit weer. Maar het maakt ook geavanceerde mediaplanning en -beheer mogelijk. Kortom; wat we eerst als een technologische fantasie hielden is nu technische realiteit.

Groter dan levensechte beelden

Door middel van de HYPERVSN wall wordt er nog meer mogelijk. Dit wil zeggen dat u beelden met een hoge resolutie van bijna elke grootte kunt produceren. Op die manier nodigt u een publiek uit om een nog diepgaander en breder perspectief te bekijken. HYPERVSN walls kunnen in diverse composities worden gemonteerd. Dit is vooral afhankelijk van uw specifieke ruimte en merkvereisten.

Ondersteuning bij elke fase overstijgt

Technologie die de tijd overstijgt. Daarvoor heeft u 24/7 online ondersteuning nodig. Daarom zijn technische consultants dag en nacht beschikbaar. Tevens biedt HYPERVSN klanten ook aangepaste content services aan. Daarnaast bevat het een uitgebreide inhoudsbibliotheek en een verscheidenheid aan samenwerkingsprogramma’s.

Leer onze toestellen beter kennen

HYPERVSN’s Integrated 3D Holographic Display System biedt twee verschillende producten om uit te kiezen. In de eerste plaats kiest u  de grootte  van 3D holografische visual die uw bedrijf of advertentiecampagne vereist. Ten tweede kiest u het type toestel  Solo voor maximaal 56 cm of 75 cm en Wall. Ten slotte kiest u voor de compositie voor vrijwel elke grootte en configuratie.

Koop of lease de oplossing die het beste bij u past

HYPERVSN_Model_M