+32 (0) 496 529232

SEARCH
U bent hier: Home » Hoe werkt het » interactive hologram

Maatwerk met interactive hologram

Next level interactiviteit:
interactive hologram
gezichtsherkenning
handbeweging detectie
verdere automatisering

De nieuwe verbazingwekkende functies van HYPERVSN bieden echt interactief plezier. Een speciale Software Development Kit, inclusief API’s stelt ons in staat om een eigen interactive hologram toepassing te ontwikkelen die is geïntegreerd met HYPERVSN projectoren. Nu kunt u gezichtsherkenning ervaren, interactieve welkomstberichten ontvangen en gepersonaliseerde afbeeldingen in 3D bekijken.

Vraag vrijblijvend je offerte aan

Je 3D video projector ligt binnen handbereik.

Vraag je demo aan

Je 3D video projector volledig uitgelegd.

Bouwen bovenop SDK

Ons Software Development Team bouwt bovenop de SDK van HYPERVSN. Daardoor kunnen wij extra functionaliteit toevoegen aan het HYPERVSN Holografische systeem.

Maak de holografische ervaring interactief

Met de HYPERVSN SDK wordt uw verbeelding de enige grens. Door gebruik te maken van het holografisch systeem kan je vandaag reeds je toekomstgerichte dromen waarmaken.

Verleg je grenzen en profiteer

HYPERVSN kan al tal van succes verhalen voorleggen. Die tonen aan hoe je de 3D holografische projectoren kan verrijken met interactieve beelden, bewegingsdetectie en gepersonaliseerde beelden.

Hogere conversie

HYPERVSN en interactie is een combinatie die bewijst dat de 3D holografische projector in combinatie met interactiviteit de beste strategie is om nieuwe bezoekers en klanten aan te trekken

HYPERVSN – enkele cases

Een selectie van enkele toonaangevende projecten

Wall met interactieve beelden

Wat was de uitdaging van dit project met interactieve inhoud?

De vraag van de eindklant was om een maximale impact te krijgen. Bezoekers van belangrijke bedrijven konden met de interactive hologram HYPERVSN wall communiceren.
Het idee werd geïmplementeerd op drie grote touchscreens, geïntegreerd met een speciaal ontwikkelde interactieve applicatie en een HYPERVSN projector wall.
Gasten die de stand bezochten konden de beelden die zij graag wilden zien oproepen. Het resultaat daarvan was dat deze toepassing verreweg als de meest populaire werd beoordeeld.
(foto nog niet beschikbaar)

toekomst is holografisch

Gepersonaliseerde beelden op basis van geslacht

De uitdaging van dit project was dat eerst het geslacht van elke persoon werd bepaald door naar een beeldschermcamera te kijken. Op basis daarvan werden relevante beelden getoond.
Het systeem had drie delen met elkaar verbonden – de camera, het scherm en een HYPERVSN Solo-projector. De camera legde deelnemers vast en zond een video in realtime uit op het scherm. Het algoritme identificeerde mensen, plaatste een sticker met een lachend gezicht op het beeld en toonde hun huidige humeur,. Ten slotte volgde het geslacht en toonde de juiste beelden op basis van dat criterium.

(beelden van dit project zijn nog niet beschikbaar)

Efficiëntie

Producten voor efficiënte zakelijke workflow

HYPERVSN-producten zijn ontworpen om bedrijfswaarde te bieden met boeiende visuals die op hologrammen lijken. Kies gewoon een van de 2 producten – Solo of Wall – en alle benodigde software en hardware worden meegeleverd. Verdere interactie kan worden bereikt met de SDK van HYPERVSN die wij gebruiken.
Kijk zeker naar het overzicht van alle interactive hologram toepassingen

.

HYPERVSN_Model_M