skip to Main Content
+32-(0)496529232 hyper@hyperfocus.be

U bent hier: Home » Gezichtsdetectie

OOH-projecten van a tot z

Werkzaam in de hele Benelux

Verkoop én verhuur

Met gezichtsdetectie kan je emotie in real time meten. Hyperfocus uit Lochristi, nabij Gent, biedt innovatieve technologieën aan, waarmee je het koopgedrag van de klant kan meten. Op die manier kan je jouw bedrijfsdoelen, zoals het versterken van het bedrijfsimago of de stijging van de verkoopcijfers, behalen. Met onze technologieën leer je je klanten bovendien tot in het detail kennen.

Heb je nog vragen?

Gezichtsdetectie met behulp van artificiële intelligentie

Als je kiest voor gezichtsdetectie, dan ga je op een anonieme manier bepaalde gezichtskenmerken meten. Denk bijvoorbeeld aan de leeftijd of de etniciteit. Onze technologieën, die werken op basis van artificiële intelligentie, laten ook toe om gezichtsexpressies te meten. Daarmee kan je nagaan hoe iemand reageert op een bepaalde boodschap. Alle informatie die je uiteindelijk krijgt via AI-marketing is bijzonder nuttig om te gebruiken in toekomstige merkboodschappen.

gezichtsdetectie van vrouw. De rode punten en lijnen worden enkel afgebeeld om het begrip duidelijk te maken. In de praktijk zijn die uiteraard niet aanwezig
gezichtsherkenning betekenis. Hyperfocus kennisbank

Leer je publiek volledig kennen

Wil je meer inzicht krijgen in je publiek, hun interesses en gewoontes? Kies dan voor onze gezichtsdetectie. Heb je vragen over onze diensten of wil je meer weten over onze werkwijze? Neem dan contact op met ons team via het e-mailadres hyper@hyperfocus.be, via het nummer +32-(0)496529232 of vul het contactformulier in. Wij koppelen snel terug en geven u met plezier een extra woordje uitleg.

Gezichtsdetectie