skip to Main Content
+32-(0)496529232 hyper@hyperfocus.be

Hologram huren voor jouw evenement?

U bent hier: Home » Hologram huren, Hypervsn solo

Uitgebreide zoekmachine
Generic filters

Een hologram huren doe je bij de pioneer in holografie.

Hologram huren? Je krijgt bij Hyperfocus de beste toestellen die op de markt te vinden. De Hypervsn SOLO. Dit is een toestel dat reeds meer dan 7 jaar trouw dienst doet. Het toestel wordt met veel vertrouwen geadviseerd. Dat moet wel als je op de verhuurmarkt actief wil zijn.  Daarbij zorgen we voor een oplossing die het best past bij je vraag.

Huren op korte en middellange termijn

Een 3d projectie is en blijft een unieke manier om op diverse gelegenheden te worden ingezet. Huren kan reeds vanaf één dag, maar voor een middellange termijn (tot 3 maand) huren kan ook.

Stopping power

stop sign

Laat niemand aan je product voorbijlopen!

Sterke punten die zekerheid bieden.

Hyperfocus was er als eerste bij en gaf de verkoop-en verhuurmarkt van hologrammen mee vorm.

Wij werken samen met enkele partners die dezelfde kwaliteit standaard nastreven. Op die manier beperken we de transport-en verplaatsingskosten tot een minimum.

Hyperfocus is lid van “activation wise”, een internationaal netwerk met de grootste gezamenlijke voorraad van deze technologie, maar ook van andere toepassingen.

Wij informeren je graag over de manier waarop je het maximale haalt uit gebruik van het de toestellen.

Ons team van 3D grafisch ontwerpers zorgt voor een verbluffend resultaat. 3D scanning en 3D video opnames behoren ook tot de mogelijkheden. 3D animaties ontwerpen voor holografie is een vak appart.

3D content die ons wordt aangeleverd wordt gecontroleerd, getest en gekalibreerd op het toestel dat je huurt. Zo komen we op uw event aan en kunnen de opbouwtijd tot een minimum beperken.

Je kan op ervaren techniekers rekenen voor de plaatsing van toestellen. Bevestiging op bestaande structuren behoort ook tot de mogelijkheden. Denk daarbij aan de wandpanelen, systeembouw enz…

Tijdens de huurperiode staan wij ter beschikking voor vragen en oplossen van eventuele pannes. Hypervsn heeft een zeer toegankelijke  internationale helpdesk die 24/7 bereikbaar is. Deze helpdesk wordt aangevuld door onze lokale help lijn.

Groter

Beeldformaat?

Bent u op zoek naar een beeldformaat van meer dan 1m20 * 1m20? Klik dan op de knop “wall”

Ruime keuze en grote hologram voorraad

bal_rood

Toepassingen die te huren zijn

Hologram huren diensten

Hologram verhuur diensten zijn een geweldige optie voor zakelijke evenementen of beurzen. Deze 3D displays zijn eenvoudig op te bouwen. Het stelt je in staat om elke gewenste afbeelding in drie dimensies weer te geven.

Zorgen over lichtomstandigheden?

Het beste is dat deze apparaten werken in omgevingen met veel licht, dus je hoeft zich geen zorgen te maken over de plaatselijke lichtomstandigheden.

Naast het verbeteren van bezoekersaantallen op beurzen, geven hologrammen ook een boodschap van elegantie en innovatie.

In store marketing met een hologram

Een hologram display kan in-store marketing in de detailhandel naar een hoger niveau tillen.  Het zorgt voor  een opvallende attractie op een beurs of bedrijfsevenement en levert krachtig geluid.

Met ander woorden, een geweldige optie om aandacht te trekken en contact te maken met de hedendaagse consument.

Huren voor Proof of concept

Een hologram verhuur service is een geweldige manier om de technologie te testen en te kijken of deze aan jouw behoeften voldoet. Ze bieden verschillende opties, waaronder een installatie met technische ondersteuning.

Ons professioneel bedrijf kan de benodigde hardware en software leveren om de inhoud aan te sturen en ervoor te zorgen dat uw evenement soepel verloopt.

Interactieve mogelijkheden

Een andere populaire manier om hologrammen in een evenement of campagne op te nemen, is door een touchscreen toe te voegen aan het display. Deze interactieve touchscreens stellen bezoekers van het evenement in staat om te communiceren met virtuele holografische inhoud, wat de merkbetrokkenheid vergroot.

Communiceren met hologrammen

Dit is een geweldige manier om jouw publiek te betrekken en een gedenkwaardig evenement te creëren. Een touchscreen stelt gebruikers ook in staat om te communiceren met de hologrammen, waardoor ze deze op een nieuwe manier kunnen ervaren. De hele installatie is bij ons te huren.

bal_rood

Samenvatting

  • Een indrukwekkend 3d display huren in Benelux doe je via het event platform van Hyperfocus. Deze toestellen werken niet met een metallic gaasdoek voor de projectie. In tegenstelling tot de gaasdoek, wordt de illusie hier opgewekt met een draaiende led ventilator.
  • Met een enkelvoudig systeem haal je een innovatieve en unieke manier van digital signage en DOOH in uw bedrijf. Je valt op en laat uw bedrijf schitteren.
  • Tevens kan je een beursstand veel interessanter maken. Toepassingen kunnen gaan van een volledige persoon tonen tot volledige product presentaties.
  • Hyperfocus biedt via deze website de diensten aan alsook accessoires, audio faciliteiten en interactiviteit.

Hologram huren, Hypervsn solo

hologram huren Hypervsn solo voor jouw evenement, OOH en signage