skip to Main Content
[trx_sc_title title_style=”default” title_tag=”h1″ title_align=”center” scheme=”default” title=”Interactive hologram display, interactive hologram projector” subtitle=”Zet een stap verder” description=”Detectie met handbeweging, gezichtsherkenning enz…” css=”.vc_custom_1600768038233{padding-top: 25px !important;padding-bottom: 25px !important;}”]
hyperfocus - Hypervsn België - Nederland - Luxemburg authorized reseller wit hypervsn

Laat je publiek praten met 3d visuals

Wij vertellen u graag de mogelijkheden

 

De volgende generatie 3D holografie staat klaar

U bent hier:

Home » Hologram projector Hypervsn in OOh, signage en event toepassingen » Interactive hologram projector, interactive hologram display

interactive hologram projector en display, de interactieve machine

interactive hologram dankzij SDK hypervsn

Next level interactiviteit, gezichtsherkenning, handbeweging detectie, verdere automatisering

De nieuwe verbazingwekkende functies van HYPERVSN bieden echt interactief plezier. Een speciale Software Development Kit, inclusief API’s stelt ons in staat om een eigen interactieve toepassing te ontwikkelen die is geïntegreerd met HYPERVSN displays. Nu kunt u gezichtsherkenning ervaren, interactieve welkomstberichten ontvangen en gepersonaliseerde afbeeldingen in 3D bekijken.

Lees meer over de producten van Hypervsn in combinatie met een interactive hologram display

Software development kit (SDK)

Bouwen bovenop SDK

Ons Software Development Team legt een verbinding met de  SDK van HYPERVSN. Daardoor kunnen wij extra functionaliteit toevoegen aan het HYPERVSN Holografische systeem.

Holografische ervaring interactief

Met de HYPERVSN SDK wordt uw verbeelding de enige grens. Door gebruik te maken van het holografisch systeem kan je vandaag reeds je toekomstgerichte dromen waarmaken.

Verleg je grenzen

HYPERVSN kan al tal van succes verhalen voorleggen. Die tonen aan hoe je de 3D holografische displays kan verrijken met interactieve beelden, bewegingsdetectie en gepersonaliseerde beelden.

Hogere conversie

HYPERVSN en interactie is een combinatie die bewijst dat de 3D holografische projector in combinatie met interactiviteit de beste strategie is om nieuwe bezoekers en klanten aan te trekken.

Successvolle toepassingen wereldwijd

Wall met interactieve beelden

Wat was de uitdaging van dit project met interactieve inhoud?

De vraag van de eindklant was om voor een maximale impact te zorgen. Bezoekers van belangrijke bedrijven konden met via sensoren en camera’s met de Hypervsn wall communiceren.
Het idee werd geïmplementeerd op drie grote touchscreens, geïntegreerd met een speciaal ontwikkelde interactieve applicatie en een HYPERVSN projector wall.
Gasten die de stand bezochten konden de beelden die zij graag wilden zien oproepen. Het resultaat daarvan was dat deze toepassing verreweg als de meest populaire werd beoordeeld.
(foto nog niet beschikbaar)

interactive hologram with Hypersvn SDK
interactive hologram 3d holo projector

Gepersonaliseerde beelden op basis van geslacht

De uitdaging van dit project was dat eerst het geslacht van elke persoon werd bepaald door naar een beeldschermcamera te kijken. Op basis daarvan werden relevante beelden getoond.
Het systeem had drie delen met elkaar verbonden – de camera, het scherm en een HYPERVSN Solo-display. De camera legde deelnemers vast en zond een video in realtime uit op het scherm. Het algoritme identificeerde mensen, plaatste een sticker met een lachend gezicht op het beeld en toonde hun huidige humeur,. Ten slotte volgde het geslacht en toonde de juiste beelden op basis van dat criterium.

(beelden van dit project zijn nog niet beschikbaar)

Verneem welke  software is gebruikt voor dit project

Volledige vrijheid

Producten voor efficiënte zakelijke workflow

HYPERVSN-producten zijn ontworpen om bedrijfswaarde te bieden met boeiende visuals die op hologrammen lijken. Kies gewoon een van de 2 producten – Solo of Wall – en alle benodigde software en hardware worden meegeleverd. Verdere interactie kan worden bereikt met de SDK van HYPERVSN die wij gebruiken.
Kijk zeker naar het overzicht van alle toepassingen
interactieve hologram workflow

Contact formulier - adres gegevens - blog berichten - sociale media

Interactive hologram projector, interactive hologram display

interactive hologram voor 3d holografisch systeem