+32 (0) 496 529232

SEARCH
U bent hier: Home » hypervsn » Ontwikkeling

3d hologram LED Fan Display

hypervsn belgie door hyperfocus.be, hypervsn unit op achtergrond Belgische vlag

HYPERVSN LED fan display

HYPERVSN Kino-mo ontwikkelde het enige echte 3d hologram display systeem ter wereld. De toestellen die je nog op de markt kan vinden zijn ten eerste geen geïntegreerde systemen. Ten tweede hebben de andere toestellen een inferieure kwaliteit. Ten derde is er geen dienstverlening op het vlak van beeldvorming.

Wat is een 3d hologram LED display?

De projector bestaat uit twee delen. Enerzijds heb je de stator waar de motor, computer en wifi component in verwerkt zitten. Anderzijds heb je de rotor  “fan” of ventilator. Dit zijn vier strips vervaardigd uit duurzaam kunststof. Aan de ene kant heb je de LED’s zitten die op een zeer kleine “pitch” zitten. Aan de andere kant zitten de chips die de RGB leds in groepen aansturen.

Hoe werkt een LED display?

Het effect wordt gecreëerd doordat de bladen van de “fan” tegen een constante snelheid ronddraaien. Het is een sterk staaltje van techniek om de beelden op te delen rekening houdend met de snelheid van de ventilator.

De keuze voor wifi

Hypervsn werkt bewust niet met een SD kaart. In plaats daarvan wordt elke projector op afstand bestuurd via een app of CMS (content management systeem). Daardoor is het niet nodig om telkens naar boven te klauteren om de SIM kaart te vervangen. Deze keuze maakt het ook gemakkelijker om de installatie schaalbaar te maken of uit te breiden naar een WALL systeem. Door na te denken over zowel het technische gedeelte, maar ook over het CTO (cost of ownership) en gebruiksgemak heeft Hypervsn een enorme voorsprong genomen.

 

Vraag vrijblijvend je offerte aan

Je 3D video projector ligt binnen handbereik.

Vraag je demo aan

Je 3D video projector volledig uitgelegd.

Geavanceerde visuele oplossing

De projector is een geavanceerde visuele oplossing bedoeld voor het creëren, beheren en weergeven van 3Dvideo-inhoud. Deze beelden, afkomstig van de 3D hologram led fan display worden door kijkers waargenomen als hi-resolution hologrammen die zweven in de lucht.

Bijzonderheden:

 De ronddraaiende lichtstralen creëren een oppervlak waarop de video-inhoud wordt weergegeven
 De beelden worden randloos weergegeven
 Het apparaat geeft holografische beelden weer 
 Het apparaat wordt beheerd door de eigen Content Management Software (CMS genoemd).
uw eigen inhoudsbibliotheek maken
een playlists plannen
analyses verzamelen om het succes van uw mediacampagnes te evalueren.
 De inhoud wordt geüpload via een Wi-Fi-verbinding
 Het apparaat is ontworpen voor een gestandaardiseerde montage op wanden of individuele vrijstaande structuren die stabiel zijn.
 Het apparaat wordt geleverd met de afstandsbediening

Waarde voor uw bedrijf

Naast alle technische specs is het belangrijkste wat het voor uw bedrijf opbrengt. Over het algemeen zien we in de nabije toekomst een verschuiving van 2D naar 3D reclame. Mensen nemen hun omgeving waar in 3 dimensies. Tot voor kort was er geen technisch antwoord op deze behoefte. Die is er nu wel met de komst van HYPERVSN.

Enkele voordelen op een rij:

 U heeft alles zelf in handen vanop één centrale plaats.

 Holografisch adverteren toont de sterke aantrekkingskracht van 3D

 Gezien het een geïntegreerd systeem is kan het enorm schaalbaar gemaakt worden

 Een kapitaalkrachtige leverancier in Europa

 Een betrouwbare partner die reeds 18 jaar ter beschikking staat voor advies, verkoop, installatie en onderhoud