+32 (0) 496 529232

SEARCH
U bent hier: Home » hypervsn » Ontwikkeling » hypervsn display

hypervsn display

Geavanceerde werking

Hypervsn display technologie

Hypervsn display met sportschoen voor een winkel van Foot LockerDe Hypervsn display combineert op unieke wijze een slim beheerplatform en een projectie-eenheid. Deze laatste is een hi-tech hardware-apparaat voor het genereren van verbluffende 3D-beelden die door kijkers worden waargenomen als hi-resolution hologrammen die door de lucht zweven.
Tip:Het gebruik van goed gedefinieerde stijlen in uw visuele inhoud helpt bij het vaststellen van uw merk in de hoofden van mensen. Creëer afbeeldingen die de persoonlijkheid van uw bedrijf weergeven en uw merk zal herkenbaarder zijn.

zwevend door de lucht

De 3D-projector projecteert 3D-beelden alsof ze zweven, en creëert een wow-effect! Door meerdere projectoren draadloos te koppelen, maak je de content zo uitgebreid als je zelf wenst (Hypervsn wall). Bedien het eenvoudig vanuit uw eigen content management platform. De “state-of-the-art” software maakt het mogelijk om mediacampagnes in te plannen, gegevens te verzamelen, analyses te maken en de inhoud op afstand te distribueren.

Vraag vrijblijvend je offerte aan

Je 3D video projector ligt binnen handbereik.

Vraag je demo aan

Je 3D video projector volledig uitgelegd.

geweldige gewichtloze 3D visuals

Holographic effect

Deze technologie verandert de wereld van indoor advertising. Een geavanceerde visuele oplossing voor het ontwerpen, beheren en weergeven van uw unieke 3D-video-inhoud met holografisch effect. Speciaal bedoeld voor bedrijven die op zoek zijn naar onderscheid in contentmarketing.

Wat is holografie?

Holografie is een manier om een driedimensionale afbeelding van een object te maken, met gebruik van een plat vlak. Door de afbeelding vanuit verschillende hoeken te bekijken lijkt het platte beeld te veranderen zodat de indruk van een ruimtelijk, driedimensionaal beeld ontstaat. Het beeld bestaat echter niet echt maar wordt gereproduceerd door plaatsen waar licht aanwezig is en door plaatsen waar minder of geen licht aanwezig is.