+32 (0) 496 529232

SEARCH
U bent hier: Home » hypervsn » Ontwikkeling » hypervsn display » instore communicatie

instore communicatie

stuur de koopbeslissing

instore communicatie en promotie

instore communicatie met Hypervsn Kino-mo Met instore communicatie en promotie zet je de producten in je winkel extra in de kijker. Waarom zou je dit moeten overwegen? Het is namelijk bewezen dat meer dan 70% van de aankoopbeslissingen op de winkelvloer wordt genomen.

Obeserveren

De observatie van zowel het loop- als kijkgedrag van klanten is een continue oefening. Doordat het gedrag van de consument intussen dermate is veranderd dringt een slimme keuze zich op. Daar komt 3D holografische projectie om de hoek kijken. hyperfocus.be kan je creatieve en competitieve oplossingen bieden van het merk Hypervsn (Kino-mo).

Vraag vrijblijvend je offerte aan

Je 3D video projector ligt binnen handbereik.

Vraag je demo aan

Je 3D video projector volledig uitgelegd.

De juiste instore communicatie

Doordacht Inspelen op het gedrag van klanten

Met de juiste instore communicatie speel je in op het (koop)gedrag van je klanten. 3D holografie heeft het potentieel om in belangrijke mate de rol van displays over te nemen. Deze indrukwekkende technologie voegt letterlijk een dimensie toe. Kortom, de rol van goede instore communicatie is om te Inspireren, informeren, entertainen en de weg wijzen naar fastmovers, producten in promotie of waar je maar wil.

Gedrag en sentiment

Laat niets aan het toeval over

Instore communicatie met Hypervsn Kino-mo
De kunst bestaat er in om zo weinig mogelijk aan het toeval over te laten. Het is al meermaals aangetoond dat gedrag en sentiment te sturen en te voorspellen is. In de keuze voor de beste instore communicatie hou je rekening met alle KPI’s. Uiteraard is er aandacht voor de return on investment.
Met 3D holografie sla je twee vliegen in één klap. Deze indrukwekkende technologie is intussen betaalbaar geworden en heeft een enorme impact. Als klap op de vuurpijl worden uw medewerkers ontlast en kan elke unit van op één centraal punt worden aangestuurd. Dankzij het content management platform van Hypervsn kan je uitgekiende campagnes ontwerpen en uitrollen.

Hyperfocus helpt

Merkbeleving verhogen met instore promotie

etalage reclame met Hypervsn unit cola blik
Met instore promotie kan je merk helemaal tot zijn recht komen. Hier kan Hyperfocus je bij helpen, want Hyperfocus.be heeft verschillende mogelijkheden te bieden om je producten onder de aandacht te brengen via 3D holografie. Eén oplossing met tal van mogelijkheden. Afhankelijk van je wensen en behoeften creëren wij de oplossing die bij je winkel past.

Toepassingen

  • retail, kleinhandel, detailhandel
  • Immobiliën
  • reisbureau's
  • bank filialen