+32 (0) 496 529232

SEARCH
U bent hier: Home » hypervsn » Ontwikkeling » hypervsn technology

hypervsn technology

geavanceerde werking

hypervsn technology system

Hypervsn LED fan
De hardware van de Kino-Mo Hypervsn technologyziet eruit als een propeller of windmolen. De unit is ontworpen om op muren te worden gemonteerd. Hij kan tevens op standaard stopcontacten worden aangesloten. De magie gebeurt wanneer de schakelaar wordt omgelegd en de 3D-beelden in het niets lijken te zweven. In feite zijn het niet echt hologrammen, maar boeien net zo effectief.

daar waar uw klanten zijn

Deze indrukwekkende oplossing is ontwikkeld met het oog op specifieke bedrijfsbehoeften.
De lichtgewicht projectie-eenheid wordt ondersteund door een gepatenteerd cloudgebaseerd beheerplatform. Het stelt u in staat om het te gebruiken op vrijwel elke klantgerichte locatie, op openbare locaties of evenementen van elke grootte.
Door een Hypervsn ™ -netwerk te creëren met verschillende units op diverse locaties als u nodig hebt, kunt ook de impact van uw bedrijf versterken. Op afstand, effectief en soepel.


Hypervsn met levensgroot persoon

meer dan een leuk ding

De Hologram projector wordt beheerd vanuit een cloud-based platform. Vergelijkbaar met inferieure systemen is Hypervsn ™ veel meer dan "gewoon een leuk ding". Het is een allesomvattende oplossing die naadloos kan worden geïntegreerd in uw bedrijf door een compleet mediaplanningsysteem te leveren en u te helpen de concurrentie in de sector te overtreffen.

Hypervsn LED

Omdat de technologie LED-gebaseerd is, kunnen de "hologrammen" op een afstand duidelijk worden gezien, zelfs onder fel verlichte omstandigheden. Het is geen wonder dat het bedrijf keer op keer aantoont hoe effectief deze displays kunnen zijn voor merken, retailers, OOHA (out of home advertising) en evenementen.
Hypervsn technology Low Total Cost of Ownership TCO

zeer brede kijkhoek

De impact wordt versterkt doordat de content in een de brede kijkhoek kan geprojecteerd worden. Andere technologieën verbleken bij een vergelijking met deze LED display. Iedereen kan van alle kanten en op verschillende hoogtes getuige zijn van de 3D-vormen zonder een scheef perspectief.

lage coo (cost of ownership)

Bedrijven die units beheren in verschillende winkels en steden of staten kunnen dit doen vanop één plaats. Daardoor vervalt de handmatige configuratie ter plaatse die veel tijd kost en helemaal niet schaalbaar is.

Vraag vrijblijvend je offerte aan

Je 3D video projector ligt binnen handbereik.

Vraag je demo aan

Je 3D video projector volledig uitgelegd.

totaal oplossing

Hypervsn technology

Hypervsn technology. Kino-Mo hologram is een totaal oplossing met hoge resolutie voor 3D-holografische schermen. Hypervsn-displays maken gebruik van op LED's gebaseerde technologie waardoor de "hologrammen" op afstand duidelijk zichtbaar zijn, zelfs onder fel verlichte omstandigheden.