skip to Main Content
+32-(0)496529232 hyper@hyperfocus.be

U bent hier: Home » Offline marketing

OOH-projecten van a tot z

Werkzaam in de hele Benelux

Verkoop én verhuur

Hyperfocus uit Lochristi, nabij Gent, wil jouw offline marketing naar een hoger niveau tillen. Dat doen wij door gebruik te maken van de nieuwste technologieën. Met een offline marketingcampagne kan je jouw merk namelijk op een bijzondere manier in beeld brengen. We starten bij jouw bedrijfsbehoeften en wensen. Op basis daarvan gaan we aan de slag om een effectieve offline marketingcampagne op poten te zetten.

Heb je nog vragen?

De verschillende mogelijkheden van offline marketing

Offline marketing is zeer divers. Het gaat verder dan de statische posters die je in de stations tegenkomt. In jouw offline marketingcampagne kan je namelijk inspelen op verschillende zintuigen. Gebruik bijvoorbeeld een mix van visuele en auditieve communicatie om een boodschap over te brengen. Verder is offline marketing ook een onderdeel van omnichannel marketing, waarbij je als bedrijf zorgt voor een feilloze ervaring gedurende het volledige online en offline klantentraject. Onze organisatie staat aan jouw zijde met gepast advies en verhuurt of verkoopt jou het nodige materiaal om een succesvolle offline marketingcampagne te realiseren.

voordelen offline marketing
innovatieve marketing technologie homepage hyperfocus

Lanceer een unieke offline marketingcampagne met onze technologieën

Wil je meer weten over de technologieën die wij aanbieden om originele offline marketingcampagnes te maken? Of zit je met vragen over onze werkwijze in het algemeen? Neem dan zeker contact op met ons team van experten. Dat kan door een mail te sturen naar hyper@hyperfocus.be, te bellen naar +32-(0)496529232 of het contactformulier in te vullen. Wij beantwoorden zo snel mogelijk al jouw vragen. Bekijk alvast het overzicht van onze diensten om een idee te krijgen van wat wij voor jou kunnen betekenen.

Offline marketing