skip to Main Content
+32-(0)496529232 hyper@hyperfocus.be

U bent hier: Home » Omnichannel marketing

OOH-projecten van a tot z

Werkzaam in de hele Benelux

Verkoop én verhuur

Til jouw marketing naar een hoger niveau door gebruik te maken van omnichannel marketing. Hyperfocus uit Lochristi, nabij Gent, helpt jou graag bij het offline marketinggedeelte van jouw omnichannelstrategie. Onze organisatie beschikt namelijk over innovatieve en meetbare 3D-technologieën, die jouw merk – via offline marketing – op een unieke manier in de verf zet.

Heb je nog vragen?

Gebruikmaken van omnichannel marketing voor een naadloze klantenervaring

Omnichannel marketing betekent dat je vertrekt vanuit de consument. Je doel is om een naadloze klantenervaring te creëren, waarbij offline en online touchpoints perfect op elkaar inspelen. In deze strategie gebruik je een consistente merktoon en zet je content/inhoud in, die aansluit op de huidige fase waarin de (toekomstige) klant zich nu bevindt. Met onze technologieën kan je alvast je offline marketing op punt stellen.

Call to action betekenis
normatieve marketing betekenis. Hyperfocus kennisbank

Contacteer ons voor meer info over onze producten en diensten

Wil je starten met omnichannel marketing en gebruikmaken van onze 3D-technologieën? Of wil je meer weten over ons bedrijf in het algemeen? Neem dan contact op met ons ervaren team via het e-mailadres hyper@hyperfocus.be, via het nummer +32-(0)496529232 of via het contactformulier. We koppelen snel terug en helpen je graag verder. Ontdek alvast al onze mogelijkheden op het gebied van auditieve en visuele communicatie.

Omnichannel marketing