skip to Main Content
+32-(0)496529232 hyper@hyperfocus.be

U bent hier: Home » Robotland showroom

Robotland in Essen

Robotland is de bestemming van meer dan 100.000 bezoekers per jaar.Een dag om nooit te vergeten voor de spreekwoordelijke 4 tot 99. Deze prachtige gerestaureerde douaneloods biedt onderdak aan de nieuwste technologie. Bezoekers kunnen daar alles ontdekken en uittesten. Hyperfocus (onderdeel van Notion technologies) werkt mee aan deze visie. Dit gebeurt door het installeren van onze Hypervsn Holographic Human.

De visie van Robotland

Het idee is om klein en groot op ontdekking uit te sturen. Bijvoorbeeld, “hoe transport-en robottechnieken de wereld gaan veranderen”. De nadruk ligt niet alleen op het ontdekken, maar vooral het zelf doen. Grote schermen geven bijkomende informatie over de betreffende technologie.

Hyperfocus in Robotland

Hyperfocus is op het eerste zicht een vreemde vogel tussen al deze robotica. Niets is echter minder waar. Met de holographic human demonstreren we de mogelijkheden van 3D holografie. 3D wordt namelijk de standaard in de toekomstige beeldvorming.

Feiten

Met 3D holografie gaan we stilaan naar een wereld waar niet enkel lengte en breedte worden gebruikt. De mens kan nu eindelijk zonder speciale bril beelden zien die ook diepte geven aan een figuur.

Waarvoor dient het?

Bedrijven, groot en klein zijn voortdurend op zoek naar betere manieren om met doelgroepen in contact te komen op elke locatie. Op gewone beeldschermen of posters krijg je mensen niet meer geboeid. De holografische mens maakt indruk op bezoekers. Tevens biedt het een alternatief voor receptiepersoneel. Dit was de reden voor doe-park om deze technologie op te nemen in haar programma.

robotland mascotte

Zoek ook naar andere items in onze database

Meer inspiratie

Robotland showroom

Robotland in Essen, onze showroom voor Holographic Human