skip to Main Content
+32-(0)496529232 hyper@hyperfocus.be

U bent hier: Home » Visuele communicatie toepassen

OOH-projecten van a tot z

Werkzaam in de hele Benelux

Verkoop én verhuur

Visuele communicatie kan je op verschillende manieren inzetten en toepassen. Hyperfocus uit Lochristi, nabij Gent, is gespecialiseerd in meetbare 3D-visualisatie. Enkel en alleen binnen dat domein zijn er allerlei visuele technologietoepassingen mogelijk. We vertrekken altijd vanuit jouw bedrijfsbehoeften en wensen voor het toepassen van de juiste visuele communicatie. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan zeker verder.

Heb je nog vragen?

Visuele communicatie toepassen met meetbare technologieën

Of je wens nu is om het bedrijfsimago te versterken, de klantentrouw te verhogen, het aantal bezoekers te doen stijgen, meer rendement te halen uit de klantenervaring of de verkoopcijfers te doen stijgen, met onze visuele technologietoepassingen bereiken we al jouw doelen. Door het toepassen van bijvoorbeeld de Hypervsn-technologie trekken wij alle aandacht naar jouw visuele communicatie. Een andere vorm van offline marketing, binnen het domein van de visuele technologietoepassingen, is 3D-video mapping. Die toepassing kan als aparte installatie ingezet worden of in combinatie met een 3D-projectie. Zo zie je maar, er zijn ontelbaar veel interessante Out-of-Home-reclamemogelijkheden.

holografische 3d vervangt traditionele schermen
wat is 3 dimensionaal betekenis

Ontdek de wondere wereld van de visuele technologietoepassingen

Neem een kijkje op onze website om te ontdekken hoe jij jouw visuele communicatie kan inzetten en toepassen. Heb je vragen over één van onze technologieën, wil je meer weten over onze organisatie in het algemeen of wil je een demo aanvragen? Neem dan gerust contact op met ons team. Stuur een mail naar hyper@hyperfocus.be, bel naar +32-(0)496529232 of vul het contactformulier in. Wij helpen je zo snel mogelijk verder en nemen graag de tijd om jouw vragen uitgebreid te beantwoorden.

Visuele communicatie toepassen