skip to Main Content
3d Objecten En Animatie Ontwerpen

3d objecten en animatie ontwerpen

3d objecten en animatie ontwerpen De basisfeiten van de complexiteit van 3D objecten en animatie ontwerpen 3d objecten en animatie ontwerpen? Daar hebben we al een lange weg afgelegd in. Maar nu hebben ontwerpers een overvloed aan hulpmiddelen om de…

Read more
De Toekomst Is Holografisch

De toekomst is holografisch

De toekomst is holografisch Wat kunnen we verwachten van holografie? Wie denkt dat Holografie enkel wordt gebruikt om logo's of frisdrank flesjes te laten ronddraaien heeft het goed mis. Omdat het gebruik van 3D-holografische beelden in het bedrijfsleven toeneemt, kunnen…

Read more
Laser Betekenis. Hyperfocus Kennisbank

Laser betekenis

Laser betekenis: is een lichtbron die in staat is een smalle coherente bundel licht voort te brengen. Het licht van een laser is daardoor monochromatisch en directioneel, in tegenstelling tot de meeste andere lichtbronnen, die in allerlei richtingen licht uitzenden in een breed spectrum van golflengtes en fasen. Ook zorgt laserlicht altijd voor een lichtbundel die niet of nauwelijks convergeert of divergeert. Het woord laser is oorspronkelijk een afkorting van Light Amplification by Stimulated Emission of Radiation, in het Nederlands: lichtversterking door gestimuleerde uitzending van straling.
Read more
Top Of Mind Awareness In Marketing Op Website Hyperfocus Rubriek Kennisbank

top of mind awareness

op of mind awareness of bewustzijn is een belangrijk concept in consumentengedrag. Maar ook in marketingonderzoek en marketingcommunicatie. Top of mind awareness is een maat voor de plaats die merken innemen  in de hoofden van consumenten.
Read more
Kritieke Prestatie Indicatoren Betekenis. Hyperfocus Kennisbank

KPI betekenis

Kritieke prestatie-indicatoren betekenis: (ook wel kritische in plaats van kritieke) afgekort KPI's, zijn variabelen om prestaties van ondernemingen te analyseren. In het Engels worden deze aangeduid als key performance indicators, niet te verwarren met critical success factors, ofwel kritieke succesfactoren. Kritieke prestatie-indicatoren zetten doelstellingen om in meetbare variabelen. Hierdoor valt duidelijk af te lezen of een organisatie op koers ligt voor de doelstellingen.
Read more
Virtuele Werkelijkheid Betekenis

Virtuele werkelijkheid

Virtuele werkelijkheid of schijnwerkelijkheid simuleert een omgeving via een computer om een gebruiker via diverse zintuigen 'onder te dompelen' in een ervaring. De meeste VR-omgevingen zijn visueel en auditief, via speciale stereoscopische brillen en geluid.
Read more
Facebook Logo Op Website Hyperfocus

Facebook

Facebook is een sociaalnetwerksite. Sinds mei 2008 bestaat er een Nederlandstalige versie. In december 2008 groeide de site met 600.000 nieuwe aanmeldingen per dag. In april 2009 had Facebook meer dan 200 miljoen actieve gebruikers, vijf maanden later waren dat er 50 miljoen meer. In juli 2010 bediende Facebook een half miljard gebruikers, circa zeven procent van het aantal aardbewoners. Anno 2012 heeft Facebook ongeveer 1 miljard gebruikers.
Read more