skip to Main Content
Driedimensionaal Betekenis

Driedimensionaal

Het begrip driedimensionaal of 3D duidt aan dat iets drie meetkundige dimensies heeft: diepte, breedte en hoogte. Voorbeelden van driedimensionale dingen zijn een bol, een piramide of een ruimtelijk object zoals een schoenendoos.
Read more
blank

Holografie betekenis

Holografie is een manier om een driedimensionale afbeelding van een object te maken, met gebruik van een plat vlak in de vorm van een fotografische film of sensor, of een ingegraveerde structuur. Door de afbeelding uit verschillende hoeken te bekijken lijkt het platte beeld te veranderen zodat de indruk van een ruimtelijk, driedimensionaal beeld bestaat.
Read more
Voor En Nadelen Van Fotogrammetrie Op Website Van Hyperfocus

Voor en nadelen van fotogrammetrie

De fotogrammetrie houdt zich bezig met de interpretatie en het opmeten van beeldmateriaal bij het bepalen en beschrijven van de vorm en afmeting en ligging van objecten. De fotogrammetrie houdt zich voornamelijk bezig met het maken van kaarten uit luchtfoto's die met speciale meetcamera's worden gemaakt. Bij de terrestrische fotogrammetrie wordt het beeldmateriaal vanaf een vast standpunt op het aardoppervlak gemaakt.
Read more
Digitale Data Betekenis. Hyperfocus Kennisbank

Digitale data betekenis

Digitale gegevens zijn de gegevens die andere vormen van gegevens tonen door middel van specifieke machinetaalsystemen die worden geïnterpreteerd door een verscheidenheid aan technologieën. Het binaire systeem is een van de meest fundamentele systemen die complexe audio-, video- en zelfs tekstinformatie opslaat. Gegevens worden opgeslagen in binaire tekens enen en nullen of aan en uit. Een van de grote voordelen van digitale gegevens is dat zelfs de meest complexe analoge ingangen kunnen worden weergegeven met een binair systeem.
Read more
Inbound Marketing Betekenis Op Website Hyperfocus

Inbound marketing betekenis

Inbound marketing wordt steeds populairder en wordt veelvuldig gebruikt.Het is veel goedkoper dan outbound marketing. Het heeft een opmerkelijk hoge waarde. Zowel inbound als outbound marketing zijn van cruciaal belang voor een onderneming. Inbound marketing is een vrij recente strategie om snel een melding in het netwerk te ontvangen. Een prachtig uitgevoerde inbound marketing campagne weet alle punten te verbinden om een fantastische uitgebreide reclame-en marketingstrategie te krijgen.
Read more
Product Betekenis. Hyperfocus Kennisbank

Product (economie)

Een product in economische zin is alles wat kan worden aangeboden op de markt om aan een vraag te voldoen. Een product kan daarbij een tastbaar goed zijn, zoals een artikel in een winkel, maar ook een dienst.
Read more
Projector Betekenis. Hyperfocus Kennisbank

projector

Een projector is een optisch instrument dat een beeld van een transparant of een ondoorzichtig beeld projecteert op een projectiescherm of een ander oppervlak. Het maakt gebruik van intens licht en een of meer lenzen om het beeld te focusseren. De term projector op zichzelf wordt meestal gebruikt voor de projectie van transparante afbeeldingen door de lichtstraal door het beeld te laten gaan Een projector die een beeld van een ondoorzichtig object projecteert, wordt nu gewoonlijk aangeduid als een overheadprojector. Bij projectie van deze laatste vorm wordt de projectie bereikt door middel van een combinatie van lenzen met een prisma en een spiegel of reflector.
Read more
Marketing Betekenis. Hyperfocus Kennisbank

Marketing

Marketing of vermarkten is alles wat een bedrijf doet om de verkoop van producten te bevorderen. Traditioneel werd marketing gezien als het geheel van alle activiteiten die erop gericht zijn om, samen met de afdeling verkoop, de ruil van producten of diensten te bevorderen. Deze op ruil gebaseerde omschrijving wordt in elk geval door de American Marketing Association vanaf hun herziene definitie in 2004 als te beperkt beschouwd.
Read more
Tertiaire Sector Betekenis Op Website Hyperfocus

Tertiaire sector

De tertiaire sector is de economische sector waarin bedrijven met de verkoop van hun goederen of diensten winst willen maken. De benaming hoort thuis in de meso-economie, die bedrijfstakken bestudeert. Een synoniem voor de tertiaire sector is de "dienstensector", of "de diensten, de handel en het verkeer".
Read more