skip to Main Content
+32-(0)496529232 hyper@hyperfocus.be
UW LOKALE OOH, SIGNAGE EN EVENT PARTNER IN BNLX
banner hypervsn benelux

U bent hier: Home » België Nederland Luxemburg

Hypervsn België – Nederland – Luxemburg: partners – lokaal – snelle service – kennis van zaken

Bekijk onze try-out

Hyperfocus hielp de marketing van supermarkt AD Delhaize Lochristi naar een hoger niveau te tillen en hun klantbetrokkenheid te testen met enkele briljante 3D-animaties in de winkel.

Meer informatie over Hyperfocus

Hypervsn BeNeLux kino-mo partner

Verdeler- Normen – Kennis

HYPERVSN Kino-mo heeft zelf geen officiële vestigingen buiten Engeland en Ierland. Ze hebben wel een uitgebreid netwerk van geautoriseerde partners. Was je op internet op zoek naar de term “Hypervsn benelux”? Zo kwam je op deze pagina terecht.

Erkende verdeler

Een perfect startpunt als je zoekt naar DE erkende verdeler. Daarvoor ben je bij ons op het juiste adres.
De enige echte holografische projector met bijhorend management platform en diverse diensten vind je bij Hyperfocus.be. Denk daarbij aan de unieke  3d design studio.We zijn er trots op dat hyperfocus.be (Notion technologies bvba) werd uitgekozen om deze unieke technologie te verdelen in Benelux. Zeker omdat de selectiecriteria enorm streng zijn.

Normen, waarden en competenties voor de Benelux markt

Hypervsn  streeft ernaar om  partners te selecteren die hun normen omarmen. Wij beschikken over de nodige ervaring en competenties om de Hypervsn oplossing aan onze klanten te leveren op het hoogste professionele niveau.

Een grondige kennis van marketing

Als Belgische partner zijn we een enthousiaste voorstander van 3D technologie en holografische toepassingen. Een grondige kennis van zowel marketing als high end technologie is de noodzakelijke basis. Die wordt versterkt met een passie voor het leveren van uitzonderlijke ervaringen aan onze klanten. Al deze eigenschappen maken van ons een bevoorrechte “Hypervsn Benelux partner”.

Alles door Hypervsn Benelux verzameld op één centrale plaats

De kracht van 3D visuals

De moderne commerciële wereld heeft te kampen met steeds toenemende concurrentie en een veranderend consumentengedrag. Het draait meer en meer om het onderscheidend vermogen en het toepassen van innovatieve mediatechnologie en altijd relevante content. Het is simpelweg niet meer genoeg om de consument te bereiken met statische inhoud. Inspelen op emoties vervult een steeds belangrijkere rol in het sturen en activeren van menselijk gedrag.Kijk hoe het werkt.

Een ultieme 3D beleving

Met die wetenschap is dit unieke product ontstaan; een ultieme 3D-beleving die gezien wordt. Deze holografische 3D oplossing creëert daarmee een enorme stopkracht en betrokkenheid van degene die in de buurt aanwezig is. Het stelt jouw merk in staat om een specifieke boodschap om te zetten in unieke multidimensionale visuele communicatie. Je brengt je bezoekers in een staat van hyperfocus.

meer over hyperfocus

Kopen of huren?

Ben je van plan om geregeld  van deze diensten gebruik te maken? Dan is het meest rendabel om de projector aan te kopen. Is het eerder sporadisch of is het een heel grote tijdelijke installatie? Dan kies je best voor het huren van de WALL.

België - Nederland - Luxemburg

Hypervsn Belgie. 3d character met vlag belgieHypervsn België

België is onze uitvalsbasis voor de Benelux markt. Wenst u een 3d holografische projectie te kopen of te huren? Dan kunt u bij ons terecht. Hypervsn België is iets trager op gang gekomen maar bedrijven en organisaties hebben die achterstand ruimschoots ingehaald.

blankHypervsn Nederland

Nederland was er als de pinken bij om deze indrukwekkende technologie te omarmen. Afhankelijk van het type project behandelen wij de relaties rechtstreeks of via een netwerk van partners.

Hypervsn Luxemburg. 3d character met vlag luxemburgHypervsn Luxemburg

Luxemburg is een klein landje, maar heeft een sterke concentratie aan specifieke sectoren. Deze bedrijven en organisaties blijven niet achter als het aankomt op het toepassen van 3D holografische technologie.

België Nederland Luxemburg

HYPERVSN Belgie Nederland Luxemburg koop je via Hyperfocus.be