skip to Main Content
+32-(0)496529232 hyper@hyperfocus.be

Zachte zorginnovatie technologie ontlast personeel en patiënt

U bent hier: Home » Zorginnovatie, gezondheidszorg hospitaal apotheek dokter cabinet. OOH en signage

bal_rood

Zorginnovatie technolgie helpt een kostbare sector

Zorginnovatie is het proces waarbij nieuwe technologieën en praktijken worden geïntroduceerd om de kwaliteit en veiligheid van de patiëntenzorg te verbeteren. Het gaat om het integreren van nieuwe audio-, holografie- en andere technologieën in bestaande zorgprocessen om ze efficiënter en effectiever te maken.

Zorginnovatie kan helpen bij:

 • patiënten wegwijs maken bij het inchecken of bezoeken
 • receptie taken aanvullen met een digitale avatar
 • medische beelden interpreteren door dokters
 • teleconferencing en teleportatie
 • het verlichten van pijn bij jonge patiënten door het af te leiden door 3D holografie
 • waarschuwing voor bvb natte vloer enz…

Technologie die enkele jaren geleden nog niet bekend was

Het stelt zorgverleners ook in staat om technologie te gebruiken op manieren die voorheen niet mogelijk waren. Met op audio gebaseerde communicatie-tools kunnen zorgpersoneel bijvoorbeeld op afstand met patiënten communiceren zonder dat ze in dezelfde kamer hoeven te zijn.

Evenzo stelt holografie medische professionals in staat om snel problemen te diagnosticeren zonder dat er lichamelijk onderzoek nodig is.

Zorginnovatie is een belangrijk onderdeel van de moderne gezondheidszorg, omdat het ons helpt onze patiënten betere zorg te bieden en tegelijkertijd onze processen efficiënter en kosten-effectiever te maken.

bal_rood

3d holografie

3D holografische displays voor de zorg sector

Informeren en opvallen

Door Hypervsn holografische systemen kunt u gemakkelijk opvallen. U kunt hiervan gebruik maken op drukke plaatsen zoals ingangszones van ziekenhuizen, recepties en lobby’s, lift gebieden, wachtkamers, cafetaria enz…

bal_rood

Corona heeft de zorgsector ingrijpend veranderd

rood kruis als metafoor voor zorgsector
De behoefte aan communicatie met de patiënt is onder invloed van de Corona crisis sterk toegenomen. Tevens klinkt de roep steeds luider om het personeel zo veel mogelijk te ontlasten.
3d holografische displays worden gebruikt voor het verstrekken van informatie, wachtkamer beheer, bewegwijzering enz… De installaties worden opgesteld aan de ingang (receptie), in de wachtkamers, aan het sanitair, de liften enz…
Ook in de cafetaria. Apotheken hebben wij ook ingedeeld in deze branche.

 • Universitair medische centra
 • Ziekenhuizen en overige medisch specialistische zorg
 • Huisartsen en gezondheidscentra
 • Overige zorg en welzijn
 • Apotheken
bal_rood

Kleine marge voor fouten

Effectief communiceren

De technologie helpt ziekenhuizen om effectief over openbare veiligheidsmaatregelen te communiceren. Veilig aangezien communicatie wordt vervangen door mens-tot-technologie-interacties. Lees meer over gezichtsdetectie.

waarschuw patiënten met hypervsn

Gewone narrowcasting is niet voldoende

Omdat het belangrijk is om de juiste boodschap snel en effectief over te brengen, verliezen traditionele banners en displays het van opkomende technologieën.

Daarom kopen of huren steeds meer bedrijven HYPERVSN informatieve holografische displays om de klus te klaren.

Lees meer over technologische innovatie voor bedrijven.

bal_rood

Opvallen en informeren

bewegwijzering met hypervsn

Informatieve bewegwijzering

Holografische informatieve bewegwijzering leidt bezoekers en klanten op effectieve wijze op over veiligheidsmaatregelen. Het helpt bij het geven van instructies en het communiceren van kritische handleidingen. We kunnen ook aangepaste inhoud maken op basis van uw behoeften.

digitale dokter hypervsn

Ontlast uw personeel

De holografische doktoren van HYPERVSN zijn zo overtuigend dat mensen luisteren en de aangekondigde gezondheidsmaatregelen, medische en sociale aanbevelingen opvolgen. Mensen houden van mensachtige hologrammen. Ze vergelijken de technologie graag met echte consultants en zien daar ook iets in dat aangenaam is om naar te kijken. Nog belangrijker is dat holografische doktoren de last die op medisch personeel rust kunnen verminderen zodat ze meer kunnen ingezet worden voor hun kerntaken.

informatieve holografie met hypervsn

Eerste lijnzorg, apotheken

Ook in een dokterskabinet, groepspraktijken en apotheken kan deze digitale assistent z’n nut bewijzen. Denk daarbij aan het oproepen van de patiënt, waarschuwen voor veiligheidsmaatregelen, geven van algemene informatie enze… Voor apotheken kan het gebruikt worden voor informatie over medicatie. Bekijk ook de grote beeldformaten!

Benieuwd naar innovatie in de retail branche? Lees meer.

Zorginnovatie, gezondheidszorg hospitaal apotheek dokter cabinet. OOH en signage

zorginnovatie. Beeld toont dokter in een 3d animatie die meer uitleg geeft aan de patiënt