skip to Main Content
+32-(0)496529232 hyper@hyperfocus.be
ONTZORG JE PERSONEEL, 3D WEGWIJZERS VOOR PATIËNTEN
Zorginnovatie, gezondheidszorg hospitaal apotheek dokter cabinet. OOH

U bent hier: Home » Zorginnovatie, gezondheidszorg hospitaal apotheek dokter cabinet. OOH en signage

OOH Zorgsector: onthaal – vergaderzaal – gang en lift – cafetaria – doktercabinet – auditorium – gevelreclame en logo’s – apotheek

Zorginnovatie. Digitale assistenten voor uw cruciale sector.

OOH innovatie in de zorg sector. Gezondheidszorg is een sector die bij niemand geliefd is. Tot het moment dat je hem nodig hebt. Tijd om het personeel te ontzorgen.

3D holografische displays voor de zorg sector

Informeren en opvallen

Door Hypervsn holografische systemen kunt u gemakkelijk opvallen. U kunt hiervan gebruik maken op drukke plaatsen zoals ingangszones van ziekenhuizen, recepties en lobby’s, lift gebieden, wachtkamers, cafetaria enz…

Bekijk een ander voorbeeld in de branche van HOTELS, hospitality, reissector, openbaar vervoer, enz…

Welke sectoren hebben we ingedeeld in de zorgsector?

rood kruis als metafoor voor zorgsector
De behoefte aan communicatie met de patiënt is onder invloed van de Corona crisis sterk toegenomen. Tevens klinkt de roep steeds luider om het personeel zo veel mogelijk te ontlasten. 3d holografische displays worden gebruikt voor het verstrekken van informatie, wachtkamer beheer, bewegwijzering enz… De installaties worden opgesteld aan de ingang (receptie), in de wachtkamers, aan het sanitair, de liften enz… Ook in de cafetaria. Apotheken hebben wij ook ingedeeld in deze branche.

  • Universitair medische centra
  • Ziekenhuizen en overige medisch specialistische zorg
  • Huisartsen en gezondheidscentra
  • Overige zorg en welzijn
  • Apotheken

Informatieve en educatieve technologieën

Effectief communiceren

De technologie helpt ziekenhuizen om effectief over openbare veiligheidsmaatregelen te communiceren. Veilig aangezien communicatie wordt vervangen door mens-tot-technologie-interacties.

waarschuw patiënten met hypervsn

Gewone narrowcasting is niet voldoende

Omdat het belangrijk is om de juiste boodschap snel en effectief over te brengen, verliezen traditionele banners en displays het van opkomende technologieën. Daarom kopen of huren steeds meer bedrijven HYPERVSN informatieve holografische displays om de klus te klaren.

Bekijk enkele praktijk voorbeelden van realisaties wereldwijd.

Opvallend

bewegwijzering met hypervsn

Informatieve bewegwijzering

Holografische informatieve bewegwijzering leidt bezoekers en klanten op effectieve wijze op over veiligheidsmaatregelen. Het helpt bij het geven van instructies en het communiceren van kritische handleidingen. We kunnen ook aangepaste inhoud maken op basis van uw behoeften.

digitale dokter hypervsn

Ontlast uw personeel

De holografische doktoren van HYPERVSN zijn zo overtuigend dat mensen luisteren en de aangekondigde gezondheidsmaatregelen, medische en sociale aanbevelingen opvolgen. Mensen houden van mensachtige hologrammen. Ze vergelijken de technologie graag met echte consultants en zien daar ook iets in dat aangenaam is om naar te kijken. Nog belangrijker is dat holografische doktoren de last die op medisch personeel rust kunnen verminderen zodat ze meer kunnen ingezet worden voor hun kerntaken.

informatieve holografie met hypervsn

Eerste lijnzorg, apotheken

Ook in een dokterskabinet, groepspraktijken en apotheken kan deze digitale assistent z’n nut bewijzen. Denk daarbij aan het oproepen van de patiënt, waarschuwen voor veiligheidsmaatregelen, geven van algemene informatie enze… Voor apotheken kan het gebruikt worden voor informatie over medicatie.

Zorginnovatie, gezondheidszorg hospitaal apotheek dokter cabinet. OOH en signage

dokter in 3d annimatie