skip to Main Content
+32-(0)496529232 hyper@hyperfocus.be
HYPERFOCUS, UW PROJECT IS IN GOEDE HANDEN BIJ ONS
banner figuur hyperfocus

WhatsApp button

U bent hier: Home » Over ons, Hyperfocus punt be

Informatie: België – Nederland – Luxemburg – verkoop – verhuur – systeem integratie – dienst na verkoop

Verkoop, verhuur, marketing in Benelux. Alles op één plaats.

Bij Hyperfocus koopt en huurt u alles wat in het Hypervsn programma is opgenomen, alsook alles voor AI analytics. Dit wordt aangevuld met eigen automatisering en het ontwerpen van 3D content.

Overzicht van holografische projectie, OOH, signage en evenementen

Het verhaal van een echte marktleider

Investeringen – Erkenning – Beloning

Investeerders
Reeds als start up kon Kino-mo rekenen op de steun van de wereldberoemde investeerders Mark Cuban en Sir Richard Branson (bekend van oa Virgin Express luchtmaatschappij). Intussen is Kino-mo uitgegroeid tot een wereldwijd opkomend bedrijf dat slimme, emotioneel meeslepende en visueel impactvolle technologieën ontwikkelt en levert.

Erkenning

Hypervsn ™ -oplossing door Kino-mo ontving een reeks prijzen waaronder “Top 3 British Innovations of the Year” en werd door Mashable en USA Today tot World’s 10 meest veelbelovende technologieën uitgeroepen.

Onderzoek

De eerste ideeën voor Hypervsn werden gevormd tijdens promotieonderzoek aan de Universiteit van Oxford naar de analyse van 3D-beelden en de manier waarop menselijke hersenen deze verwerken. In 2012 richtten Kiryl Chykeyuk en zijn jeugdvriend, Art Stavenka, Kino-mo op en creëerden een innovatief product, het ‘video-fietsscherm’ dat de hoofdprijs ontving van investeerders op de show Dragons ‘Den.

Beloning

Een jaar later ontwikkelden Kiryl en Art het eerste prototype van Hypervsn en richtten hun inspanningen op het bouwen van een complete visuele oplossing.

Art Stavenka, oprichter van Hypervsn spreekt over Hyperfocus

blank

Lokale expertise

Testimonial van mede-oprichter van HYPERVSN Art Stavenka:

De missie van HYPERVSN bestaat er in om impactvolle, baanbrekende 3D visuele-oplossingen te bieden aan bedrijven en eindgebruikers over de hele wereld. We zijn blij om Hyperfocus.be als onze partner te hebben om de revolutionaire HYPERVSN technology naar de Benelux-markt te brengen.  We zijn ervan overtuigd dat we met de lokale expertise van Hyperfocus.be in combinatie met onze marketingstrategie snel kunnen groeien. Hyperfocus.be is sterk toegewijd aan onze HYPERVSN technologie en werkt mee aan de uitbreiding in Benelux.

Ervaring en leiderschap

Tevens zijn we verheugd dat zij hun diepgaande ervaring en leiderschap naar ons wereldwijde partnernetwerk zullen brengen. HYPERVSN is enthousiast om continu in deze samenwerking te investeren en om een ​​geïntegreerd 3D holografisch display systeem naar de BNLX markt te brengen. We hebben voor Hyperfocus.be gekozen vanwege hun lokale expertise en een gevarieerd klantenbestand. Samen kunnen we de groei van HYPERVSN binnen deze belangrijke markt versnellen en bestendigen.

Notion technologies - Hyperfocus - Hypervsn - een netwerk van partners

Logo Notion technologies

Notion technologies bvba

Hyperfocus.be is de naam waaronder Hypervsn in België, Nederland en Luxemburg  wordt verdeeld. Notion technologies bvba is de vennootschap die eigenaar is van die naam.

Notion technologies is reeds 18 jaar nationaal en internationaal actief met technologie voor marketing en verkoop afdelingen.

QC solutions logo op website hyperfocus

QC Solutions

QC Solutions is onze partner die samen met ons ​​oplossingen uitwerkt. Zij bieden de nodige kennis en ondersteuning om evenementen of projecten te realiseren. Hun expertise op het vlak van media servers, video mapping, interactieve technologieën, content distributie en automatiseren is toonaangevend.

Addink media op website hyperfocus

Addink Media Nederland

Addink Media is exclusief dealer van Hypervsn 3D Hologram van Hyperfocus voor de provincies Gelderland en Overijssel in Nederland. Zij zijn gespecialiseerd in Out of home reclame, digital signage en LED verhuur.

Over ons, Hyperfocus punt be

Hyperfocus, 3D video. vrouw wijst naar HYPERVSN beeld