skip to Main Content
+32-(0)496529232 hyper@hyperfocus.be

Holowall in diverse afmetingen

U bent hier: Home » Holowall 🎛️ 3D hologram video

bal_rood

Combineer de holofans tot de gewenste grootte.

De komst van de holowall is sinds kort een hot topic voor vele bedrijven. Er is veel hype rond 3D, VR & AR, de Metaverse en hoe dit allemaal zal uitmonden in ons dagelijks leven.

De nieuwe oplossingen bieden aanzienlijke verbeteringen.

Voorbeelden daarvan zijn de mogelijkheid om de 3d video wall aan te sluiten via een ingebouwde HDMI-verbinding. Door deze ontwikkeling verbinding worden gemaakt met het bredere EcoSystem van producten die betrokken zijn bij de Pro-AV- en Digital Signage markten.

Op zoek naar een small hologram?

Een holowall toegepast op een abri bij een bus- of tramhalte.

Voor op de concurrentie

spotlight op de website van Hyperfocus

Jouw product verdient het beste.

bal_rood

3d hologram video wall, door niets geëvenaard!

3d video wall in vitrine
3d video wall geeft prachtige beelden
holowall modulair draagframe
holo wall tegen de muur met kunststof bescherming
holowall voor medische en onderwijs toepassingen
bal_rood

Welke holowall is het beste?

Alles is afhankelijk van de toepassing. Wenst u een systeem tijdelijk te huren, dan is het vooral de grote beschikbaarheid die van belangrijk is. Is een investering meer aan de orde, dan is er niets beter dan Hypervsn.

De introductie van SmartV Wall

Een nieuw, groter en lichter 3000 nit hoog helder model werd in 2022 gelanceerd. Deze nieuwe oplossingen vormen een succesvolle aanvulling op het huidige ons assortiment, terwijl ze tegemoetkomen aan een breder scala aan klantbehoeften.

bal_rood

Een platform met veel standaard mogelijkheden

Het holowall platform opent ook de mogelijkheid van interactieve holografische inhoud. Dat betekent dat 3D-inhoud in realtime kan worden weergegeven en in realtime kan reageren op het publiek.

Dit biedt een aantal unieke voordelen:

  • De triggers die alles aansturen kunnen bestaan uit zoals spraak- en bewegingsbesturing
  • Op basis van een aangeleverde SDK kunnen klanten zelf aangepaste toepassingen voor hun merk ontwikkelen. Denk aan bijvoorbeeld een ​​holografische digitale avatar, interactieve educatieve inhoud of een holografisch spel.

Bekijk enkele toepassingen

bal_rood

Gerelateerde berichten over 3d video wall

bal_rood

Mensen vragen ook:

Wat zijn de typische afmetingen van grootschalige holografische displays?

Holografische displays zijn de afgelopen jaren steeds populairder geworden en worden nu gebruikt in een verscheidenheid aan toepassingen, zoals reclame, amusement en onderwijs. Eén van de belangrijkste vragen die veel mensen hebben, is echter wat de typische afmetingen zijn van grootschalige holografische displays en wat is er mogelijk. Vooraleer hierop te kunnen antwoorden moet eerst het begrip holografie en het begrip display worden verduidelijkt. Tot op heden is er gaan enkele technologie die in staat is om een lichtstraal plots te stoppen in het midden van de lucht. In labo’s wordt er veel onderzoek naar gedaan en een systeem op basis van laser is in staat om een klein figuurtje in het midden van de ruimte te tonen. Lees meer

Holowall 🎛️ 3D hologram video

3D hologram video wall picture met loopschoen en prijs label