skip to Main Content
+32-(0)496529232 hyper@hyperfocus.be

3d-design mogelijkheden

U bent hier: Home » 3d-design 🖥️ creatieve content voor 3d led fan

bal_rood

Correct 3d-design is belangrijk

Neem uw 3d-design in eigen handen. Inhoud is de enige manier om kijkers om te zetten in klanten. Grafische content ontwerpen kan op diverse manieren plaatsvinden. U kan het volledig project laten uitvoeren door  externe partijen zoals Hyperfocus.

Niche spelers die gespecialiseerd zijn in holografie zijn eerder zeldzaam.

Anderzijds kan je ook zelf aan de slag met 3D software. Superieure 3D-content-oplossingen hebben allemaal dezelfde eigenschap. Deze oplossingen brengen uw beelden naar nieuwe dimensies.
Het publiek meenemen naar een plaats waarvan ze dachten dat die enkel in theater of filmzalen mogelijk was.

3d-design

3d-design bij Hyperfocus. Van eenvoudige animaties tot complexe content

Afgestemd op holografie.

bal_rood

Uw merk uitbouwen met 3d-design

visuele content met hoge kwaliteit detail
visuele content met hoge kwaliteit volledige afbeelding

3d-design in lijn met het stijlboek van uw bedrijf

Een merk opbouwen houdt in dat er veel dingen zijn die u in gedachten moet houden. Het opbouwen van vertrouwen is één van de meest belangrijke dingen.  Daarvoor moet u uiteraard communiceren.

Tegelijkertijd moet u zich kunnen verplaatsen in de leefwereld van uw klant. Er zijn een aantal kenmerken die de kwaliteit ervan beïnvloedt.

  • de mate waarin u communiceert
  • de intensiteit waarin u communiceert
  • de kwaliteit van een product of dienst die u presenteert.

Relevantie is de sleutel

U streeft er toch ook naar om zo professioneel mogelijk te zijn?  Wij bieden de methode om constant aan die professionaliteit te sleutelen. Met Hypervsn zorgt u ervoor dat de visuele inhoud die u communiceert van hoge kwaliteit is.

Tevens moet die opvallend en vooral relevant zijn bij uw doelgroep. Relevantie van het design is de sleutel tot alles. Met onze 3d oplossingen voldoet u aan al deze doelstellingen.

Verschil in prijs van grafische 3d content

Er zijn twee dingen die onmogelijk bij elkaar passen. Grafische content van slechte kwaliteit vertonen op een toestel van hoge kwaliteit. Of grafische content van hoge kwaliteit vertonen op een toestel met lage kwaliteit.

Beeldkwaliteit en kwaliteit van de projector zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden.

Lees meer over holographic technology en toepassingen

bal_rood

Holografische beelden als verbluffende eye-catchers

Verschillende opties

Om 3D content en animaties te ontwerpen bieden we verschillende opties. Daarbij is het resultaat van de content steeds van superieure kwaliteit. Digitale 3d communicatie is de enige manier om kijkers om te zetten in klanten.

Superieure 3d content oplossingen

Wij bieden een verscheidenheid aan superieure 3D-content oplossingen om uw creatieve ideeën naar een nieuwe dimensie te brengen. 3 dimensionale-en holografische beeldvorming grijpt niet alleen de aandacht. Onze inhoud is beschikbaar om te kopen, zelf te produceren of gratis te kiezen, afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur.

3d content creatie kwaliteit

Welke eisen stelt u?

Het wow gevoel dat holografische content opwekt zou niet compleet zijn mocht men geen kwaliteitseisen stellen. We bieden een paar eenvoudige manieren om dat te doen. Rekening houdend met je tijd, budget en beoogde doelen.

Een sterk groeiende vraag

De vraag naar 3D video’s, 3D-ontwerpen en animaties zal in de toekomst alleen maar groeien, omdat creatieve talenten de oneindige mogelijkheden van dit opwindende nieuwe medium echt onder de knie krijgen.

bal_rood

Zelf digitale beelden maken

3d-design met de 3d studio van Hypervsn. Afbeelding toont het scherm waarin men zelf 3d beelden kan creëren

3D Design Studio

Uiterst gebruiksvriendelijk design instrument om standaard 2D bestanden (denk daarbij bijvoorbeeld aan een logo) en teksten te transformeren in indrukwekkende 3D beelden die geschikt zijn voor alle holografische toestellen. Voor enkelvoudige tot enorm grote WALL projecten.

3d objecten en animatie ontwerpen

content bibliotheek Hypervsn met het resultaat van 3d-design

Aanpasbare bibliotheek

Een rijke bibliotheek bestaande uit 3D design modellen, video’s en speciale effecten staat ter beschikking. Er zit zeker een holografische topper bij. Er is zowel een gratis als een betalend systeem.

Met beide systemen, heb je alles ter beschikking om je grafische inhoud te maken en aan te passen.

Hologram - projector, ✴️ high end holofan voor de beste visibiliteit.

3d content specialisten werken met de cloud software van Hypervsn

Bestel bij specialisten

Geen tijd of expertise? Je kan je 3D design ontwerp bestellen in het “Hyprfocus” Design Lab.

Bekijk ook hoe het ontwerp van toepassingen het design kan ondersteunen.

bal_rood

Geanimeerd 3D-design wint aan belang

Veelgevraagde inhoud

Er is veel vraag naar Hypervsn content design omdat er momenteel wereldwijd meer dan 380 klanten worden bediend en elke maand meer dan 10 mega evenementen worden ondersteund.

Geef lead generatie een boost

Creëer meer toegevoegde waarde voor uw eigen klanten met een groeiend aanbod naar opwindende holografische ontwerpen. Geweldige nieuwe zakelijke opportuniteiten worden werkelijkheid.

Bestel bij specialisten

Als geautoriseerde partner van HYPERVSN helpen wij u bij elke stap. Met  technische ondersteuning, marketingadvies, ontwerp en creatieve training helpen wij u het maximum halen uit uw investering.

Lees meer over 3d-design

Lees meer over 3d technologie in retail.

3d-design 🖥️ creatieve content voor 3d led fan

Het juiste content 3d-design op Hypervsn solo L op industrieel statief bij Delhaize Lochristi Belgie zorgt voor extra visibiliteit.