skip to Main Content
+32-(0)496529232 hyper@hyperfocus.be

ondersteunende onderwijsinnovatie als speerpunt

U bent hier: Home » Onderwijs samenwerkingsverband, hoger onderwijs universiteiten en onderzoeksinstellingen

bal_rood

Onderwijsinnovatie samenwerking met industrie

Ons programma ” onderwijs samenwerkingsverband “. Hyperfocus biedt flexibele trainingsoplossingen die gericht zijn op het ontwikkelen van de vaardigheden die door de industrie worden gevraagd.

In de moderne wereld zoeken universiteiten naar innovatieve manieren om de leerervaring van hun studenten te verbeteren. Dankzij audio- en holografie-technologie kunnen ze een meeslepende leeromgeving bieden.

Audiotechnologie stelt studenten in staat om naar lezingen en tutorials te luisteren, terwijl 3d holografie-technologie hen in staat stelt complexe concepten in 3D te visualiseren.

Deze technologieën brengen een revolutie teweeg in de manier waarop universiteiten lesgeven, waardoor docenten op een zinvollere manier met hun studenten kunnen omgaan.

Door deze technologieën te gebruiken, kunnen universiteiten een boeiende en interactieve leeromgeving creëren die creativiteit en innovatie onder hun studenten aanmoedigt.

Studenten zijn onze toekomst

Aanleren- stimuleren – samenwerken

Hogescholen en universiteiten worden meer en meer ingezet in samenwerkingsprojecten met de industrie. Daardoor bestaat een behoefte aan ondernemend denken. Zowel technische als creatieve beroepen worden gestimuleerd door belangrijke spelers uit de industrie. Het onderwijs en de gemeenschap verbinden en laten samenwerken om echte industriële uitdagingen op te lossen.

bal_rood

Onderwijs sector opgedeeld

afstudeerkapje als metafoor voor onderwijs

Met een samenwerkingsverband beogen wij een gemeenschappelijke inspanning. Die inspanning wordt geleverd door de studenten en onderwijzend personeel enerzijds.

Anderzijds door Hyperfocus en de ontwikkelingsafdeling van Hypervsn. Daarbij werken we naar een gemeenschappelijk doel. Voor deze inspanning worden speciale voorwaarden besproken.

Bekijk meer informatie over het grote formaat hologrammen

Meer informatie over innovatie in de retail branche.

bal_rood

Onderwijs samenwerkingsverband zorgt voor technologie en creativiteit

Creativiteit

Een greep uit opleidingen

  • 3D animatie en productie: studenten starten bij de visuele storytelling in een storyboard: evoluerend van een 2D animatic naar een 3D block-out tot de finale scene. Niets is zo spectaculair dan het eindresultaat door de lucht te zien vliegen.
  • 3D productie en VFX:  Hier worden specialisten klaargestoomd die in staat zijn om verbluffende pre-rendered grafische content te creëren. Zowel zij die kiezen voor een specialisatie, m.n. Visual Effects (VFX) of 3D animation kunnen het eindresultaat bekijken in een 3D holografie.
  • AI Engineer:  Gezien we meer en meer praten over mixed reality, zal er ook een interactieve link kunnen gelegd worden met de Hypervsn toestellen. De AI engineer staat als architect aan het begin van deze evolutie.
Hypervsn voor technische en creatieve opleidingen

Technologie

Een greep uit opleidingen:
  • Systeem en netwerk beheer: Computer netwerken worden meer en meer het hart van streaming oplossingen. Streaming van 3D holografische beelden is nu reeds mogelijk. Deze studenten zijn technisch sterk en werken oplossings- en resultaatgericht.
  • Programmeur: Studenten ontwikkelen innovatieve desktop-, web- en mobiele applicaties. Zij kunnen aan de slag met onze SDK om  hardware met elkaar te laten praten en mobiele user interfaces te maken.

Lees ons blog bericht over holografische mensen

Onderwijs samenwerkingsverband, hoger onderwijs universiteiten en onderzoeksinstellingen

onderwijs samenwerkingsverband voor creatieve toepassingen