skip to Main Content
BOUW ZELF EEN INTERFACE VOOR HYPERVSN
banner hypervsn sdk op website hyperfocus
Uitgebreide zoekmachine
Generic filters

blank

U bent hier: Home » Hypervsn SDK in toepassingen voor OOH, signage en events

OOH toepassingen: Programmeer zelf uw interface

Hypervsn Software development kit maakt interactie met uw 3D creaties mogelijk

Met de Hypervsn SDK kunt u communiceren met hologram-achtige 3D-beelden zonder dat u een bril of extra apparaten nodig hebt.

Lees meer over de hologram projector in OOH toepassingen

Technologische voorsprong

Zet de volgende stap

Mens naar machine

De SDK biedt een volgende verschuiving in de manier waarop mensen omgaan met technologie.
De nieuwe verbazingwekkende functies van HYPERVSN bieden klanten echt HD-plezier. Met deze Development Kit, inclusief API’s en bijbehorende ontwikkelingsdocumentatie, kunt u uw eigen interactieve applicaties ontwikkelen die zijn geïntegreerd met HYPERVSN apparaten. Nu kunt u gezichtsherkenning ervaren, interactieve welkomstberichten ontvangen en genieten van gepersonaliseerde afbeeldingen in 3D.

  Blog bericht: de toekomst is holografisch

Enkele voorbeelden

3D-hologrammen worden interactief met Software development kit voor Brimit

Brimit introduceerde op maat gemaakte consumententrajecten met de hulp van HYPERVSN SDK op het Sitecore Symposium. Online gebruikersprofielen werden direct bij hun stand omgezet in 3D-holografische beelden. Dus toen bezoekers naar de stand kwamen, werden ze begroet met een 3D-hologram van het product dat ze hadden gekocht.

Geavanceerde merkervaring

Volgens Brimit overtrof het verkeer naar de demo alle verwachtingen en leverde het de meest consistente, samenhangende en vooral geavanceerde merkervaring op.

Je selfies worden omgezet in 3D-hologrammen met SDK van Hypervsn

Go2Production, een officiële HYPERVSN-partner in Canada, werkte samen met Target om het eerste sferische 3D-hologram ooit te maken. Wat nog cooler is, is dat alle content door bezoekers zelf is gemaakt in speciale selfiecabines.

26 solo fans

Dankzij HYPERVSN Software Development Kit is het mogelijk geworden om beelden gemaakt door het publiek te verbinden met 26 Solo 3D hologram fans.

HYPERVSN bewegingscontrole: 3D-hologrammen binnen handbereik

#HYPERVSN loopt voorop op het gebied van narrowcasting en out-of-home-advertenties. Deze keer brengen we u HYPERVSN Gesture Control!

Producten van dichtbij bekijken

Met de SDK kunt u nu communiceren met de beelden, de 3D-holografische inhoud kiezen die u wilt weergeven, vegen en inzoomen om uw favoriete merken en producten van dichterbij te bekijken.

Hypervsn SDK in toepassingen voor OOH, signage en events

Toepassing van SDK development kit voor Elle Taiwan