skip to Main Content
+32-(0)496529232 hyper@hyperfocus.be

SDK voor Hypervsn

U bent hier: Home » Hypervsn SDK 🧰 in toepassingen voor OOH, signage en events

bal_rood

Word niet beperkt door wearables

Ontketen de kracht van 3D zonder het gedoe van een bril of extra apparaten! Met de softwareontwikkelingskit van Hypervsn kunt u met gemak verbluffende en interactieve hologra-machtige 3D-beelden maken.

Het creëren van boeiende en boeiende ervaringen is nog nooit zo eenvoudig geweest – het is tijd om uw projecten naar een hoger niveau te tillen. Maak je klaar om je publiek te verbazen met nog nooit eerder vertoonde visuele effecten!

Maak nog meer contact

hypervsn-sdk. Afbeelding toont programmeur die toepassingen schrijft.

Uw klanten verwachten variatie

bal_rood

Zet devolgende stap

Mens naar machine interactie

De Hypervsn SDK biedt een volgende verschuiving in de manier waarop mensen omgaan met technologie.
De nieuwe verbazingwekkende functies van HYPERVSN bieden klanten echt HD-plezier.
Met deze Development Kit, inclusief API’s en bijbehorende ontwikkelingsdocumentatie, kunt u uw eigen interactieve applicaties ontwikkelen die zijn geïntegreerd met HYPERVSN apparaten.
Nu kunt u gezichtsherkenning ervaren, interactieve welkomstberichten ontvangen en genieten van gepersonaliseerde afbeeldingen in 3D.

Lees meer over innovatieve oplossingen in de retail sector.

bal_rood

Enkele voorbeelden

BREMIT

Brimit introduceerde op maat gemaakte consumententrajecten met de hulp van HYPERVSN SDK op het Sitecore Symposium.

Online gebruikersprofielen werden direct bij hun stand omgezet in 3D-holografische beelden. Dus toen bezoekers naar de stand kwamen, werden ze begroet met een 3D-hologram van het product dat ze hadden gekocht. Samen met de content creatie gaf dit een verbluffend resultaat

Geavanceerde merkervaring

Volgens Brimit overtrof het verkeer naar de demo alle verwachtingen en leverde het de meest consistente, samenhangende en vooral geavanceerde merkervaring op.

Nu kunt u gezichtsherkenning ervaren, interactieve welkomstberichten ontvangen en genieten van gepersonaliseerde afbeeldingen in 3D.

GO2PRODUCTION

Go2Production, een officiële HYPERVSN-partner in Canada, werkte samen met Target om het eerste sferische 3D-hologram ooit te maken. Wat nog cooler is, is dat alle content door bezoekers zelf is gemaakt in speciale selfiecabines.

26 solo fans

Dankzij HYPERVSN Software Development Kit is het mogelijk geworden om beelden gemaakt door het publiek te verbinden met 26 Solo 3D hologram fans.

BEWEGINGSCONTROLE

#HYPERVSN loopt voorop op het gebied van narrowcasting en out-of-home-advertenties. Deze keer brengen we u HYPERVSN Gesture Control!

Producten van dichtbij bekijken

Met de SDK kunt u nu communiceren met de beelden, de 3D-holografische inhoud kiezen die u wilt weergeven, vegen en inzoomen om uw favoriete merken en producten van dichterbij te bekijken.

Maak directional speakers onderdeel van uw toepassingen.

Hypervsn SDK 🧰 in toepassingen voor OOH, signage en events

Toepassing van Hypervsn SDK development kit voor Elle Taiwan