skip to Main Content
ER VALT HEEL WAT TE ONTDEKKEN
banner hologram projector hypervsn op website hyperfocus
Uitgebreide zoekmachine
Generic filters

blank

U bent hier: Home » Hologram projector Hypervsn in OOh, signage en event toepassingen

OOH toepassingen: geïntegreerd – schaalbaar – hoge resolutie – robuust

Hologram projector, hologram fan. Integratie, gebruiksgemak en schaalbaar

Hologram projector, hologram fan. Aangedreven door de allernieuwste technologie om buitengewone visuele ervaringen te creëren.

Wat is een Hypervsn projector fan?

Veilig – Schaalbaar – Gespecialiseerd

Hologrammen zullen de visuele communicatie zoals we die kennen verstoren. Daarbij leidt HYPERVSN de revolutie. Met ons geïntegreerde projector systeem kunnen gebruikers 3D-beelden maken, weergeven en beheren, die lijken op hologrammen die in de lucht zweven. Baanbrekende holografische hardware ontmoet het HYPERVSN CMS om werkelijk indrukwekkende 3D-beelden te produceren.

Lees meer over deze OOH innovatie; de technologie achter deze hologram fan

Een uiterst veelzijdig 3d holo­grafisch display

Integration with hypervsn hologram led fan
Integration with hypervsn hologram led fan

Een volwaardig 3D holografisch display systeem

Het geïntegreerd 3D holografisch display systeem van Hypervsn is enorm compleet en veelzijdig. Zo is er een sterke integratie van software, hardware en diensten.

Dankzij deze integratie wordt het  mogelijk om holografische content te maken, weer te geven en te beheren. Daardoor lijken de beelden sterk op hologrammen die in de lucht zweven.

Een conceptuele aanpak

Dankzij een volledige concept aanpak combineert men op unieke wijze het HYPERVSN apparaat met de schaalbaarheid van de Pro Management Software.

Dit wil zeggen dat alles er op is gericht op het ontlokken van een wow gevoel bij het zien van 3D animaties die in de lucht zweven.

Meer details over deze hypervsn display, een echte OOH innovatie!

Hoe bepaalt u het beeldformaat?

Hoge kwaliteitsnormen

Hoge resolutie en naadloos beeld: visueel geproduceerd met behulp van vier fan propellers bij 30 fps. Daarmee bereik je zo’n hoge kwaliteit die aanvoelt als een levensecht hologram. Een stabiele kwaliteit die zorgt dat zelfs bij fel licht en hogere temperaturen of achter glas nog een prima resultaat wordt bereikt. Een spervuur van hyper visuele animaties met 16M + kleuren garandeert een volledig ‘WOW’-effect. Dat is wat dit 3d holografisch fan display teweeg brengt.

hypervsn bepalen van de afmetingen van het beeldformaat

Beeldformaat

Een keuze uit een SOLO fan projector van 56 cm of grote afbeeldingen tot 75cm met één apparaat. Door middel van de Wall met meerdere eenheden zijn grotere beelden van bijna elke grootte mogelijk. Door dit alles krijg je meerdere opties en configuraties die aan uw exacte behoeften voldoen.

Een projector die onafhankelijkheid en gebruiksgemak biedt

oniste loyaliteitsprogramma's bij grote concurrentie

Onafhankelijkheid

Met het geïntegreerd projector systeem creëer of pas je zef 3D holografische inhoud aan.  Door middel van eenvoudige cloud software waarvoor geen speciale design vaardigheden vereist zijn kom je een heel eind. Bewerk zo vaak als je het nodig vindt.

Hoogwaardige 3D video’s

Dankzij de gebruikersvriendelijke interface kan je zelf hoogwaardige 3D video’s maken. Gebruik de rijke bibliotheek met 3D content om je meesterwerken te maken.

beheer van Hypervsn

Beheren

Beheer meerdere led fan toestellen op verschillende locaties. Deel het beheer op in systeemgebruikers en hun toegangsrechten. Verder verhoog je de efficiëntie met ons digitale mediamanagement, planning en analyse. Bovendien geniet je van een perfecte gebruikerservaring dankzij een naadloze integratie van alle systeemcomponenten. Dit is de kracht van dit geïntegreerde led fan display systeem.

wall bracket Hypervsn

Gebruiksgemak

Basisgereedschap en basis vaardigheden zijn voldoende om het apparaat te installeren. Daardoor kunt u het hele systeem eenvoudig opzetten. De uitgebreide handleiding loodst u stap voor stap door de installatie. U kunt uiteraard ook kiezen voor onze basis workshop. Daarbij wordt u aangeleerd waarop u moet letten. Dit maakt de leercurve minder stijl. Niet alleen worden led apparaten automatisch gesynchroniseerd in één systeem met meerdere units.

Mobiliteit

Maar ook kunnen de units bijna overal binnenshuis worden geïnstalleerd. Dankzij de prima draagbaarheid en geringe gewicht (slechts 2,8 kg) zijn ze gemakkelijk te demonteren. Met een driepoot  is dit nog eenvoudiger.

Doorgedreven beveiliging

Verbinding

Veilige verbinding van het apparaat en platform. Dit voorkomt ongeautoriseerde content.

Veiligheid

Alleen signalen die afkomstig zijn van het mangagement platform worden doorgelaten. Daardoor krijgt Malware geen toegang tot het apparaat.

Certificaat

Alle inhoud wordt gecontroleerd en gecertificeerd. Dit wil zeggen dat medewerkers de content controleren voordat deze kan worden weergegeven op een projectie-eenheid.

Firewall

Beelden van verdachte origine krijgen geen kans. Dus enkel beelden die worden geüpload via het beheersplatform worden getoond.

Holografie is een illusie. Een baude uitspraak?

3d holografie is een illusie
3d holografie is een illusie, maar werkt op basis van stereoscopie

Geen echte hologrammen?

Het is moeilijk te geloven. De Hypervsn led fan projector van Kino-mo toont geen echte hologrammen. Daarmee bedoelen we dat ze vanop een afstand wel echt lijken, maar dat stereoscopie ervoor zorgt dat we dit kunnen waarnemen. Bedenk wel waar de projector moet komen. Als voorbeeld;  op een kleine stand op CES trok de unit van ver de aandacht en was te allen tijde omgeven door een enorme mensenmassa. Terecht: beelden die in de lucht zweven zonder scherm zie je niet iedere dag.

Slimme projector

De hologrammen van Hypervsn zweven natuurlijk niet echt in de lucht. Doordat het toestel weinig meer is dan een slimme propeller voorzien van de nodige leds gecombineerd met software en een enorme rekenkracht. De propeller draait razendsnel rond waardoor je hem niet ziet. Door de rotatie zie  je het beeld dat de LED’s uitzenden. Bijgevolg zie je het hologram niet echt in 3D, al lijkt dat wel wanneer je er voor staat.

Op afstand bedienen

Het Londense Kino-mo claimt dat hun product doodeenvoudig te bedienen is. Nieuwe hologrammen kan je opladen via mobiel internet of wifi. Daardoor kan je verschillende Hypervsn-toestellen vanop een afstand bedienen. Vandaar dat het bedrijf zeer succesvol is in de retail- en reclamemarkt. Wanneer je binnenkort een winkel binnenstapt nadat je werd gelokt door een hologram, dan weet je waar de technologie vandaan komt. Je herkent deze fan projector aan zijn grote lichtopbrengst en resolutie tot 4K.

Hologram projector Hypervsn in OOh, signage en event toepassingen

geïntegreerd 3D holografisch display systeem.Hypervsn ABB installatie wall