skip to Main Content
+32-(0)496529232 hyper@hyperfocus.be

Hologram - projector high end!

U bent hier: Home » Hologram - projector ✴️ high end holofan voor de beste visibiliteit.

bal_rood

De werking van een Hologram projector

Het hologram wint aan populariteit

Een hologram – projector wordt intussen al op verschillende plaatsen gespot. Het creëert buitengewone visuele ervaringen. Een andere benaming is “hologram fan” of “holofan”. Hoe het ook wordt genoemd, het wordt steeds aangedreven door verbluffende technologie.

Niet elk hologram is hetzelfde

De mate van vernieuwing bepaalt de markt positie van elke leverancier. Hypervsn is de enige leverancier die high end producten levert en als marktleider bepaalt welke nieuwe mogelijkheden er worden toegevoegd.
Holofans en aanverwante technologieën zullen de visuele communicatie zoals we die kennen in de nabije toekomst vervangen. Daarbij leidt HYPERVSN deze (R)evolutie.

Zoek naar een holofan met geïntegreerd systeem

Met ons geïntegreerde holofan systeem kunnen gebruikers 3D-beelden maken, weergeven en beheren. Het resultaat daarvan zijn hologrammen die door de lucht lijken te zweven.
Exclusieve baanbrekende holografische hardware wordt gecombineerd met het HYPERVSN CMS (content management systeem). Zo zorgen ze voor werkelijk indrukwekkende 3D-beelden.

Bekijk de toepassingen

Lees ons artikel over de verschillende soorten holografische technologieën.

hologram projector in kleding retail

Weeg je opties af

Hologram projector, het enige geïntegreerde holfan systeem ter wereld

Kies voor de beste kwaliteit projector.

bal_rood

Hologram - projector is toepasbaar in diverse omstandigheden.

Hypervsn

Kopen?

Kijk naar onze koop-oplossingen

Hypervsn

Huren?

Kijk naar onze huur oplossingen

bal_rood

Het uiterst veelzijdig 3d holo­grafisch projector systeem

Integration with hypervsn hologram led fan
Integration with hypervsn hologram led fan

Het enige volwaardige 3D projector systeem

Het geïntegreerd 3D holografisch holo-fan systeem van Hypervsn is enorm compleet en veelzijdig. Zo is er een sterke integratie van software en hardware. Diensten worden door Hyperfocus geleverd.

Dankzij deze integratie wordt het voor u mogelijk om holografische content te maken, weer te geven en te beheren. Daardoor lijkt het beeld sterk op een hologram dat in de lucht zweeft. Het maakt deel uit van ons omvangrijk programma van innovatieve oplossingen.

Meer details over deze hypervsn holo-fans, een echte OOH innovatie!

Conceptuele aanpak

Dankzij de volledige concept aanpak wordt de Hypervsn hologram holo-fan op unieke wijze gecombineerd met de schaalbaarheid van de Pro Management Software.

Dit wil zeggen dat alles er op gericht is om een wow gevoel te ontlokken bij het zien van 3D animaties die in de lucht zweven.

Lees meer over de innovatieve toepassing van hologram technologie in retail

bal_rood

Het beeldformaat van een hologram bepalen

Hoge kwaliteitsnormen

Hoge resolutie en naadloos beeld: Met behulp van vier fan propellers die draaien met meer dan 600rpm wordt op de hologram projector een beeld geproduceerd bij 30 fps (30 beeldjes per seconde). Daarmee bereik je zo’n hoge kwaliteit die aanvoelt als een levensecht hologram. Deze stabiele kwaliteit zorgt dat zelfs bij fel licht en hogere temperaturen of achter glas nog een prima resultaat wordt bereikt.

WOW

Een spervuur van hyper visuele animaties met 16M + kleuren garandeert een volledig ‘WOW’-effect. Dat is wat deze holografische fan display teweeg brengt bij de toeschouwers.

hypervsn bepalen van de afmetingen van het beeldformaat

Beeldformaat

U kunt al kiezen voor een SOLO hologram projector van 56 cm. Wenst u een groter beeld? Dat kan. Met ons model van 75cm met één apparaat. Nog groter dan 75cm diameter?

Door middel van de Wall met meerdere eenheden zijn grotere beelden van bijna elke grootte mogelijk. Door dit alles krijgt u meerdere opties en configuraties die aan uw exacte behoeften voldoen.

Bent u op zoek naar een hologram dat een héél zuiver beeld levert? Dan is Hypervsn SmartV de oplossing. Met een zeer dichte pixel dichtheid en grote lichtsterkte tot wel 3000 Nit krijg je een projector die kan wedijveren met gewone 2d displays of projectoren.

bal_rood

Een holo fan die onafhankelijkheid met gebruiksgemak combineert.

oniste loyaliteitsprogramma's bij grote concurrentie

Onafhankelijkheid

Met het geïntegreerd projector systeem creëer of past u zelf 3D holografische inhoud aan.  Door middel van eenvoudige cloud software waarvoor geen speciale design vaardigheden vereist zijn kom je een heel eind. Bewerk zo vaak als u het nodig vindt.

Hoogwaardige 3D video's

Dankzij de gebruikersvriendelijke interface kan je zelf hoogwaardige 3D video’s maken. Gebruik de rijke bibliotheek met 3D content om je meesterwerken te maken.

beheer van Hypervsn

Beheren

Beheer van op eén centrale plaats meerdere hologram prjectoren die opgesteld staan op verschillende locaties. Deel het beheer op in systeemgebruikers en hun toegangsrechten. Verder verhoog je de efficiëntie met ons digitale mediamanagement, planning en analyse.

Bovendien geniet u van een perfecte gebruikerservaring dankzij een naadloze integratie van alle systeemcomponenten. Dit is de kracht van dit geïntegreerde hologram display systeem.

wall bracket Hypervsn

Gebruiksgemak

Waarom blinkt deze holofan projector uit in gebruiksgemak? Basisgereedschap en basis vaardigheden zijn voldoende om het apparaat te installeren. Daardoor kunt u het hele systeem eenvoudig opzetten. De uitgebreide handleiding loodst u stap voor stap door de installatie.

U kunt uiteraard ook kiezen voor onze basis workshop. Daarbij wordt u aangeleerd waarop u moet letten. Dit maakt de leercurve minder stijl. Niet alleen wordt holofan automatisch gesynchroniseerd in één systeem met meerdere units.

Mobiliteit

De hologram units kunnen bijna overal binnenshuis worden geïnstalleerd. Dankzij de aandacht voor draagbaarheid en het geringe gewicht (slechts 2,8 kg) zijn ze gemakkelijk te demonteren. Met een driepoot  is dit nog eenvoudiger.

bal_rood

Een hologram display met doorgedreven beveiliging.

Verbinding

U hoeft zich geen zorgen te maken over de veiligheid van het holo-fan systeem. De veilige verbinding van het apparaat en platform voorkomt ongeautoriseerde content en hacking.

Veiligheid

Alleen signalen die afkomstig zijn van het management platform worden doorgelaten. Daardoor krijgt Malware geen toegang tot het holofan apparaat.

Certificaat

Alle inhoud wordt gecontroleerd en gecertificeerd. Dit wil zeggen dat Hypervsn medewerkers de content controleren voordat deze kan worden weergegeven op een holofan. Wij hechten veel aandacht aan de kwaliteit van uw grafische inhoud.

Firewall

Beelden van verdachte origine krijgen geen kans om door het systeem te glippen. Dus enkel beelden die worden geüpload via het beheersplatform worden getoond.

bal_rood

Holografie projector, de eerste betaalbare vorm van holografie.

3d holografie is een illusie
3d holografie is een illusie, maar werkt op basis van stereoscopie

Geen echt hologram?

Het is moeilijk te geloven en is misschien een baude uitspraak. De Hypervsn holo fan projector van Kino-mo toont geen echt hologram. Daarmee bedoelen we dat ze vanop een afstand wel echt lijkt, maar dat stereoscopie ervoor zorgt dat we dit kunnen waarnemen.

Bedenk wel waar de projector moet komen. Als voorbeeld;  op een kleine stand op CES trok de unit van ver de aandacht en was te allen tijde omgeven door een enorme mensenmassa. Terecht: beelden die in de lucht zweven zonder scherm zie je niet iedere dag.

Slimme projector

Een hologram van Hypervsn zweeft natuurlijk niet echt in de lucht. Doordat het toestel weinig meer is dan een slimme propeller voorzien van de nodige leds gecombineerd met software en een enorme rekenkracht.

De propeller draait razendsnel rond waardoor je hem niet ziet. Door de rotatie zie  je het beeld dat de LED’s uitzenden. Bijgevolg zie je het hologram niet echt in 3D, al lijkt dat wel wanneer je er voor staat.

Op afstand te bedienen

Het Londense Kino-mo claimt dat hun product doodeenvoudig te bedienen is. Nieuwe hologrammen kan je opladen via mobiel internet of wifi naar de holo fan. Daardoor kan je verschillende Hypervsn-toestellen vanop een afstand bedienen.

Vandaar dat het bedrijf zeer succesvol is in de retail- en reclamemarkt. Wanneer je een winkel binnenstapt nadat je werd gelokt door een hologram, dan weet je waar de technologie vandaan komt. Je herkent deze fan projector aan zijn grote lichtopbrengst en resolutie tot 4K!

Hologram – projector ✴️ high end holofan voor de beste visibiliteit.

De Hypervsn SmartV L heeft een beeldformaat van 75cm. Afbeelding hologram projector op statief