skip to Main Content
+32-(0)496529232 hyper@hyperfocus.be
EMOTIES METEN IN REAL TIME. EMOTIE VOORSPELT KOOPGEDRAG
banner gezichtsdetectie op basis van artificiële intelligentie
Uitgebreide zoekmachine
Generic filters

U bent hier: Home » Gezichtsdetectie op basis van artificiële intelligentie

OOH toepassingen: AI sensor – gezichtsdetectie – sensoren – artificiële intelligentie – klantenprofiel – real time – analyse – real time

Gezichtsdetectie. Maak je analyse futureproof met 100% anonieme metingen.

Gezichtsdetectie en gezichtsherkenning worden beschouwd als de meest snelgroeiende technologie. Onder invloed van artificiële intelligentie zijn de systemen nog betrouwbaarder geworden. Zowel kleine bedrijven als de marketing afdeling van grotere bedrijven zijn op zoek naar dit soort van toepassingen.

Meer ook over AI Crowd analytics

Gezichtsdetectie op basis van artificiële intelligentie

gezichtsherkenning vrouw
gezichtsherkenning vrouw

De evolutie gaat zeer snel

De technologie die gebruikt wordt voor gezichtsdetectie kan ingezet worden in diverse omstandigheden. Het heeft een verregaand effect op de manier waarop we het publiek in de echte wereld analyseren.

Gegevens verzamelen zonder privacy problemen

De detectie levert harde gegevens op over het consumentengedrag. Tot enkele jaren geleden was dit traditioneel enkel online mogelijk. Maar dat is pas het begin. Gezichtsdetectie kan alles hervormen. Gaande van beveiliging tot loyaliteitsprogramma’s en privacyproblemen. Hypervsn spitst zich toe op marketing toepassingen.

Electricity wasn’t invented to improve the performance of the candle.

 Blog bericht:

De schokkende waarheid:

De hele industrie werkt nog steeds op een 90 jaar oude technologie

 • geen systeem dat de advertenties meet
 • geen algoritmische prijsstelling of dynamische opbrengst
 • niet geschikt voor betrokkenheid of interactiviteit

 Blog berichten:

De "next screen" data revolutie is NU beschikbaar

Focus op gezichtsdetectie

Gezichtsdetectie is de anonieme analyse van gezichtskenmerken. Deze kenmerken kunnen bestaan uit leeftijd, geslacht of etniciteit om er maar een paar te noemen.Dit wordt gebruikt voor het meten van kijkers, met name voor het verbeteren van OOH en detailhandel, evenals voor emotionele tracking voor onderzoek.

Evolutie naar real time

Nu is dit geëvolueerd tot een real time systeem en koppeling aan content management systemen.Zowel detectie als herkenning worden gedaan via softwareoplossingen die traditioneel op webcams en bewakingscamera’s worden gebruikt. Gezichtsdetectie is echter de belangrijkste technologie voor toepassingen in marketing.

persona emoties

Emotionele herkenning

Omdat onze software gelaatstrekken en bewegingen kan detecteren, kunnen we ook emoties of mentale toestanden vaststellen. Denk daarbij aan lachen, triest kijken, kalm rondkijken. Het zijn allemaal expressies waar ogen, neus en mond op een specifieke manier doen bewegen Ook de gezicht spieren spelen een rol. We reageren heel anders op prikkels. Tot enkele jaren geleden was het dus onmogelijk om een ​​gestandaardiseerde emotiescore te bedenken. Met de introductie van artificiële intelligentie is de nauwkeurigheid spectaculair toegenomen

Kwantitatieve betrouwbare analyse

Dat gezegd zijnde, kan emotionele herkenning een krachtig hulpmiddel zijn voor marktonderzoek en focusgroepen. Door kwantitatieve analyse te bieden van een meting die voorheen niet kon worden getraceerd. En er zijn veel verkopers die precies dit doen.

Crowd analyse kopen of huren?

Verkoop

Zoekt u een partner om AI crowd analytics technologie in te zetten in uw bedrijf? Dit is dit wat u van ons mag verwachten:

 • analyse van uw project
 • integratie van uw infrastructuur
 • verkoop van hardware
 • software licenties
 • systeem integratie
 • opleiding
 • nazorg en garantie

Huren

Zoekt u een partner om AI crowd analytics technologie te testen vooraleer u aankoopt, of wenst u dit tijdelijk in te zetten (bvb bij een beurs)? Dit is dit wat u van ons mag verwachten:

 • behoefte analyse
 • integratie van uw infrastructuur
 • verhuur van hardware
 • software licenties
 • systeem integratie

Uw beslissingen worden data gestuurd

Datagestuurde beslissingen

Datagestuurd. Het is de afgelopen jaren een modewoord geworden. Het doet denken aan de ‘balanced scorecards ‘ van vroeger. Het heeft heel wat jaren geduurd tot betrouwbare real time data beschikbaar werd. Het is dan ook logisch dat deze technologie zo’n hoge vlucht neemt. Een betere professionele besluitvorming maakt hogere winsten mogelijk.

AI wordt volwassen

De betrouwbaarheid van AI in real time is een zeer moeilijke oefening. Het vraagt aan ontwikkelaars van deze systemen volharding en enorm veel metingen. Men heeft intussen meer dan 2 miljoen datasets ontleed. Het gevolg daarvan is dat onze leveranciers de meest nauwkeurige ‘machine learning ‘ modellen hebben ontwikkeld.

"Tier one" gegevensbescherming en privacy

Onze leverancier heeft de strengste privacy en betrouwbaarheid audits doorlopen. Ze worden dan ook met recht en reden beschouwd als het meest betrouwbare data analyse bedrijf in de wereld.

Gezichtsdetectie op basis van artificiële intelligentie

gezichtsherkenning hyperfocus