skip to Main Content
+32-(0)496529232 hyper@hyperfocus.be

Innovatie bedrijf. Briljante branding met de juiste technologie

U bent hier: Home » Innovatie bedrijf, kantoor magazijn showroom

bal_rood

Innovatie in uw bedrijf. Technologie ten dienste van uw klanten relaties.

Technologische vernieuwing in uw interne bedrijfscommunicatie. HYPERVSN is zoveel meer dan een holografisch apparaat.

Het is een compleet systeem dat hardware, beheersoftware en tools voor het maken van 3D-inhoud omvat.

Bedrijven vertrouwen tegenwoordig steeds meer op technologie en innovatie om hun doelen te bereiken.

Van het gebruik van visuele en audio-inhoud om boeiende ervaringen voor hun klanten te creëren tot het gebruik van kunstmatige intelligentie voor het automatiseren van alledaagse taken. Bedrijven zijn voortdurend op zoek naar manieren om de concurrentie voor te blijven.

Door nieuwe technologieën te omarmen en innovatieve oplossingen te ontwikkelen, kunnen bedrijven zich snel aanpassen aan veranderende marktomstandigheden en klantbehoeften.

Met de juiste mix van creativiteit, technologie en strategie kunnen bedrijven een concurrentievoordeel creëren in hun respectievelijke sectoren.

bal_rood

De nieuwste trend; holografie in telefonferencing

Teleportatie is een revolutionaire technologie die een revolutie teweeg zal brengen in de manier waarop bedrijven zaken doen.

Het stelt hen in staat om in realtime verbinding te maken met collega’s en klanten, waar ze zich ook bevinden.

Teleportatie-technologie heeft het potentieel om reiskosten en -tijd aanzienlijk te verminderen, terwijl het bedrijven ook een ongeëvenaard niveau van gemak en flexibiliteit biedt.

Teleportatie kan ook worden gebruikt voor conferenties, waardoor meerdere mensen samen kunnen komen in één virtuele ruimte zonder elkaar fysiek te hoeven ontmoeten.

Dit zou de noodzaak van dure reiskosten in verband met traditionele vergaderingen en conferenties kunnen elimineren, evenals de hoeveelheid tijd die wordt besteed aan het organiseren van evenementen.

Met teleportatie-technologie kunnen bedrijven profiteren van een breed scala aan functies, zoals videoconferenties, audioconferenties, het delen van bestanden en meer. Meer informatie over metabox 3d

Lees hoe te vernieuwen in de retail branche

bal_rood

Een hogere betrokkenheid bij personeel, klanten en leveranciers

Zorg voor betrokkenheid van klanten, leveranciers en personeel

Dynamisch- Boeiend – Communicatief

Creëer een dynamische en boeiende communicatie-ervaring voor werknemers. Maak indruk op bezoekende klanten en leveranciers met indrukwekkende 3D-beelden.
HYPERVSN biedt holografische bewegwijzering van een hoog niveau. Dit blijkt het meest effectieve en boeiende communicatiemedium te zijn.

Vernieuwing in de zorg sector

bal_rood

Welke sectoren vallen binnen deze branche?

sector bedrijven in de brache

Bij het opdelen van branches die beroep doen op technologische innovatie bedoelen we voornamelijk de interne communicatie in bedrijfsgebouwen. Communicatie die gericht is naar klanten (marketing), leveranciers (branding) en het eigen personeel (HR).

Dit is toepasselijk op gebouwen die eigendom zijn van één organisatie. Anderzijds zijn ook bedrijvencentra en incubatie centra ingedeeld in deze categorie.

Plaatsen en enkele voorbeelden:

  • Receptie: naam vermelding van de bezoeker, bedrijfsinformatie, weerberichten, beurskoersen, tijdsvermelding, ….
  • Lift: veiligheidsvoorschriften, etage aanduiding, tijdsvermelding, ….
  • Vergaderzaal: informatie voor het personeel, productvoorstelling, veiligheidsvoorschriften, beschikbaarheid van de zaal, zaalnummer,  berichten aan de medewerkers, medewerker van de maand, …
  • Sanitair: sanitaire voorschriften
  • Showroom: Productinformatie, bedrijfsvoorstelling, …
  • Magazijn – productie: geleide bezoeken informatie, productieplaats, ….
bal_rood

Zet uw visie om naar actie

Duidelijke positionering

Creëer een persoonlijke sfeer:

Bied een geweldige visuele ervaring op kantoor die niet digitaal kan worden geëvenaard. Zo bouwt u relaties op met uw werknemers, bezoekers en leveranciers.

Verbeter uw branding:

Versterk uw merk, onderscheid u in de branche en verhoog de emotionele waarde ervan. Breng het bedrijfsimago op één lijn met innovatie. Bied een positieve invloed op de merkassociatie van uw klant.

hypervsn in de receptie van uw bedrijf

De concurrentie voorblijven

Informeer bezoekers over de regels en veiligheidsmaatregelen:

Zorg ervoor dat belangrijke openbare veiligheidsinformatie wordt opgemerkt. Geef bezoekers vertrouwen door te benadrukken dat u van sociale veiligheid een prioriteit maakt.

HR-merk versterken:

Bezorg je medewerkers een emotionele boost om de loyaliteit te vergroten. Communiceer met uw personeel over het belangrijkste bedrijfsnieuws en updates, deel prestaties op een onvergetelijke manier. Laat de 3D hologrammen uw appreciatie uitspreken.

Innovatie bedrijf, kantoor magazijn showroom

OOH innovatie voor uw bedrijf, kantoor magazijn showroom