skip to Main Content
+32-(0)496529232 hyper@hyperfocus.be
CONFIGUREER ZELF UW WALL OBV VOORBEELDEN
Wall configuratie, 3d video wall

WhatsApp button

U bent hier: Home » Wall configuratie, 3d video wall Hypervsn

OOH projecten: 4 tot 225 projectoren – emotie – jubileum – detailhandel – glazen box

Wereldwijde plaatsingen van wall configuratie.

3d video wall. Handig samengebracht en gerangschikt per grootte. Laat u inspireren.

Hoe pakken ondernemers het aan?

Vrijwel elke grootte

3d video wall – 3D-holografische oplossing van vrijwel elke grootte. Breng meeslepende merkervaringen naar een hoger niveau met onze schaalbare 3D-holografische oplossing.

4 projectoren

3d video wall. Emoties zeggen meer dan woorden

HYPERVSN Wall spreekt het publiek rechtstreeks aan. Dit keer in het winkelcentrum Galleria Minsk.  Bekijk hoe Hologram.by, onze collega in Wit-Rusland, de holografische advertentieruimte heeft gecreëerd om merken en hun producten en diensten te onderscheiden in de branche met behulp van grootschalige holografische beelden.

Vier het jubileum van je zaak.

Welke betere manier om de eerste verjaardag van Epic Club te vieren dan met HYPERVSN-technologie van epische proporties? Zie HYPERVSN Wall configuratie en onze Cambodjaanse collega – Morozzi Creative Lab, breng deze verjaardag naar een volgende dimensie met 3d holografische beelden die in de lucht zweven. Je krijgt maar één kans om een ​​indruk achter te laten, zorg ervoor dat het een grote is.

6 projectoren

Pure emoties versterken je merk

Pure emotie en maximaal rijplezier staan ​​centraal bij #Porsche, bij alles wat ze doen, van het ontwerp van hun auto tot hun promotie. Daarom werkten ze samen met onze Spaanse collega PUBLIGRAMA om de visuele uitmuntendheid van HYPERVSN naar de lancering van hun première te brengen. 100% elektrisch, #PorscheTaycan.De Porsche Taycan brengt ons nu de toekomst en is een superieur voorbeeld van hoe de toekomst van de auto-industrie eruit zal zien. Overtuig uzelf en kijk hoe onze innovatieve HYPERVSN-apparaten gebruikt werden om het publiek te versteld doen staan.

8 projectoren

Breng uw detailhandel tot leven

  • Breng de detailhandel tot leven met HYPERVSN 3D Hologram technologie, geleverd door onze collega PDT.

9 projectoren

De hele wereld bedankt de gezondheidswerkers

De hele wereld bedankt de gezondheidswerkers die in de frontlinie van de pandemie staan. De recente case van OPTIO, onze collega in Slowakije, laat zien hoe twee grote ziekenhuizen in Bratislava dit initiatief op een heel andere holografische manier ondersteunden.

Doel: Om hun dankbaarheid te tonen en de helden van de gezondheidszorg te erkennen, installeerden ze op de laatste dag van corona beperkingen HYPERVSN Solo en Wall met aangepaste inhoud – de feedback van ziekenhuismedewerkers was geweldig.

Wall in een glazen box

Onze collega MASSO GROUP demonstreerde met succes Wall 9 HYPERVSN met glas tijdens de Vietnam Motor Show 2018 – SECC Exhibition Centre, Phu My Hung, District 7 – gedurende 5 opeenvolgende dagen van 24 tot 28/10/2018.

12 projectoren

Laat technologie voor u het werk doen.

Het is niet elke dag dat Hypervsn en hun klanten, sprakeloos achterblijven bij een evenement. Maar toen we de Wall presenteerden op onze CineEurope-beursstand 2019, sprak de 3D holografische technologie voor zich.

16 projectoren

Holografie klinkt als muziek in de oren

Holografische wall door onze partner Magic Innovations 3D-animaties door Magic Innovations bureau Aim lanceert muziek .

24 projectoren

“DE” Eyecatcher

THE EYECATCHER +++ Grootste Holo Wall in Duitsland + Bauma München +++ De enorme Hypervsn installatie was gepland en gebouwd door onze collega Magic Holo voor Hatz Diesel.

28 projectoren

Een echte communication starter

Hoe zet u gesprekken op gang bij uw stand? – Gebruik 3D-hologrammen: 88% van de exposanten zegt dat HYPERVSN apparaten een nuttige gespreksaanzet waren

Laat harten sneller slaan

Onze Koraanse-collega – Cosweal, werkte samen met Hyundai Motor Group om harten sneller te laten kloppen op de Seoul Motor Show met een muur van 28 units in de lucht.

31 projectoren

Revolutionaire digitale media-oplossing

De volgende generatie 3D-advertenties is naar Cambodja gekomen. Hypervsn is een revolutionaire digitale media-oplossing voor buitenshuis voor het maken, beheren en weergeven van holografische 3D-beelden. Verhoog uw verkoop, trek meer klanten aan en betrek uw publiek met holografische beelden van HD-kwaliteit.

35 projectoren

Revolutionaire digitale media-oplossing

De volgende generatie 3D-advertenties is naar Cambodja gekomen. Hypervsn is een revolutionaire digitale media-oplossing voor buitenshuis voor het maken, beheren en weergeven van holografische 3D-beelden. Verhoog uw verkoop, trek meer klanten aan en betrek uw publiek met holografische beelden beelden van HD-kwaliteit.

Spectaculaire 3D HYPERVSN Wand

Het beste (en grootste) dat is gebeurd met uw dagelijkse woon-werkverkeer sinds Netflix. Onze collega, KNM Eesti, plaatste een spectaculaire 3D HYPERVSN Wand in een NS Station in Rotterdam.

45 projectoren

Pronken met Hypervsn technologie

DSE 2019: HYPERVSN pronkt met zijn 3D “holografische” LED-display op basis van ventilatoren

60 projectoren

Product lancering

10 jaar geleden verraste #Nissan de auto-industrie met ’s werelds eerste kleine cross-over, de Nissan Juke. Dit jaar lanceren ze een geheel nieuwe generatie van de legendarische auto, en in hun campagne leggen ze de nieuwe technologie uit en laten ze zien hoe het voelt om ermee te rijden.

77 projectoren

Holographic display

#CES2019 #Hypervsn holographic display

81 projectoren

Immense beeldgrootte

Interactieve 3D-hologrammen, ’s werelds eerste holografische themapark, winkelmedewerkers die in de lucht zweven – wat heeft HYPERVSN nog meer gerealiseerd op # CES2020?

Wall configuratie, 3d video wall Hypervsn

Holografische projectie diensten voor wall configuratie voorbeelden