skip to Main Content
+32-(0)496529232 hyper@hyperfocus.be
Garner hypecycle

Gartner

Gartner is een onderzoeks- en adviesbureau in de informatietechnologie-sector. Het hoofdkantoor is gevestigd in Stamford, Connecticut. Het bedrijf had vanaf de oprichting tot 2001 de naam GartnerGroup tot in 2001 de naam werd veranderd. Meta Group is een bedrijf dat sinds 2005 onderdeel van Gartner uitmaakt. Het kantoor van Gartner Nederland is gevestigd in Amsterdam-Zuidoost.

Activiteiten

Vertrouwde inzichten

Gartner levert vooruitstrevende inzichten, geverifieerd peer-gedreven onderzoek en robuuste statistieken en gegevens om te helpen de juiste beslissingen te nemen.

Nuttige tools

Gartner HypeCycle

Technologiehype interpreteren

Wanneer nieuwe technologieën gewaagde beloften doen, hoe onderscheidt u dan de hype van wat commercieel haalbaar is? En wanneer zullen dergelijke claims hun vruchten afwerpen, of helemaal niet?

Gartner Hype Cycles bieden een grafische weergave van de volwassenheid en acceptatie van technologieën en toepassingen, en hoe deze mogelijk relevant zijn voor het oplossen van echte zakelijke problemen en het benutten van nieuwe kansen.

De Gartner Hype Cycle-methodologie geeft u een beeld van hoe een technologie of applicatie zich in de loop van de tijd zal ontwikkelen, en biedt een solide bron van inzicht om de implementatie ervan te beheren binnen de context van uw specifieke bedrijfsdoelen.