skip to Main Content
+32-(0)496529232 hyper@hyperfocus.be

Huur of koop hier jouw 3d hologram projector

U bent hier: Home » 3d hologram projector. Jouw merk verdient het beste.

Uitgebreide zoekmachine
Generic filters

Het enige betrouwbare geïntegreerde 3D-holografisch weergave systeem.

De 3d hologram projector van HYPERVSN is een geïntegreerd 3D-holografisch weergave systeem waarmee je eigen 3D-inhoud kunt maken. Het geeft beelden van de hoogste kwaliteit weer en maakt geavanceerde mediaplanning en -beheer mogelijk.
Het publiek meenemen naar een plaats waarvan ze dachten dat die enkel in theater of filmzalen mogelijk was.

High end kwaliteit

spotlight op de website van Hyperfocus

Jouw product verdient het beste.

bal_rood

Waarom zou je bij ons huren?

Hyperfocus was er als eerste bij en gaf de markt mee vorm.

Wij werken samen met enkele partners die dezelfde kwaliteit standaard nastreven.

Hyperfocus is lid van “activation wise”, een internationaal netwerk met de grootste gezamenlijke stock.

Wij informeren u graag over de manier waarop u het maximale haalt uit de toestellen.

Ons team van 3D grafisch ontwerpers zorgt voor een verbluffend resultaat. 3D scanning en 3D video opnames behoren ook tot de mogelijkheden.

3D content die ons wordt aangeleverd wordt gecontroleerd, getest en gekalibreerd op het toestel dat je huurt.

De toestellen worden geplaatst door onze technieker. Bevestiging op bestaande structuren behoort ook tot de mogelijkheden.

Tijdens de huurperiode staan wij ter beschikking voor vragen en oplossen van eventuele pannes.

Groter

Beeldformaat?

Bent u op zoek naar een beeldformaat van meer dan 1m20 * 1m20? Klik dan op de knop “wall”

bal_rood

3d hologram projector, betrouwbaar, geïntegreerd en robust.

bal_rood

3d hologram projector van Hypervsn

7 redenen om te kiezen voor Hypervsn
7 redenen om te kiezen voor Hypervsn holo projector

Een klasse apart.

Een groot aantal mogelijkheden en beeldkwaliteit maken deze 3d hologram projector van HYPERVSN uniek. En het nieuwe SmartV-platform opent de deuren om verbazingwekkende interactieve oplossingen te creëren.
Zo kunnen wij met behulp van bewegingscontrollers, spraakcontrollers aan alle zakelijke behoeften voldoen.

Integratie mogelijkheden

En wat denkt u over de integratie met kunstmatige intelligentie. In real time het sentiment, verblijftijd, persoonskenmerken in een dashboard zien verschijnen. Dat wil toch iedereen?
Door Ierse productie van hoge kwaliteit, engineering van wereldklasse en creativiteit samen te brengen, biedt HYPERVSN een wereld aan mogelijkheden aan zijn gebruikers.

7 redenen die van Hypervsn een sterk merk maken

  1. Deze LED display biedt de hoogst mogelijke resolutie 3d holografische beelden
  2. Holografische beelden zijn zichtbaar in alle condities
  3. Lichtgewicht en energie efficiënt
  4. Veilig en betrouwbaar
  5. Schaalbaar voor elk project
  6. Diverse Europese keurmerken
  7. Uitgebreide ondersteuning
bal_rood

Technisch eigenschappen van deze projector

Rotorbladen

Deze indrukwekkende rotor met vier bladen is stevig bevestigd aan robuuste moderne stator. Als gevolg daarvan hoeft hij met minder omwentelingen per minuut te draaien. Vergeleken met andere 3d hologram projector systemen met twee rotor bladen is er dus minder kans op slijtage.

Op die manier kunnen we jouw digitale beelden naar het hoger niveau tillen en heeft u (en zeker je klanten) langer geniet van uw investering.

Veiliger en stiller

Tevens zorgt het voor een stillere en veiligere werking van het apparaat. Daardoor wordt het rotor geluid verminderd en oververhitting voorkomen. Bovendien kan met deze gecontroleerde snelheid van 30 frames per seconde een helderder, krachtiger beeld worden geproduceerd. Zeker als je denkt aan bvb een holographic human.

Stator motor module Hypervsn - 3d holografische projector

Muurbeugel

De hologram projector wordt geleverd met een eenvoudig te monteren muurbeugel. Daardoor wordt het installatieproces voor onze gebruikers drastisch verbeterd.

muurbeugel HYPERVSN SOLO

Bediening

Een sleutelhanger met de afstandsbediening wordt ook meegeleverd. Daardoor kan de 3d hologram projector op moeilijk bereikbare plaatsen worden bediend.
De afstandsbediening kan ook worden weggelaten door het toestel rechtstreeks op een stroompunt aan te sluiten. Van zodra dit stroompunt wordt onderbroken valt ook het toestel stil.

afstand bediening HYPERVSN
bal_rood

Productie - verzending - originaliteit

flex manufacturing for Hypervsn

Productie

Als het gaat om productienormen, is HYPERVSN ongeëvenaard. Dit wil zeggen dat dit top merk alleen de beste kwaliteitscomponenten gebruikt voor deze 3d hologram projector. Bijvoorbeeld vindt de productassemblage uitsluitend plaats in Ierland. Als voordeel geeft dit dat er geen intercontinentale logistiek hoeft plaats te vinden.

FLEX

Tevens is het op één na grootste Flex ter wereld. FLEX is een wereldwijd kwaliteitssysteem als leverancier in de Electronics Manufacturing Service (EMS) -industrie. Daarom hebben ze een legendarische reputatie voor het leveren van de meest betrouwbare premium-hardware op de markt.

goed georganiseerde logistiek hypervsn

Verzending

Een magazijn dicht bij de klant is de dag van vandaag een must. Want om de Benelux markt te bedienen beschikken wij over voldoende stock van nieuwe toestellen en onderdelen.

Logistiek

Door middel van de ondersteuning van de gespecialiseerde logistieke afdeling van HYPERVSN zorgen we ervoor dat je bestelling altijd op tijd is uitgevoerd.

originele technologie hypervsn. 3d hologram projector

Originaliteit

Met originele technologie bedoelen we dat alles bij één bedrijf wordt gegroepeerd. Dit begint bij de ontwikkeling tot en met fabricatie en ondersteuning.  Dit is er op gericht dat  u  de garantie en de zekerheid ontvangt die u verdient.

Eerste indruk

U krijgt maar één kans om een eerste indruk achter te laten. Dankzij de HYPERVSN  hypnotiserende hologram technologie maakt u een blijvende indruk.

bal_rood

Gemaakt voor de toekomst

Een compleet systeem

HYPERVSN is een geïntegreerd 3D holografische weergave systeem. Daarmee kan je eigen 3D-inhoud maken. Niet alleen geeft het beelden van de hoogste kwaliteit weer.

Mediaplanning

Het maakt geavanceerde mediaplanning en beheer mogelijk. Kortom; wat we eerst als een technologische fantasie hielden is nu technische realiteit.

Lees ons blog bericht over de toepassing van de 3d hologram projector in advertising

Schaal 1:1 en inzoomen

Door middel van de HYPERVSN wall wordt er nog meer mogelijk. Dit wil zeggen dat u beelden met een hoge resolutie van bijna elke grootte kunt produceren. Op die manier nodigt u een publiek uit om een nog diepgaander en breder perspectief te bekijken.

Walls

HYPERVSN walls kunnen in diverse composities worden gemonteerd. Dit is vooral afhankelijk van uw specifieke ruimte en merkvereisten.

Ondersteuning in elke fase

Technologie die de tijd overstijgt. Daarvoor heb je 24/7 online ondersteuning nodig. Daarom zijn technische consultants dag en nacht beschikbaar. Tevens biedt HYPERVSN en HYPERFOCUS klanten ook aangepaste content services aan.

inhoudsbibliotheek

Het bevat een uitgebreide inhoudsbibliotheek en een verscheidenheid aan samenwerkingsprogramma’s.

bal_rood

Andere pagina's die met dit onderwerp te maken hebben

3d hologram projector. Jouw merk verdient het beste.

3D hologram projector. Hypervsn op AI congres