skip to Main Content
3D BEELDEN MET DE HOOGST MOGELIJKE RESOLUTIE
3d hologram projector, hologram projectie voor OOH, signage en events
Uitgebreide zoekmachine
Generic filters

blank

U bent hier: Home » 3d hologram projector, hologram projectie voor OOH, signage en events

OOH producten: Hoge resolutie – lichtgewicht – energie efficiënt – veilig – betrouwbaar – schaalbaar – OOH – signage – evenementen

3D hologram projector en hologram projectie.

3d hologram projector, hologram projectie. Superieur ontwerp produceert 3D-holografische inhoud met de hoogste resolutie die momenteel beschikbaar is.

Bekijk het overzicht van deze holografische projectie.

Geavanceerde visuele oplossingen

compleet- levensgroot – diensten

geïntegreerd 3D-holografisch weergave systeem
HYPERVSN is een geïntegreerd 3D-holografisch weergave systeem waarmee u uw eigen 3D-inhoud kunt maken. Het geeft beelden van de hoogste kwaliteit weer en maakt geavanceerde mediaplanning en -beheer mogelijk. Het publiek meenemen van wat ze ooit dachten dat een technologische fantasie was, naar een technische realiteit.

Lees meer over Hypervsn SOLO

3d hologram projector Hypervsn 3d hologram display

7 redenen om te kiezen voor Hypervsn
7 redenen om te kiezen voor Hypervsn holo projector

7 redenen die van Hypervsn een sterk merk maken

  1. Deze 3d hologram projector biedt de hoogst mogelijke resolutie 3d holografische beelden
  2. Holografische beelden zijn zichtbaar in alle condities
  3. Lichtgewicht en energie efficiënt
  4. Veilig en betrouwbaar
  5. Schaalbaar voor elk project
  6. Diverse Europese keurmerken
  7. Uitgebreide ondersteuning

Hardware

Rotorbladen

Deze indrukwekkende rotor met vier bladen is stevig bevestigd aan robuuste moderne stator. Als gevolg daarvan hoeft hij met minder omwentelingen per minuut te draaien. Vergeleken met andere 3d hologram projector systemen met twee rotor bladen is er dus minder kans op slijtage. Op die manier kunnen we uw digitale beelden naar het hoger niveau tillen en heeft u (en zeker uw klanten) langer geniet van uw investering

Stiller en veiliger

Tevens zorgt het voor een stillere en veiligere werking van het apparaat. Daardoor wordt het rotor geluid verminderd en oververhitting voorkomen. Bovendien kan met deze gecontroleerde snelheid van 30 frames per seconde een helderder, krachtiger beeld worden geproduceerd.

Stator motor module Hypervsn - 3d holografische projector

Muurbeugel

De hologram projector wordt geleverd met een eenvoudig te monteren muurbeugel. Daardoor wordt het installatieproces voor onze gebruikers drastisch verbeterd.

muurbeugel HYPERVSN SOLO

Bediening

Een sleutelhanger met de afstandsbediening wordt ook meegeleverd. Daardoor kan de 3d hologram projector op moeilijk bereikbare plaatsen worden bediend.
De afstandsbediening kan ook worden weggelaten door het toestel rechtstreeks op een stroompunt aan te sluiten. Van zodra dit stroompunt wordt onderbroken valt ook het toestel stil.

afstand bediening HYPERVSN

Productie - verzending - originaliteit

flex manufacturing for Hypervsn

Productie

Als het gaat om productienormen, is HYPERVSN ongeëvenaard. Dit wil zeggen dat dit top merk alleen de beste kwaliteitscomponenten gebruikt voor deze 3d hologram projector. Bijvoorbeeld vindt de productassemblage uitsluitend plaats in Ierland. Als voordeel geeft dit dat er geen intercontinentale logistiek hoeft plaats te vinden.

Flex

Tevens is het op één na grootste Flex ter wereld. FLEX IS Een wereldwijd kwaliteitssysteem als leverancier in de Electronics Manufacturing Service (EMS) -industrie. Daarom hebben ze een legendarische reputatie voor het leveren van de meest betrouwbare premium-hardware op de markt.

goed georganiseerde logistiek hypervsn

Verzending

Een magazijn dicht bij de klant is de dag van vandaag een must. Want om de Benelux markt te bedienen beschikken wij over voldoende stock van nieuwe toestellen en onderdelen.Door middel van de ondersteuning van de gespecialiseerde logistieke afdeling van HYPERVSN zorgen we ervoor dat uw bestelling altijd op tijd is uitgevoerd.

originele technologie hypervsn. 3d hologram projector

Originaliteit

Met originele technologie bedoelen we dat alles bij één bedrijf wordt gegroepeerd. Dit begint bij de ontwikkeling tot en met fabricatie en ondersteuning.  Dit is er op gericht dat  u  de garantie en de zekerheid ontvangt die u verdient. Namelijk krijgt U maar één kans om een eerste indruk achter te laten. Dankzij de HYPERVSN  hypnotiserende hologram technologie maakt u een blijvende indruk.

Future proof

Een compleet systeem

HYPERVSN is een geïntegreerd 3D holografische weergave systeem. Daarmee kunt u uw eigen 3D-inhoud maken. Niet alleen geeft het beelden van de hoogste kwaliteit weer. Maar het maakt ook geavanceerde mediaplanning en beheer mogelijk. Kortom; wat we eerst als een technologische fantasie hielden is nu technische realiteit.

Schaal 1:1 en inzoomen

Door middel van de HYPERVSN wall wordt er nog meer mogelijk. Dit wil zeggen dat u beelden met een hoge resolutie van bijna elke grootte kunt produceren. Op die manier nodigt u een publiek uit om een nog diepgaander en breder perspectief te bekijken. HYPERVSN walls kunnen in diverse composities worden gemonteerd. Dit is vooral afhankelijk van uw specifieke ruimte en merkvereisten.

Ondersteuning in elke fase

Technologie die de tijd overstijgt. Daarvoor heeft u 24/7 online ondersteuning nodig. Daarom zijn technische consultants dag en nacht beschikbaar. Tevens biedt HYPERVSN en HYPERFOCUS klanten ook aangepaste content services aan. Daarnaast bevat het een uitgebreide inhoudsbibliotheek en een verscheidenheid aan samenwerkingsprogramma’s.

3d hologram projector, hologram projectie voor OOH, signage en events

3D hologram projector. Hypervsn op AI congres