skip to Main Content
+32-(0)496529232 hyper@hyperfocus.be
veel gestelde vragen en antwoorden. Mensen vragen ook Hyperfocus

Kies uit één van devolgende rubrieken

Hologram led fan Hypervsn

Algemeen:

Een digital avatar is een nieuwe en opwindende manier om online en offline met mensen te communiceren. Het zijn door de computer gegenereerde representaties van een persoon die kan worden gebruikt als virtuele assistent, klantenservicemedewerker of zelfs gewoon voor de lol.

Met digitale avatars kunnen gebruikers een identiteit voor zichzelf creëren die verschilt van hun echte zelf en die op verschillende manieren kan worden gebruikt. Met de opkomst van kunstmatige intelligentie kunnen digitale avatars zelfs levensechter worden en gebruikers meer interactieve ervaringen bieden. Dit artikel onderzoekt wat digitale avatars zijn, hoe ze werken en de mogelijke use-cases voor hen in de toekomst.

holographic human business
Man kijkt naar vrouwelijke avatar van Hypervsn in een kantoor receptie

Hypervsn

De digital avatar, afgekort door “DA” van Hypervsn is een complexe oplossing gebaseerd op een Holographic Human-oplossing, uitgebreid met een digital avatar-abonnement en aanvullende interactiviteit diensten.

Een personage in deze context is een 3D-model van een mens waarbij het uiterlijk wordt geconfigureerd vanuit een Hypervsn-bibliotheek met personages.

holographic-human hypervsn
Holographic human van Hypervsn met opname voor greenscreen.

Overzicht van deze oplossing:
SmartV holografische mens: Gebruik een levensgroot 3D menselijk holografisch display om producten te demonstreren, informatie te verstrekken en de nieuwste trends te laten zien.

Het 3D holografisch systeem:

 • Een 3D-holografisch display op menselijke maat dat bestaat uit 3 gesynchroniseerde displays, in een verticale configuratie.
  3D-inhoudsservice
 • Creëer 3D-content, met ondersteuning van HYPERVSN, van uw merkambassadeur, medewerker of oprichter.
  Alles-in-één installatie
 • Kan op verschillende manieren worden geïnstalleerd, inclusief op Alignment Mounts of met de Glass Box L3-bescherming.

Kenmerken:
Alles-in-één 3D holografische menselijke oplossing

 • Een 3D-holografische oplossing van het volgende niveau met ongeëvenaarde functies, waaronder hoge definitie, helderheid, interactiviteit en compatibiliteit.
 • Boost menselijke verbinding:  maak op een persoonlijker niveau contact met uw publiek met behulp van uw merkambassadeur of medewerker.
 • Gebruik Holographic Humans om innovatie in uw merk of bedrijf te brengen.
 • Vergroot de impact van uw marketingboodschap met een niet te missen oplossing.
 • Personaliseer je merk en vertel je merkverhaal met HYPERVSN Holographic Human.

Kort:

Een typische Holographic human draait op vooraf opgenomen menselijke inhoud. Een digitale avatar (DA) is een interactieve toepassing die een digitaal personage met procedurele animatie en spraak in realtime weergeeft.

Uitgebreid:

Holografische mensen en digitale avatars zijn twee verschillende technologieën die worden gebruikt in virtual reality. Hoewel beide in staat zijn om realistische, levensechte representaties van mensen te creëren, verschillen ze in de manier waarop ze worden gecreëerd en ervaren.

hologram persoon hypervsn
Hologram van persoon op draaitafel gemaakt met 12 projectoren voor een extra breed beeld

Holografische mensen gebruiken licht om 3D-beelden te creëren die echt lijken, terwijl digitale avatars door de computer gegenereerde beelden zijn die kunnen worden gemanipuleerd en waarmee interactie mogelijk is.

Beide technologieën kunnen worden gebruikt om de gebruikerservaring in virtual reality te verbeteren, maar het is belangrijk om te begrijpen hoe ze verschillen om te bepalen welke het beste werkt voor uw project.

Omdat holografische mensen licht gebruiken om 3D-beelden te creëren, kunnen ze een levensechte aanwezigheid in virtual reality projecteren. Dit maakt ze perfect voor toepassingen zoals virtuele dating of digitale avatars van beroemdheden, waarbij ze zo echt mogelijk lijken zonder de nadelen van een digitale avatar, zoals slechte animatie en weergave problemen.

Bij het maken van deze levensechte voorstellingen is het belangrijk om te focussen op het gebruik van realistische belichtings- en textuur eigenschappen om ongewenste neveneffecten te voorkomen die zouden kunnen optreden bij het opnieuw bedenken van een persoon met een onrealistisch uiterlijk.

HYPERVSN SmartV is een technologieplatform van de nieuwe generatie dat interactieve 3D-holografische inhoud mogelijk maakt. SmartV-oplossingen zullen de AV-industrie hervormen en de manier waarop we omgaan met digitale inhoud in de echte wereld veranderen.​​​​​​​

Een HYPERVSN Holographic Human is een levensgrote 3D-weergave waarmee u op een persoonlijker niveau contact kunt maken met uw publiek.

De HYPERVSN SmartV Digital Avatar (DA) zorgt voor emotioneel resonerende en mensachtige ervaringen voor klanten, waardoor AI-capaciteiten kunnen worden verbeterd met de schaalbare “human touch”.

De HYPERVSN SmartV 3D Modeller is een interactieve oplossing waarmee een kijker 3D-modellen actief met zijn handen kan manipuleren.

De HYPERVSN 3D Catalogus is een kant-en-klare interactieve oplossing die het publiek de mogelijkheid geeft holografische beelden virtueel te manipuleren met verschillende controllers.

HYPERVSN Slots is ’s werelds eerste 3D-holografische machine en is de interactieve oplossing om klantbetrokkenheid te verhogen.

Met HYPERVSN SDK kunt u uw eigen interactieve applicaties ontwikkelen die zijn geïntegreerd met HYPERVSN-apparaten. Nu kunt u gezichtsherkenning, interactieve welkomstberichten en gepersonaliseerde 3D-afbeeldingen ervaren

Er zijn geen bewegende zwarte lijnen op HYPERVSN SmartV Wall. Dit wordt mogelijk gemaakt door ons eigen gepatenteerde systeem dat ervoor zorgt dat alle aangrenzende schermen in de tegenovergestelde richtingen draaien.

Je kunt kiezen voor een HDMI-functie naar de HH op HYPERVSN SmartV, maar er is extra software nodig om de onbewerkte menselijke 2D-videogegevens te verwerken, zodat het ziet er verbluffend en 3D uit op HYPERVSN SmartV.

SmartV SOLO L en HYPERVSN SmartV Wall L hebben beide een helderheid van 3000 nits, waardoor ze perfect zijn voor gebruik buitenshuis.

Technisch gezien is digitale avatar (DA) een hybride interactieve offline of online toepassing. Deze toepassing bestaat uit een personage (3D-model) en een procedurele animatie module. DA-toepassingen worden in realtime uitgevoerd.

Er zijn verschillende opties: Ten eerste kan die ontwikkeld worden door Hyperfocus. Wij hebben de nodige expertise in huis. Een tweede optie is om die te laten ontwikkeld door onze klanten.

Hologramtechnologie wint aan populariteit als mediavorm vanwege het unieke vermogen om 3D-beelden te creëren die in realtime kunnen worden ervaren. Met behulp van deze technologie kunnen we dingen ervaren die voorheen onmogelijk waren vast te leggen of te repliceren met andere vormen van media. Hologramtechnologie biedt veel voordelen ten opzichte van traditionele vormen van media, zoals een meer meeslepende ervaring, het creëren van beelden die realistischer en interactiever zijn, en het kunnen vastleggen van bewegingen in een 3D-ruimte. Bovendien heeft het ook het potentieel om een revolutie teweeg te brengen in de communicatie en samenwerking tussen verschillende industrieën.

Hologramtechnologie heeft het potentieel om een revolutie teweeg te brengen in de manier waarop we omgaan met onze omgeving. Van entertainment en onderwijs tot gezondheidszorg en productie, hologrammen kunnen in verschillende industrieën en toepassingen worden gebruikt. Deze technologie kan ons helpen complexe gegevens in 3D te visualiseren, interactieve ervaringen te creëren en zelfs medische diensten op afstand te verlenen. In dit artikel zullen we onderzoeken hoe hologrammen tegenwoordig in verschillende industrieën worden gebruikt en wat de toekomst in petto heeft voor deze opwindende technologie.

Hologramtechnologie heeft het potentieel om een revolutie teweeg te brengen in de gezondheidszorg en het onderwijs. Door gebruik te maken van de kracht van 3D-beeldvorming, kunnen hologrammen een meer meeslepende en interactieve ervaring bieden voor zowel artsen als studenten. Met hologramtechnologie kunnen medische professionals een beter begrip krijgen van de anatomie en aandoeningen van hun patiënten, terwijl studenten complexe concepten op een boeiende manier kunnen verkennen. Hologrammen kunnen ook worden gebruikt om artsen op afstand te raadplegen of om studenten virtuele excursies buiten hun klaslokalen te laten maken. De mogelijkheden zijn eindeloos!

In het tijdperk van moderne technologie zijn hologrammen een populaire manier geworden om te communiceren en samen te werken. Maar met dit toegenomen gebruik is het belangrijk om rekening te houden met mogelijke beveiligingsrisico’s die samenhangen met het gebruik van hologrammen. Aangezien steeds meer organisaties voor communicatie en samenwerking afhankelijk zijn van holografische technologie, is het van essentieel belang om de beveiligingsrisico’s die ermee gepaard gaan te begrijpen om gegevens te beschermen tegen kwaadwillende actoren. In dit artikel bespreken we de verschillende beveiligingsrisico’s die samenhangen met het gebruik van hologrammen en hoe deze kunnen worden beperkt.

Hologramtechnologie is een revolutionaire vooruitgang die het potentieel heeft om een revolutie teweeg te brengen in de manier waarop bedrijven zaken doen. Door holografische projecties en interactieve 3D-beelden te gebruiken, kunnen bedrijven meeslepende ervaringen creëren voor hun klanten, werknemers en partners. Deze technologie kan worden gebruikt om virtuele vergaderingen, presentaties en meer te creëren. Bovendien kan het ook worden gebruikt om in realtime visualisaties van complexe gegevens te bieden. Met hologramtechnologie kunnen bedrijven nieuwe kansen voor groei en succes ontsluiten.

Holografische technologie bestaat al sinds de jaren 1960, maar pas sinds kort beginnen we het potentieel ervan voor toepassingen in de echte wereld te zien. Van medische beeldvorming tot augmented reality, holografie is op verschillende manieren gebruikt. Maar wat zijn enkele van de meest veelbelovende ontwikkelingen op dit gebied? In dit artikel zullen we enkele van de meest opwindende ontwikkelingen in holografische technologie en hun mogelijke implicaties voor onze toekomst onderzoeken.

Holoboxen zijn een revolutionaire technologie die ons in staat stelt om te communiceren met 3D-objecten in een virtuele omgeving. Met behulp van holoboxen kunnen gebruikers 3D-objecten in realtime creëren, manipuleren en verkennen. De toepassingen van holoboxen zijn enorm en gevarieerd. Van productontwerp tot medische beeldvorming tot entertainment, holoboxen hebben het potentieel om een revolutie teweeg te brengen in de manier waarop we omgaan met 3D-objecten. Ze kunnen ook worden gebruikt voor trainingssimulaties, architecturale walkthroughs en nog veel meer. Holoboxen bieden een meeslepende ervaring die ons verder kan brengen dan wat mogelijk is met traditionele 2D-displays.

De holobox is een revolutionaire technologie die het potentieel heeft om een revolutie teweeg te brengen in de manier waarop we omgaan met digitale inhoud. Hiermee kunnen gebruikers 3D-objecten in augmented reality bekijken en ze vanuit alle hoeken verkennen. Dit maakt het voor mensen mogelijk om een product of dienst te ervaren zonder ooit hun huis te verlaten. De holobox biedt ook tal van andere voordelen, zoals een meeslepende ervaring, lagere kosten en meer betrokkenheid. In dit artikel bespreken we de verschillende voordelen van het gebruik van een holobox en hoe het bedrijven kan helpen hun winst te maximaliseren.

Holoboxen worden steeds populairder als manier om virtual reality en augmented reality te ervaren. Met behulp van holoboxen kunnen gebruikers zich onderdompelen in een geheel andere wereld, nieuwe omgevingen verkennen en interactie hebben met 3D-objecten. Naarmate de technologie vordert, komen er meer soorten holoboxen op de markt. Dit artikel bespreekt de meest populaire soorten holoboxen die vandaag beschikbaar zijn en hun verschillende gebruiksscenario’s. Via Activation wise hebben wij toegang tot de technologie van de metabox3d.

Holobox-technologie is een revolutionaire innovatie waarmee gebruikers 3D-hologrammen kunnen ervaren in het comfort van hun eigen huis. Door een combinatie van augmented reality en virtual reality te gebruiken, creëert de holobox een meeslepende omgeving die kan worden gebruikt om 3D-objecten te verkennen en ermee te werken. De technologie werkt door licht te projecteren op een speciaal schermoppervlak, dat vervolgens wordt gereflecteerd door een reeks spiegels om de illusie van diepte te creëren. Met deze technologie kunnen gebruikers objecten in realtime manipuleren, waardoor ze deze op een dieper niveau dan ooit tevoren kunnen verkennen en ermee kunnen communiceren. Holobox-technologie biedt een ongekend niveau van onderdompeling en interactie voor gebruikers, waardoor het een van de meest opwindende ontwikkelingen in moderne technologie is.

Holobox-technologie is een krachtige tool waarmee u boeiende en interactieve ervaringen voor uw klanten kunt creëren. Bij het selecteren van een holobox-technologie is het belangrijk om na te denken over de functies die het beste aan uw behoeften voldoen. Dit omvat functies zoals 3D-projectiemapping, interactieve touchscreens en gebarenbediening. Daarnaast moet u op zoek gaan naar holobox-technologie die hoogwaardige beelden, een intuïtieve gebruikersinterface en de mogelijkheid biedt om de ervaring aan te passen aan de behoeften van uw merk. Met de juiste holobox-technologie kun je echt meeslepende ervaringen voor je klanten creëren, waardoor ze blijven terugkomen voor meer.

Met de komst van holografische technologie zijn bedrijven in staat geweest om een meer realistische menselijke representatie te creëren dan ooit tevoren. Door een holografisch mens te gebruiken, kunnen bedrijven geld en middelen besparen terwijl ze hun klanten toch een boeiende ervaring bieden. Hologrammen kunnen ook een meeslepende ervaring bieden die onmogelijk te repliceren is met echte mensen. Bovendien kunnen hologrammen in verschillende omgevingen worden gebruikt, van winkels tot conferenties en beurzen. Met al deze voordelen is het geen wonder dat bedrijven zich tot holografische mensen wenden als alternatief voor echte mensen.

Met de vooruitgang van de technologie zijn we nu in staat om realistische holografische mensen te creëren die er bijna uitzien en aanvoelen als echte mensen. Dit wordt mogelijk gemaakt met behulp van geavanceerde technologieën zoals 3D-scannen, motion capture, gezichtsherkenning en meer. Door deze technologieën te combineren, kunnen ontwikkelaars een virtuele mens creëren die op een zeer realistische manier kan communiceren met zijn omgeving. Deze technologie wordt in veel industrieën gebruikt, waaronder entertainment, onderwijs, gezondheidszorg en meer. Met deze technologie binnen handbereik kunnen we zeer realistische hologrammen van mensen maken die ongetwijfeld een revolutie teweeg zullen brengen in de manier waarop we in de toekomst met elkaar omgaan.

Holographic-technology wordt snel realiteit en wordt in verschillende industrieën gebruikt. Deze revolutionaire technologie heeft het potentieel om een revolutie teweeg te brengen in de manier waarop we omgaan met de wereld, van medisch onderzoek tot entertainment. Hologram technologie kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt, zoals het maken van 3D-beelden, het projecteren van interactieve displays en zelfs het simuleren van virtuele omgevingen. Er bestaan diverse manieren waarop hologrammen in de echte wereld worden gebruikt. Ze hebben elk hun potentiële toepassingen ze hebben nut voor zowel bedrijven als (in de toekomst) particulieren.

Kleine LED-fan hologrammen (ook wel smal led fan genoemd) worden steeds populairder. Het succes zit in in hun vermogen om met minimale ruimte een verbluffend 3D-beeld te creëren. Ze zijn een ideale keuze voor kleine ruimtes, of daar waar er kleine objecten in een 1 op 1 verhouding moeten worden getoond. Zet kunnen geïntegreerd worden in bestaande binnenhuis architectuur elementen, in een vitrine enz… Maar hoe groot is een klein LED-ventilator hologram? De grens van de grootte van een klein LED-ventilator hologram ligt bij de meeste merken rond 65 tot 75 cm. Er bestaan grotere formaten die een voordeel bieden voor beurzen. Men kan bepalen welk formaat men nodig heeft door de principes te volgen van een tv toestel voor de huiskamer. Daar ga je ook geen megascherm zetten op een meter afstand van je zetel. Bij small led fans is dit net zo. Voor beurzen en grotere ruimtes is het van belang om te bepalen wat het doel is van de installatie. Moet die een stuk dienen om een led scherm te vervangen, of hangt het in de lucht als publiekstrekker? Dat is telkens een andere benadering met een andere set van mogelijkheden. Bij HYPERVSN wordt de small led fan een SOLO toestel genoemd. Men biedt zowel 56cm (model M) als 75cm (model L) aan in de standaard reeks. Wil je eerder gaan voor verbluffende prestaties? Dan biedt men SmartV M en SmartV M aan.  

 • Holografische displays zijn de afgelopen jaren steeds populairder geworden en worden nu gebruikt in een verscheidenheid aan toepassingen, zoals reclame, amusement en onderwijs. Eén van de belangrijkste vragen die veel mensen hebben, is echter wat de typische afmetingen zijn van grootschalige holografische displays. 
 • Vooraleer hierop te kunnen antwoorden moet eerst het begrip holografie en het begrip display worden verduidelijkt.
 • Tot op heden is er gaan enkele technologie die in staat is om een lichtstraal plots te stoppen in het midden van de lucht. In labo’s wordt er veel onderzoek naar gedaan en een systeem op basis van laser is in staat om een klein figuurtje in het midden van de ruimte te tonen.
 • Verder denkend op deze redenering zijn er drie mogelijkheden. Je preekt over een canvas waarop het licht wordt opgevangen of afgebogen,  je spreekt over een illusie, of je spreekt over een hybride systeem.  
 • Een canvas kan een vaste stof zijn, mist, water en dergelijke. Een illusie wordt meestal opgewekt door bepaalde vaste patronen in de hersenen te willen breken.
 • De holobox, pepper’s goast, smog hologram en de installatie met enkelvoudige Led fans zijn hier een voorbeeld van. Met deze Walls of samengestelde systemen kan je in principe zo groot gaan als je wil.
 • Drones die figuren kunnen vormen in de lucht kan je ook beschouwen als hologram, maar dat is voornamelijk voorbehouden aan evenementen.
 • Het eerste type grootschalige holografische weergave is het projectiescherm. Een voorbeeld hiervan is een bioscoop, waar een film op de muren en het plafond wordt geprojecteerd met behulp van hoogwaardige projectietechnologie. De grootte van deze schermen varieert van ongeveer 9 voet breed en 11 voet lang tot ongeveer 300 voet in diameter voor sommige megaplex-theaters.   Hiervoor heb je een 3d bril nodig. 
 • VR brillen hebben ook een dieptezicht, maar ook daar heb je hardware bij nodig.
 • De grootte van deze schermen varieert van ongeveer 80 meter in diameter voor sommige megaplex-theaters. 
 • Projectieschermen zijn doorgaans alleen geschikt voor gebruik binnenshuis, omdat het in de meeste gevallen moeilijk is om op iets anders dan een plat oppervlak te projecteren. 
 • Het volgende type grootschalige holografische weergave dat vaak voorkomt, is de hemisferische dome-projector. Deze worden vaak gebruikt in plaatsen zoals stadions en concerten. 
 • De hemisferische koepelprojector is een rond gebied met een diameter van meer dan 100 meter, vandaar de naam “hemisferisch”. 
 • Deze projectoren worden gebruikt voor het maken van hologrammen waarbij mensen daadwerkelijk een optische illusie van diepte kunnen zien zonder fysiek hun hoofd van links naar rechts of op en neer te kunnen bewegen.
 • Er zijn al meer technologieën beschikbaar dan de meeste mensen zich kunnen voorstellen.

Hologrammen worden steeds realistischer en levensechter met technologische vooruitgang. Met behulp van AI kunnen nu hologrammen worden gemaakt die eruitzien als echte mensen en zelfs gesprekken met hen kunnen voeren. Dit heeft het voor mensen mogelijk gemaakt om te communiceren met virtuele versies van zichzelf of dierbaren alsof ze echt aanwezig zijn. Hologrammen bieden een unieke manier om contact te maken met mensen, waardoor ze realistischer lijken dan ooit tevoren. . 

Het maken van 3D-inhoud is een proces waarbij 3D-modellen, animaties en visuele effecten voor verschillende toepassingen worden gemaakt met behulp van 3D-software. Het omvat het gebruik van gespecialiseerde tools zoals 3D-modellering, texturering, animatie en renderingsoftware om realistische afbeeldingen en objecten in drie dimensies te creëren. Dit type inhoud kan worden gebruikt in videogames, films, televisieshows, websites en andere media. Met behulp van tools en technieken voor het maken van 3D-inhoud kunnen ontwerpers virtuele werelden creëren die er realistisch genoeg uitzien om voor het echte leven te worden aangezien. 

Met de opkomt van 3d holografie en holobox is men het begrip 3d projector verkeerd gaan gebruiken.

De eerste generatie 3D-projectoren gebruiken stereoscopische projectie, waarbij twee afzonderlijke beelden voor elk oog worden gebruikt, of autostereoscopische projectie, waarbij een enkel beeld wordt gebruikt dat door elk oog anders wordt gezien. 3D-projectoren gebruiken ook actieve en passieve sluiterbrillen om de illusie van diepte te creëren. Door deze verschillende technologieën te combineren, kunnen 3D-projectoren een meeslepende kijkervaring bieden die films en videogames tot leven brengt.

Deze technologie begint in het verval te geraken, en is voor professioneel gebruik een heel klein toepassingsgebied.

Het is de enorme evolutie die 3d holografie en de holobox hebben genomen vanwege het grote voordeel om geen bijkomende hardware te hoeven dragen. Voor de gewone consument is dit nog niet binnen handbereik.

Grafisch ontwerp speelt een belangrijke rol in hoe klanten een merk waarnemen. Het is één van de krachtigste tools om de boodschap en waarden van een merk over te brengen aan de doelgroep. Door het gebruik van visuals, afbeeldingen en typografie helpt grafisch ontwerp een emotionele band tussen de klant en het merk te creëren.

Met 3d holografie komen hier nog een aantal uitdagingen bovenop. Denk bijvoorbeeld aan het dieptezicht, kleurechtheid en de animatie die zo natuurgetrouw moet overkomen.

3D vormgeving  kan helpen bij het opbouwen van vertrouwen en loyaliteit tussen klanten en merken. Door te begrijpen hoe grafisch ontwerp de perceptie van klanten beïnvloedt, kunnen bedrijven ontwerpen maken(laten maken) waarmee ze zich kunnen onderscheiden van hun concurrenten.

Het maakt het voor klanten gemakkelijker om te weten wie ze zijn en wat ze van het bedrijf kunnen verwachten. Het belang van grafisch ontwerp in de marketingstrategie van een merk moet beginnen bij een campagne, die de branding en identiteit van het bedrijf helpt promoten.

Met heel weinig inhoud of productinformatie kan een campagne overkomen als een onsamenhangende collage.

Om te weten wat een hologram is, moeten we een reis maken in het verleden. We gaan daarbij terug naar het allereerste begin voordat we naar de toekomst reizen. Zo kunnen we ontdekken wat een hologram precies is en ons afvragen: “wat betekent”holografisch”precies”?

Denis Gavor

De term hologram werd bedacht door Dennis Gavor in 1949, een in Hongarije geboren Britse elektrotechnisch ingenieur en fysicus, die later in 1971 de Nobelprijs voor de natuurkunde won, voor zijn werk aan de uitvinding en ontwikkeling van de holografische methode.

Het begrip hologram

Het begrip hologram is een combinatie van twee Griekse woorden –– ‘holos’ betekent ‘geheel’ en ‘gramma’ betekent ‘boodschap’; samengesteld om een ​​hele boodschap te creëren, of met andere woorden, een compleet beeld.

vergelijking met traditionele fotografie

In tegenstelling tot traditionele fotografie is een hologram een ​​driedimensionaal beeld of geeft het de indruk er één te maken. Gemaakt met licht, soms in de vorm van lasers, zijn er een aantal soorten holografische technieken die verschillende resultaten opleveren.

Een hologram effect opwekken is al zo oud als de straat.Het heeft meer dan 60 jaar geduurd. Maar nu is de technologie om dit mogelijk te maken toegankelijk voor iedereen.

Er worden echter hier en daar wat technieken door elkaar gehaald. Elke technologie heeft voordelen en nadelen. Elke technologie die niet in staat zal zijn om continu te vernieuwen zal uiteindelijk verdwijnen of zelfs de markt niet bereiken. Displays zijn hier niet in opgenomen.

Directionele luidsprekers FOCUSONICS

Model A-luidspreker kan gemakkelijk een afstand van 30 meter bereiken, terwijl Model B is ontworpen voor toepassingen in kleinere ruimtes, maar afstanden van meer dan 10 meter.

Parametrische luidsprekers zenden ultrageluid uit. Daarom zou er bij het luidsprekermembraan geen geluid te horen zijn. Het geluid wordt gedemoduleerd terwijl het door de lucht gaat. Het duurt enige afstand voordat het geluidsniveau zijn maximum bereikt. Voor model A is deze afstand ongeveer 3 meter en voor model B 2 meter.

Het object reflecteert het grootste deel van de energie van de straal. Ultrasone golven zijn zeer reflecterend en in combinatie met de smalle bundel van de luidspreker ontstaat de illusie alsof het geluid op dit reflectiepunt wordt gecreëerd.

Focusonics luidsprekers creëren een smalle geluidsbundel die het meest geschikt is om naar een enkele persoon te richten. Vandaar een bundelbreedte van <1 m voor een typische bedieningsafstand. Het gebied kan worden uitgebreid met extra luidsprekers, maar realistisch gezien is het niet geschikt voor toepassingen waarbij grote ruimtes gevuld moeten worden met geluid.

Ja – onder bepaalde voorwaarden. De luidsprekers moeten worden beschermd tegen regen/sneeuw en overmatige vochtigheid.

Dit is afhankelijk van de toepassingsruimte. Als er geen reflectoren in de buurt zijn, wordt het geluid heel goed beperkt tot de straal. In een typische ruimte zijn er echter veel reflectoren aanwezig zoals muren, vloer, plafond en andere objecten. We raden af om de speakers in kleine kamers te installeren, maar in grotere ruimtes te gebruiken. Geluidsabsorberende materialen zoals tapijten, gordijnen enz. helpen de overloop te minimaliseren.

Grotere luidsprekers kunnen worden samengesteld door een paar kleinere Focusonics-luidsprekers aan elkaar te koppelen en ze dezelfde audiobron te bieden, waardoor ze grotere afstanden kunnen bereiken met een geluidsstraal. We staan open voor het ontwerpen en bouwen van een luidspreker op maat, maar de minimale maat is ongeveer 22x22cm.

U kunt verbinding maken met onze luidsprekers via Bluetooth of via een standaard line-in-aansluiting (3,5 mm-aansluiting).

De luidspreker bevat alle benodigde versterking en verwerking die nodig zijn voor het audiosignaal. U hoeft alleen uw audiobron/speler te hebben.

De persoon zou het grootste deel van de straal blokkeren, zodat de persoon erachter het geluid niet hoort.

Parametrische luidsprekers missen over het algemeen van nature lage frequenties (basweergave), ook die van ons. Onze technici hebben algoritmen geïmplementeerd om ‘virtuele bas’ te genereren die helpen om de illusie van lage frequenties te creëren door het gebruik van hoogfrequente tonen. Desalniettemin zijn de luidsprekers geschikter voor het overbrengen van berichten, achtergrondmuziek en geluiden en kunnen ze de hoofdtelefoon niet vervangen om hifi-muziek te beluisteren.

Directionele luidsprekers zijn een nieuw type audiotechnologie waarmee gebruikers geluid in een specifieke richting kunnen sturen. Hierdoor kan het geluid gericht worden op één persoon of een groep mensen, terwijl de rest van de ruimte stil blijft. Directionele luidsprekers hebben veel potentiële toepassingen, van het verbeteren van de nauwkeurigheid van spraakherkenning tot het bieden van meeslepende audio-ervaringen in virtual reality en gaming. Ze kunnen ook worden gebruikt om privacy te bieden en geluidsoverlast in de openbare ruimte te verminderen. Door directionele luidsprekers te gebruiken, kunnen we een omgeving creëren die is afgestemd op onze individuele behoeften.

Directionele luidsprekers zijn een innovatieve technologie die de manier waarop we naar geluid luisteren kan veranderen. Met directionele luidsprekers wordt het geluid in een bepaalde richting gestuurd en kan het alleen worden gehoord door mensen in dat gebied. Dit maakt het ideaal voor situaties waarin u anderen in de buurt niet wilt storen of wanneer u zich moet concentreren op de stem van een bepaalde persoon. Directionele luidsprekers kunnen ook worden gebruikt voor communicatiedoeleinden, zoals in collegezalen en klaslokalen, of zelfs voor het uitzenden van muziek bij concerten en evenementen. In dit artikel bespreken we hoe directionele luidsprekers werken en de verschillende use-cases van deze technologie.

Directionele luidsprekers worden steeds populairder in de moderne wereld. Ze bieden een unieke manier om geluid te regelen en in specifieke richtingen te sturen. Deze technologie kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt, van het uitzenden van muziek en toespraken tot het leveren van geluid voor grote evenementen. Door directionele luidsprekers te gebruiken, kunt u ervoor zorgen dat het geluid precies in de richting wordt gestuurd die u wilt en dat het zijn doelgroep bereikt zonder enige interferentie van externe ruis. Deze technologie kan ook bijdragen aan het verminderen van geluidsoverlast en het aangenamer maken van evenementen voor alle betrokkenen.

Directionele speakers worden steeds populairder voor zowel kleine als grote ruimtes. Of het nu gaat om een grote conferentiezaal of een kleine kantoorruimte, directionele luidsprekers kunnen de perfecte geluidsoplossing bieden. Ze zijn ontworpen om het geluid in één richting te richten, waardoor geluidslekkage wordt verminderd en heldere, nauwkeurige audio wordt geleverd. Met directionele luidsprekers kunt u het meeste uit uw audioapparatuur halen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat het geluid onbedoelde gebieden bereikt. Dit maakt ze ideaal voor zowel grote als kleine ruimtes.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van crowd analytics?

De waarde van een end-to-end intelligence-platform is dat het wordt ontworpen om de waarde van uw activa te maximaliseren en tegelijkertijd klanten en doelgroepen tevreden te stellen. Alles wat nodig is om het volledige potentieel van de gegevens in de fysieke wereld te ontsluiten.

Crowd analytics is een opkomende technologie die het potentieel heeft om een revolutie teweeg te brengen in de manier waarop bedrijven beslissingen nemen. Door gebruik te maken van gegevens van grote groepen mensen, kunnen bedrijven waardevolle inzichten verkrijgen in het gedrag en de voorkeuren van klanten, waardoor ze beter geïnformeerde beslissingen kunnen nemen. Met crowd analytics kunnen bedrijven hun klanten beter begrijpen en kansen voor verbetering identificeren. Bovendien kunnen crowd analytics bedrijven helpen tijd en geld te besparen door realtime inzicht te bieden in klanttrends en -gedrag. Door crowd analytics te gebruiken, kunnen bedrijven een concurrentievoordeel in de markt behalen en hun winst vergroten.

In het digitale tijdperk wenden bedrijven zich tot crowd analytics-technologie om inzicht te krijgen in het gedrag en de voorkeuren van klanten. Deze technologie roept echter ernstige privacyproblemen op. Met behulp van camera’s en sensoren kunnen bedrijven data verzamelen over bewegingen, gedragingen en acties van mensen op openbare plaatsen. Deze gegevens kunnen worden gebruikt om de activiteiten van individuen te volgen en ze zelfs te targeten met gepersonaliseerde advertenties of berichten. Het is belangrijk voor bedrijven om ervoor te zorgen dat ze alle relevante regelgeving naleven bij het gebruik van crowd analytics-technologie om de privacy van hun klanten te beschermen. De technologie die wordt verdeeld door Hyperfocus heeft dit probleem niet. De reden daarvoor is dat men gezichten detecteert in plaats van herkent. Het gezicht wordt daarbij in verschillende referentiepunten opgedeeld en na detectie volledig uit de database gewist. Zelfs degenen die de software gebruiken zien niet meer dan een wazige voorstelling van de persoon. De software heeft wereldwijd de meest strikte privacy regels doorstaan.

AI-sentimentanalysetechnologie is een krachtige tool die bedrijven helpt om het klantsentiment in realtime te begrijpen. Het gebruikt geavanceerde algoritmen om de gelaatsuitdrukkingen van mensen te analyseren om te bepalen of het uitgedrukte sentiment positief, negatief of neutraal is. Deze technologie kan worden gebruikt om inzicht te krijgen in klanttevredenheid, merkloyaliteit en productfeedback. Door gebruik te maken van AI Sentiment Analysis Technology kunnen bedrijven snel verbeterpunten identificeren en actie ondernemen om ervoor te zorgen dat hun klanten tevreden zijn met hun producten en diensten.

Sentimentanalyse is een gebied van AI-technologie dat de laatste jaren steeds populairder is geworden. Het wordt gebruikt om het offline sentiment van mensen te analyseren. Het wordt gebruikt attitudes en emoties van klanten te identificeren op basis van gezichtsdetectie. Naarmate AI-technologie blijft verbeteren, wordt het steeds nauwkeuriger in zijn analyse van sentiment. In dit artikel zullen we onderzoeken hoe nauwkeurig AI-technologie momenteel is voor sentimentanalyse en wat de toekomst voor dit veld in petto heeft. De software die wordt verdeeld door Hyperfocus heeft al een heel lang leerproces doorlopen. Het algoritme heeft nu reeds geleerd om geslacht, etniciteit, leeftijd te onderscheiden en te benoemen.

AI-sentimentanalyse is een krachtige tool die u kan helpen waardevolle inzichten te verkrijgen in feedback en meningen van klanten. Het kan u inzicht geven in hoe klanten over uw producten, diensten en merk denken. Door AI-sentimentanalyse te gebruiken, kunt u trends en voorkeuren van klanten identificeren en anticiperen op de behoeften en wensen van klanten. Offline sentiment analyse heeft het voordeel dat mensen te midden van hun koop-intentie worden gedetecteerd. Dit kan je niet bereiken met online AI. Dit kan u helpen betere producten en diensten te creëren die aan hun verwachtingen voldoen. Bovendien kan AI-sentimentanalyse u ook helpen bij het identificeren van mogelijke verbeterpunten in uw marketingcampagnes of klantenservice-initiatieven.

Gezichtsdetectie bestaat al geruime tijd, maar is pas sinds kort een veelgebruikte AI-technologie. Met de vooruitgang op het gebied van computervisie en deep learning-algoritmen is gezichtsdetectie een hulpmiddel van onschatbare waarde geworden voor veel toepassingen, zoals beveiligingstoezicht, gezichtsherkenning en meer.

Het gebruik van AI-technologie bij gezichtsdetectie zorgt voor een revolutie in de manier waarop we met onze omgeving omgaan en levert ons nauwkeurigere resultaten dan ooit tevoren. Door gebruik te maken van krachtige algoritmen kunnen door AI aangedreven gezichtsdetectiesystemen gezichten met ongelooflijke nauwkeurigheid en snelheid detecteren. Deze technologie wordt vooral gebruikt in offline marketing context.

Het is duidelijk dat gezichtsdetectie een belangrijk onderdeel is van moderne AI-technologie en de toepassingen ervan groeien snel. We kunnen in de toekomst nog meer use-cases voor deze technologie verwachten, aangezien deze zich blijft ontwikkelen.

Begrijpen hoe gebruikers omgaan met een product of scherm is een cruciaal onderdeel van elk succesvol bedrijf. Het nauwkeurig meten van betrokkenheid is essentieel om datagestuurde beslissingen te nemen en de gebruikerservaring te optimaliseren. Met de juiste statistieken kunnen we een nauwkeurig beeld krijgen van hoe gebruikers omgaan met ons product of scherm, waardoor we weloverwogen beslissingen kunnen nemen over welke wijzigingen we moeten aanbrengen om de gebruikersbetrokkenheid te verbeteren. In dit artikel bespreken we de verschillende manieren om betrokkenheid bij een product of scherm te meten en hoe ze kunnen worden gebruikt om gebruikersbetrokkenheid nauwkeurig te meten.

Omdat bedrijven ernaar streven de beste klantervaring te bieden, is het meten van wachttijden van klanten een belangrijk onderdeel van hun activiteiten geworden. Gelukkig zijn er verschillende tools beschikbaar waarmee bedrijven wachttijden van klanten kunnen meten en analyseren. Deze tools kunnen waardevolle inzichten bieden in het gedrag van klanten en bedrijven helpen gebieden te identificeren waarop ze hun klantenservice kunnen verbeteren. Met deze tools kunnen bedrijven beter begrijpen hoe klanten omgaan met hun producten en diensten, en hoe ze hun processen kunnen optimaliseren voor maximale efficiëntie. Een aantal voorbeelden daarvan zijn:

 • Meet de daadwerkelijke verblijfstijd van uw klanten
 • Bewaak de wachttijden van klanten per periode, uur of dag van de week. Vergelijk ze met andere filialen en vestigingen.

Het is ook een prima manier om het personeel te betrekken. De wachttijd indicator is namelijk nuttig om de kwaliteit van de dienstverlening te evalueren en de personeelsbezetting indien nodig aan te passen. Evalueer de prestaties van de werknemer en deel prestatie-indicatoren met uw medewerkers.

In de wereld van vandaag zijn retailers constant op zoek naar innovatieve oplossingen om de klantervaring te verbeteren. Een van de manieren waarop ze dat kunnen doen, is door de verblijfsduur van bezoekers bij te houden. Er zijn nu technologieën beschikbaar waarmee retailers precies dat kunnen doen. Deze technologieën helpen hen te begrijpen hoe lang klanten in hun winkels doorbrengen en hoe ze omgaan met verschillende producten en diensten. Met deze gegevens kunnen retailers weloverwogen beslissingen nemen over hoe ze hun winkelindeling kunnen optimaliseren en de klantbetrokkenheid kunnen vergroten.

 • Het weten hoeveel tijd bezoekers in de winkel doorbrengen, of in een gebied dat wordt bewaakt door een camera is van groot belang. Gebruik deze informatie om te evalueren hoe aantrekkelijk uw winkel is, hoe goed een nieuwe schaplay-out aanslaat , een nieuw productassortiment in de kijker staat enz…
 • Een camera heeft misschien zin bij een display of product presentatie. Het is echter mogelijk om gegevens van meerdere camera’s te gebruiken. Onze software berekent de tijd die men in de winkel doorbrengt op basis van de gegevens van uw toegangs- en uitgangscamera’s. U hoeft zelfs niet te investeren in een volledig nieuw camera-park.
 • Evalueer klantbetrokkenheid en meet hoe lang klanten in de buurt van uw productpresentaties en -ervaringen blijven. Zo kan er per product of product categorie worden geanalyseerd hie populair die is.
 • Verzamelen van gegevens is één ding. De nodige skills moeten aanwezig zijn om de gegevens te evalueren en daar de juiste conclusies aan vast te hangen. Een business intelligence dashboard geeft daar al heel wat informatie over.

Computer vision-technologie heeft een revolutie teweeggebracht in de manier waarop bedrijven inzicht krijgen in bezoekersaantallen. Met behulp van computervisie kunnen bedrijven nu nauwkeurig en snel het aantal bezoekers in een bepaalde ruimte of locatie meten. Deze technologie wordt gebruikt om waardevolle inzichten te krijgen in het gedrag en de voorkeuren van klanten, en om bezoekerspatronen op verschillende locaties te monitoren. Computervisie kan waardevolle gegevens opleveren die kunnen worden gebruikt om marketingcampagnes te optimaliseren, de efficiëntie van de bedrijfsvoering te verbeteren en zelfs de verkoop te verhogen. Door gebruik te maken van deze technologie kunnen bedrijven een beter begrip krijgen van hun klanten en beter geïnformeerde beslissingen nemen over hun toekomstige strategieën.

Vragen kunnen beantwoord worden zoals:

 • Hoeveel mensen komen de winkel binnen?
 • Wat is de leeftijdscategorie en geslachtsverdeling van mijn klanten?
 • Wat zijn de resultaten van het meten van bezoekersaantallen?

Onze technologie produceert Footfall-inzichten. Dit doet ze met behulp van computervisie. Het systeem telt het aantal mensen dat een site of gebied betreedt. Het detecteert hun leeftijd en geslacht gefilterd op uur, dag van de week en periode.

Buiten het feit dat aantallen wel iets zetten, is het de sentiment analyse die meer persoonlijke gegevens prijsgeeft zoals het gemoed van de persoon die een advertentie ziet. Is die blij, neutraal of boos.

De mogelijkheden van een publieksmeting

 • Mensen tellen
 • Aantal vertoningen van de advertentie
 • Aantal kijkers naar de advertentie
 • Leeftijd
 • Geslacht
 • Humeur
 • Tijd die men besteed om naar de advertentie te kijken
 • Verblijfstijd in een bepaalde zone of voor een advertentie
 • Standaard privacy (gezicht wordt vervaagd)

FAQ veelgestelde vragen en antwoorden

veel gestelde vragen en antwoorden. Mensen vragen ook Hyperfocus