skip to Main Content
+32-(0)496529232 hyper@hyperfocus.be
veel gestelde vragen en antwoorden. Mensen vragen ook Hyperfocus

Kies uit één van devolgende rubrieken

Hologram led fan Hypervsn

Algemeen:

Een digital avatar is een nieuwe en opwindende manier om online en offline met mensen te communiceren. Het zijn door de computer gegenereerde representaties van een persoon die kan worden gebruikt als virtuele assistent, klantenservicemedewerker of zelfs gewoon voor de lol.

Met digitale avatars kunnen gebruikers een identiteit voor zichzelf creëren die verschilt van hun echte zelf en die op verschillende manieren kan worden gebruikt. Met de opkomst van kunstmatige intelligentie kunnen digitale avatars zelfs levensechter worden en gebruikers meer interactieve ervaringen bieden. Dit artikel onderzoekt wat digitale avatars zijn, hoe ze werken en de mogelijke use-cases voor hen in de toekomst.

holographic human business
Man kijkt naar vrouwelijke avatar van Hypervsn in een kantoor receptie

Hypervsn

De digital avatar, afgekort door “DA” van Hypervsn is een complexe oplossing gebaseerd op een Holographic Human-oplossing, uitgebreid met een digital avatar-abonnement en aanvullende interactiviteit diensten.

Een personage in deze context is een 3D-model van een mens waarbij het uiterlijk wordt geconfigureerd vanuit een Hypervsn-bibliotheek met personages.

holographic-human hypervsn
Holographic human van Hypervsn met opname voor greenscreen.

Overzicht van deze oplossing:
SmartV holografische mens: Gebruik een levensgroot 3D menselijk holografisch display om producten te demonstreren, informatie te verstrekken en de nieuwste trends te laten zien.

Het 3D holografisch systeem:

 • Een 3D-holografisch display op menselijke maat dat bestaat uit 3 gesynchroniseerde displays, in een verticale configuratie.
  3D-inhoudsservice
 • Creëer 3D-content, met ondersteuning van HYPERVSN, van uw merkambassadeur, medewerker of oprichter.
  Alles-in-één installatie
 • Kan op verschillende manieren worden geïnstalleerd, inclusief op Alignment Mounts of met de Glass Box L3-bescherming.

Kenmerken:
Alles-in-één 3D holografische menselijke oplossing

 • Een 3D-holografische oplossing van het volgende niveau met ongeëvenaarde functies, waaronder hoge definitie, helderheid, interactiviteit en compatibiliteit.
 • Boost menselijke verbinding:  maak op een persoonlijker niveau contact met uw publiek met behulp van uw merkambassadeur of medewerker.
 • Gebruik Holographic Humans om innovatie in uw merk of bedrijf te brengen.
 • Vergroot de impact van uw marketingboodschap met een niet te missen oplossing.
 • Personaliseer je merk en vertel je merkverhaal met HYPERVSN Holographic Human.

Kort:

Een typische Holographic human draait op vooraf opgenomen menselijke inhoud. Een digitale avatar (DA) is een interactieve toepassing die een digitaal personage met procedurele animatie en spraak in realtime weergeeft.

Uitgebreid:

Holografische mensen en digitale avatars zijn twee verschillende technologieën die worden gebruikt in virtual reality. Hoewel beide in staat zijn om realistische, levensechte representaties van mensen te creëren, verschillen ze in de manier waarop ze worden gecreëerd en ervaren.

hologram persoon hypervsn
Hologram van persoon op draaitafel gemaakt met 12 projectoren voor een extra breed beeld

Holografische mensen gebruiken licht om 3D-beelden te creëren die echt lijken, terwijl digitale avatars door de computer gegenereerde beelden zijn die kunnen worden gemanipuleerd en waarmee interactie mogelijk is.

Beide technologieën kunnen worden gebruikt om de gebruikerservaring in virtual reality te verbeteren, maar het is belangrijk om te begrijpen hoe ze verschillen om te bepalen welke het beste werkt voor uw project.

Omdat holografische mensen licht gebruiken om 3D-beelden te creëren, kunnen ze een levensechte aanwezigheid in virtual reality projecteren. Dit maakt ze perfect voor toepassingen zoals virtuele dating of digitale avatars van beroemdheden, waarbij ze zo echt mogelijk lijken zonder de nadelen van een digitale avatar, zoals slechte animatie en weergave problemen.

Bij het maken van deze levensechte voorstellingen is het belangrijk om te focussen op het gebruik van realistische belichtings- en textuur eigenschappen om ongewenste neveneffecten te voorkomen die zouden kunnen optreden bij het opnieuw bedenken van een persoon met een onrealistisch uiterlijk.

HYPERVSN SmartV is een technologieplatform van de nieuwe generatie dat interactieve 3D-holografische inhoud mogelijk maakt. SmartV-oplossingen zullen de AV-industrie hervormen en de manier waarop we omgaan met digitale inhoud in de echte wereld veranderen.​​​​​​​

Een HYPERVSN Holographic Human is een levensgrote 3D-weergave waarmee u op een persoonlijker niveau contact kunt maken met uw publiek.

De HYPERVSN SmartV Digital Avatar (DA) zorgt voor emotioneel resonerende en mensachtige ervaringen voor klanten, waardoor AI-capaciteiten kunnen worden verbeterd met de schaalbare “human touch”.

De HYPERVSN SmartV 3D Modeller is een interactieve oplossing waarmee een kijker 3D-modellen actief met zijn handen kan manipuleren.

De HYPERVSN 3D Catalogus is een kant-en-klare interactieve oplossing die het publiek de mogelijkheid geeft holografische beelden virtueel te manipuleren met verschillende controllers.

HYPERVSN Slots is ’s werelds eerste 3D-holografische machine en is de interactieve oplossing om klantbetrokkenheid te verhogen.

Met HYPERVSN SDK kunt u uw eigen interactieve applicaties ontwikkelen die zijn geïntegreerd met HYPERVSN-apparaten. Nu kunt u gezichtsherkenning, interactieve welkomstberichten en gepersonaliseerde 3D-afbeeldingen ervaren

Er zijn geen bewegende zwarte lijnen op HYPERVSN SmartV Wall. Dit wordt mogelijk gemaakt door ons eigen gepatenteerde systeem dat ervoor zorgt dat alle aangrenzende schermen in de tegenovergestelde richtingen draaien.

Je kunt kiezen voor een HDMI-functie naar de HH op HYPERVSN SmartV, maar er is extra software nodig om de onbewerkte menselijke 2D-videogegevens te verwerken, zodat het ziet er verbluffend en 3D uit op HYPERVSN SmartV.

SmartV SOLO L en HYPERVSN SmartV Wall L hebben beide een helderheid van 3000 nits, waardoor ze perfect zijn voor gebruik buitenshuis.

Technisch gezien is digitale avatar (DA) een hybride interactieve offline of online toepassing. Deze toepassing bestaat uit een personage (3D-model) en een procedurele animatie module. DA-toepassingen worden in realtime uitgevoerd.

Er zijn verschillende opties: Ten eerste kan die ontwikkeld worden door Hyperfocus. Wij hebben de nodige expertise in huis. Een tweede optie is om die te laten ontwikkeld door onze klanten.

Hologramtechnologie wint aan populariteit als mediavorm vanwege het unieke vermogen om 3D-beelden te creëren die in realtime kunnen worden ervaren. Met behulp van deze technologie kunnen we dingen ervaren die voorheen onmogelijk waren vast te leggen of te repliceren met andere vormen van media. Hologramtechnologie biedt veel voordelen ten opzichte van traditionele vormen van media, zoals een meer meeslepende ervaring, het creëren van beelden die realistischer en interactiever zijn, en het kunnen vastleggen van bewegingen in een 3D-ruimte. Bovendien heeft het ook het potentieel om een revolutie teweeg te brengen in de communicatie en samenwerking tussen verschillende industrieën.

Hologramtechnologie heeft het potentieel om een revolutie teweeg te brengen in de manier waarop we omgaan met onze omgeving. Van entertainment en onderwijs tot gezondheidszorg en productie, hologrammen kunnen in verschillende industrieën en toepassingen worden gebruikt. Deze technologie kan ons helpen complexe gegevens in 3D te visualiseren, interactieve ervaringen te creëren en zelfs medische diensten op afstand te verlenen. In dit artikel zullen we onderzoeken hoe hologrammen tegenwoordig in verschillende industrieën worden gebruikt en wat de toekomst in petto heeft voor deze opwindende technologie.

Hologramtechnologie heeft het potentieel om een revolutie teweeg te brengen in de gezondheidszorg en het onderwijs. Door gebruik te maken van de kracht van 3D-beeldvorming, kunnen hologrammen een meer meeslepende en interactieve ervaring bieden voor zowel artsen als studenten. Met hologramtechnologie kunnen medische professionals een beter begrip krijgen van de anatomie en aandoeningen van hun patiënten, terwijl studenten complexe concepten op een boeiende manier kunnen verkennen. Hologrammen kunnen ook worden gebruikt om artsen op afstand te raadplegen of om studenten virtuele excursies buiten hun klaslokalen te laten maken. De mogelijkheden zijn eindeloos!

In het tijdperk van moderne technologie zijn hologrammen een populaire manier geworden om te communiceren en samen te werken. Maar met dit toegenomen gebruik is het belangrijk om rekening te houden met mogelijke beveiligingsrisico’s die samenhangen met het gebruik van hologrammen. Aangezien steeds meer organisaties voor communicatie en samenwerking afhankelijk zijn van holografische technologie, is het van essentieel belang om de beveiligingsrisico’s die ermee gepaard gaan te begrijpen om gegevens te beschermen tegen kwaadwillende actoren. In dit artikel bespreken we de verschillende beveiligingsrisico’s die samenhangen met het gebruik van hologrammen en hoe deze kunnen worden beperkt.

Hologramtechnologie is een revolutionaire vooruitgang die het potentieel heeft om een revolutie teweeg te brengen in de manier waarop bedrijven zaken doen. Door holografische projecties en interactieve 3D-beelden te gebruiken, kunnen bedrijven meeslepende ervaringen creëren voor hun klanten, werknemers en partners. Deze technologie kan worden gebruikt om virtuele vergaderingen, presentaties en meer te creëren. Bovendien kan het ook worden gebruikt om in realtime visualisaties van complexe gegevens te bieden. Met hologramtechnologie kunnen bedrijven nieuwe kansen voor groei en succes ontsluiten.

Holografische technologie bestaat al sinds de jaren 1960, maar pas sinds kort beginnen we het potentieel ervan voor toepassingen in de echte wereld te zien. Van medische beeldvorming tot augmented reality, holografie is op verschillende manieren gebruikt. Maar wat zijn enkele van de meest veelbelovende ontwikkelingen op dit gebied? In dit artikel zullen we enkele van de meest opwindende ontwikkelingen in holografische technologie en hun mogelijke implicaties voor onze toekomst onderzoeken.

Holoboxen zijn een revolutionaire technologie die ons in staat stelt om te communiceren met 3D-objecten in een virtuele omgeving. Met behulp van holoboxen kunnen gebruikers 3D-objecten in realtime creëren, manipuleren en verkennen. De toepassingen van holoboxen zijn enorm en gevarieerd. Van productontwerp tot medische beeldvorming tot entertainment, holoboxen hebben het potentieel om een revolutie teweeg te brengen in de manier waarop we omgaan met 3D-objecten. Ze kunnen ook worden gebruikt voor trainingssimulaties, architecturale walkthroughs en nog veel meer. Holoboxen bieden een meeslepende ervaring die ons verder kan brengen dan wat mogelijk is met traditionele 2D-displays.

De holobox is een revolutionaire technologie die het potentieel heeft om een revolutie teweeg te brengen in de manier waarop we omgaan met digitale inhoud. Hiermee kunnen gebruikers 3D-objecten in augmented reality bekijken en ze vanuit alle hoeken verkennen. Dit maakt het voor mensen mogelijk om een product of dienst te ervaren zonder ooit hun huis te verlaten. De holobox biedt ook tal van andere voordelen, zoals een meeslepende ervaring, lagere kosten en meer betrokkenheid. In dit artikel bespreken we de verschillende voordelen van het gebruik van een holobox en hoe het bedrijven kan helpen hun winst te maximaliseren.

Holoboxen worden steeds populairder als manier om virtual reality en augmented reality te ervaren. Met behulp van holoboxen kunnen gebruikers zich onderdompelen in een geheel andere wereld, nieuwe omgevingen verkennen en interactie hebben met 3D-objecten. Naarmate de technologie vordert, komen er meer soorten holoboxen op de markt. Dit artikel bespreekt de meest populaire soorten holoboxen die vandaag beschikbaar zijn en hun verschillende gebruiksscenario’s. Via Activation wise hebben wij toegang tot de technologie van de metabox3d.

Holobox-technologie is een revolutionaire innovatie waarmee gebruikers 3D-hologrammen kunnen ervaren in het comfort van hun eigen huis. Door een combinatie van augmented reality en virtual reality te gebruiken, creëert de holobox een meeslepende omgeving die kan worden gebruikt om 3D-objecten te verkennen en ermee te werken. De technologie werkt door licht te projecteren op een speciaal schermoppervlak, dat vervolgens wordt gereflecteerd door een reeks spiegels om de illusie van diepte te creëren. Met deze technologie kunnen gebruikers objecten in realtime manipuleren, waardoor ze deze op een dieper niveau dan ooit tevoren kunnen verkennen en ermee kunnen communiceren. Holobox-technologie biedt een ongekend niveau van onderdompeling en interactie voor gebruikers, waardoor het een van de meest opwindende ontwikkelingen in moderne technologie is.

Holobox-technologie is een krachtige tool waarmee u boeiende en interactieve ervaringen voor uw klanten kunt creëren. Bij het selecteren van een holobox-technologie is het belangrijk om na te denken over de functies die het beste aan uw behoeften voldoen. Dit omvat functies zoals 3D-projectiemapping, interactieve touchscreens en gebarenbediening. Daarnaast moet u op zoek gaan naar holobox-technologie die hoogwaardige beelden, een intuïtieve gebruikersinterface en de mogelijkheid biedt om de ervaring aan te passen aan de behoeften van uw merk. Met de juiste holobox-technologie kun je echt meeslepende ervaringen voor je klanten creëren, waardoor ze blijven terugkomen voor meer.

Met de komst van holografische technologie zijn bedrijven in staat geweest om een meer realistische menselijke representatie te creëren dan ooit tevoren. Door een holografisch mens te gebruiken, kunnen bedrijven geld en middelen besparen terwijl ze hun klanten toch een boeiende ervaring bieden. Hologrammen kunnen ook een meeslepende ervaring bieden die onmogelijk te repliceren is met echte mensen. Bovendien kunnen hologrammen in verschillende omgevingen worden gebruikt, van winkels tot conferenties en beurzen. Met al deze voordelen is het geen wonder dat bedrijven zich tot holografische mensen wenden als alternatief voor echte mensen.

Met de vooruitgang van de technologie zijn we nu in staat om realistische holografische mensen te creëren die er bijna uitzien en aanvoelen als echte mensen. Dit wordt mogelijk gemaakt met behulp van geavanceerde technologieën zoals 3D-scannen, motion capture, gezichtsherkenning en meer. Door deze technologieën te combineren, kunnen ontwikkelaars een virtuele mens creëren die op een zeer realistische manier kan communiceren met zijn omgeving. Deze technologie wordt in veel industrieën gebruikt, waaronder entertainment, onderwijs, gezondheidszorg en meer. Met deze technologie binnen handbereik kunnen we zeer realistische hologrammen van mensen maken die ongetwijfeld een revolutie teweeg zullen brengen in de manier waarop we in de toekomst met elkaar omgaan.

Holographic-technology wordt snel realiteit en wordt in verschillende industrieën gebruikt. Deze revolutionaire technologie heeft het potentieel om een revolutie teweeg te brengen in de manier waarop we omgaan met de wereld, van medisch onderzoek tot entertainment. Hologram technologie kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt, zoals het maken van 3D-beelden, het projecteren van interactieve displays en zelfs het simuleren van virtuele omgevingen. Er bestaan diverse manieren waarop hologrammen in de echte wereld worden gebruikt. Ze hebben elk hun potentiële toepassingen ze hebben nut voor zowel bedrijven als (in de toekomst) particulieren.

Kleine LED-fan hologrammen (ook wel smal led fan genoemd) worden steeds populairder. Het succes zit in in hun vermogen om met minimale ruimte een verbluffend 3D-beeld te creëren. Ze zijn een ideale keuze voor kleine ruimtes, of daar waar er kleine objecten in een 1 op 1 verhouding moeten worden getoond. Zet kunnen geïntegreerd worden in bestaande binnenhuis architectuur elementen, in een vitrine enz… Maar hoe groot is een klein LED-ventilator hologram? De grens van de grootte van een klein LED-ventilator hologram ligt bij de meeste merken rond 65 tot 75 cm. Er bestaan grotere formaten die een voordeel bieden voor beurzen. Men kan bepalen welk formaat men nodig heeft door de principes te volgen van een tv toestel voor de huiskamer. Daar ga je ook geen megascherm zetten op een meter afstand van je zetel. Bij small led fans is dit net zo. Voor beurzen en grotere ruimtes is het van belang om te bepalen wat het doel is van de installatie. Moet die een stuk dienen om een led scherm te vervangen, of hangt het in de lucht als publiekstrekker? Dat is telkens een andere benadering met een andere set van mogelijkheden. Bij HYPERVSN wordt de small led fan een SOLO toestel genoemd. Men biedt zowel 56cm (model M) als 75cm (model L) aan in de standaard reeks. Wil je eerder gaan voor verbluffende prestaties? Dan biedt men SmartV M en SmartV M aan.  

 • Holografische displays zijn de afgelopen jaren steeds populairder geworden en worden nu gebruikt in een verscheidenheid aan toepassingen, zoals reclame, amusement en onderwijs. Eén van de belangrijkste vragen die veel mensen hebben, is echter wat de typische afmetingen zijn van grootschalige holografische displays. 
 • Vooraleer hierop te kunnen antwoorden moet eerst het begrip holografie en het begrip display worden verduidelijkt.
 • Tot op heden is er gaan enkele technologie die in staat is om een lichtstraal plots te stoppen in het midden van de lucht. In labo’s wordt er veel onderzoek naar gedaan en een systeem op basis van laser is in staat om een klein figuurtje in het midden van de ruimte te tonen.
 • Verder denkend op deze redenering zijn er drie mogelijkheden. Je preekt over een canvas waarop het licht wordt opgevangen of afgebogen,  je spreekt over een illusie, of je spreekt over een hybride systeem.  
 • Een canvas kan een vaste stof zijn, mist, water en dergelijke. Een illusie wordt meestal opgewekt door bepaalde vaste patronen in de hersenen te willen breken.
 • De holobox, pepper’s goast, smog hologram en de installatie met enkelvoudige Led fans zijn hier een voorbeeld van. Met deze Walls of samengestelde systemen kan je in principe zo groot gaan als je wil.
 • Drones die figuren kunnen vormen in de lucht kan je ook beschouwen als hologram, maar dat is voornamelijk voorbehouden aan evenementen.
 • Het eerste type grootschalige holografische weergave is het projectiescherm. Een voorbeeld hiervan is een bioscoop, waar een film op de muren en het plafond wordt geprojecteerd met behulp van hoogwaardige projectietechnologie. De grootte van deze schermen varieert van ongeveer 9 voet breed en 11 voet lang tot ongeveer 300 voet in diameter voor sommige megaplex-theaters.   Hiervoor heb je een 3d bril nodig. 
 • VR brillen hebben ook een dieptezicht, maar ook daar heb je hardware bij nodig.
 • De grootte van deze schermen varieert van ongeveer 80 meter in diameter voor sommige megaplex-theaters. 
 • Projectieschermen zijn doorgaans alleen geschikt voor gebruik binnenshuis, omdat het in de meeste gevallen moeilijk is om op iets anders dan een plat oppervlak te projecteren. 
 • Het volgende type grootschalige holografische weergave dat vaak voorkomt, is de hemisferische dome-projector. Deze worden vaak gebruikt in plaatsen zoals stadions en concerten. 
 • De hemisferische koepelprojector is een rond gebied met een diameter van meer dan 100 meter, vandaar de naam “hemisferisch”. 
 • Deze projectoren worden gebruikt voor het maken van hologrammen waarbij mensen daadwerkelijk een optische illusie van diepte kunnen zien zonder fysiek hun hoofd van links naar rechts of op en neer te kunnen bewegen.
 • Er zijn al meer technologieën beschikbaar dan de meeste mensen zich kunnen voorstellen.

Hologrammen worden steeds realistischer en levensechter met technologische vooruitgang. Met behulp van AI kunnen nu hologrammen worden gemaakt die eruitzien als echte mensen en zelfs gesprekken met hen kunnen voeren. Dit heeft het voor mensen mogelijk gemaakt om te communiceren met virtuele versies van zichzelf of dierbaren alsof ze echt aanwezig zijn. Hologrammen bieden een unieke manier om contact te maken met mensen, waardoor ze realistischer lijken dan ooit tevoren. . 

Het maken van 3D-inhoud is een proces waarbij 3D-modellen, animaties en visuele effecten voor verschillende toepassingen worden gemaakt met behulp van 3D-software. Het omvat het gebruik van gespecialiseerde tools zoals 3D-modellering, texturering, animatie en renderingsoftware om realistische afbeeldingen en objecten in drie dimensies te creëren. Dit type inhoud kan worden gebruikt in videogames, films, televisieshows, websites en andere media. Met behulp van tools en technieken voor het maken van 3D-inhoud kunnen ontwerpers virtuele werelden creëren die er realistisch genoeg uitzien om voor het echte leven te worden aangezien. 

Met de opkomt van 3d holografie en holobox is men het begrip 3d projector verkeerd gaan gebruiken.

De eerste generatie 3D-projectoren gebruiken stereoscopische projectie, waarbij twee afzonderlijke beelden voor elk oog worden gebruikt, of autostereoscopische projectie, waarbij een enkel beeld wordt gebruikt dat door elk oog anders wordt gezien. 3D-projectoren gebruiken ook actieve en passieve sluiterbrillen om de illusie van diepte te creëren. Door deze verschillende technologieën te combineren, kunnen 3D-projectoren een meeslepende kijkervaring bieden die films en videogames tot leven brengt.

Deze technologie begint in het verval te geraken, en is voor professioneel gebruik een heel klein toepassingsgebied.

Het is de enorme evolutie die 3d holografie en de holobox hebben genomen vanwege het grote voordeel om geen bijkomende hardware te hoeven dragen. Voor de gewone consument is dit nog niet binnen handbereik.

Grafisch ontwerp speelt een belangrijke rol in hoe klanten een merk waarnemen. Het is één van de krachtigste tools om de boodschap en waarden van een merk over te brengen aan de doelgroep. Door het gebruik van visuals, afbeeldingen en typografie helpt grafisch ontwerp een emotionele band tussen de klant en het merk te creëren.

Met 3d holografie komen hier nog een aantal uitdagingen bovenop. Denk bijvoorbeeld aan het dieptezicht, kleurechtheid en de animatie die zo natuurgetrouw moet overkomen.

3D vormgeving  kan helpen bij het opbouwen van vertrouwen en loyaliteit tussen klanten en merken. Door te begrijpen hoe grafisch ontwerp de perceptie van klanten beïnvloedt, kunnen bedrijven ontwerpen maken(laten maken) waarmee ze zich kunnen onderscheiden van hun concurrenten.

Het maakt het voor klanten gemakkelijker om te weten wie ze zijn en wat ze van het bedrijf kunnen verwachten. Het belang van grafisch ontwerp in de marketingstrategie van een merk moet beginnen bij een campagne, die de branding en identiteit van het bedrijf helpt promoten.

Met heel weinig inhoud of productinformatie kan een campagne overkomen als een onsamenhangende collage.

Om te weten wat een hologram is, moeten we een reis maken in het verleden. We gaan daarbij terug naar het allereerste begin voordat we naar de toekomst reizen. Zo kunnen we ontdekken wat een hologram precies is en ons afvragen: “wat betekent”holografisch”precies”?

Denis Gavor

De term hologram werd bedacht door Dennis Gavor in 1949, een in Hongarije geboren Britse elektrotechnisch ingenieur en fysicus, die later in 1971 de Nobelprijs voor de natuurkunde won, voor zijn werk aan de uitvinding en ontwikkeling van de holografische methode.

Het begrip hologram

Het begrip hologram is een combinatie van twee Griekse woorden –– ‘holos’ betekent ‘geheel’ en ‘gramma’ betekent ‘boodschap’; samengesteld om een ​​hele boodschap te creëren, of met andere woorden, een compleet beeld.

vergelijking met traditionele fotografie

In tegenstelling tot traditionele fotografie is een hologram een ​​driedimensionaal beeld of geeft het de indruk er één te maken. Gemaakt met licht, soms in de vorm van lasers, zijn er een aantal soorten holografische technieken die verschillende resultaten opleveren.

Een hologram effect opwekken is al zo oud als de straat.Het heeft meer dan 60 jaar geduurd. Maar nu is de technologie om dit mogelijk te maken toegankelijk voor iedereen.

Er worden echter hier en daar wat technieken door elkaar gehaald. Elke technologie heeft voordelen en nadelen. Elke technologie die niet in staat zal zijn om continu te vernieuwen zal uiteindelijk verdwijnen of zelfs de markt niet bereiken. Displays zijn hier niet in opgenomen.

Eén van de grootste nadelen van conventionele LED-schermen is hun beperkte resolutie.

Hoewel moderne LED-schermen hogere resoluties bieden dan oudere modellen, kunnen ze nog steeds niet tippen aan de scherpte van modernere weergave-technologieën zoals LCD of OLED.

Bovendien zijn conventionele LED-schermen vaak duurder dan andere weergave-technologieën vanwege hun relatief hoge productiekosten.

Ten slotte kunnen conventionele LED-schermen last krijgen van inbranden als ze te lang aanstaan bij hoge helderheid-niveaus.

Dit betekent dat u uw scherm mogelijk eerder vroeger dan later moet vervangen als u van plan bent het gedurende langere tijd op volledige helderheid te gebruiken.

Conventionele LED-schermen bestaan al tientallen jaren en worden nog steeds veel gebruikt in veel toepassingen. Ze hebben echter hun eigen nadelen.

Deze omvatten een hoger stroomverbruik, beperkte helderheid-niveaus en een kortere levensduur in vergelijking met andere weergave-technologieën.

Bovendien kunnen ze duur zijn in onderhoud vanwege de noodzaak van frequente vervanging en onderhoud.

Deze nadelen komen prominenter naar voor als je ze gaat vergelijken met het SmartV systeem (Ledfan) van Hyprvsn.

Visuele communicatie betekenis

Visuele communicatie is de kunst om afbeeldingen, video’s, grafieken en andere visuele elementen te gebruiken om informatie over te brengen of emoties op te roepen. Het is een essentieel onderdeel van marketing, communicatie en public relations.

Wat is visuele communicatie?

Beelden communiceren op een krachtigere manier dan woorden en stellen je in staat om sneller een punt te maken. Ze helpen lezers ook om informatie op te nemen en beter te onthouden dan alleen tekst.

Ontwikkeling van visuele communicatie

Het belangrijkste om te onthouden bij het ontwikkelen van een visuele communicatiestrategie is dat deze gericht moet zijn op de behoeften en interesses van uw publiek. Dit zal helpen ervoor te zorgen dat uw inspanningen uiteindelijk effectief zijn, waardoor uw bedrijf zich onderscheidt van de massa en een concurrentievoordeel behaalt.

Data visualisatie

Visuals helpen om belangrijke informatie te benadrukken. Ze kunnen nuttig zijn voor het illustreren van trends, het presenteren van belangrijke statistieken of het tonen van patronen. Deze visuals zijn handig voor zakelijke rapporten, data-analyse en presentaties, maar ook voor het maken van vergelijkingen tussen verschillende datasets.

Visuele communicatie en branding

Het logo, de kleuren en het lettertype van een bedrijf zijn allemaal cruciale aspecten van een succesvolle merkcampagne. Dit zijn de eerste dingen die een potentiële klant ziet en die kunnen worden gebruikt om een ​​positieve indruk van het merk te krijgen.

Het creëren van een sterke visuele identiteit is een must voor elk bedrijf. Het stelt het bedrijf in staat zich te onderscheiden van zijn concurrenten en zijn online zichtbaarheid te vergroten. Het is essentieel voor merkpositionering en digitale betrokkenheid, maar ook voor het vergroten van merkloyaliteit.

Visuele communicatie in 3D uitgelegd

Visualisatie is het proces waarbij afbeeldingen, symbolen en tekens worden gebruikt om een ​​boodschap of idee over te brengen. Het is een effectieve manier om complexe ideeën over te brengen en mensen te helpen ze te begrijpen.

Naast de voordelen is visualisatie ook een geweldig hulpmiddel voor onderwijs en marketing. Het helpt mensen informatie langer te onthouden en houdt ze meer bezig.

Waarom is visualisatie in 3D beter dan 2D?

Visuele communicatie in 2d is vaak onnodig tijdrovend en kostbaar. Dit geldt met name voor handgetekende animaties, waarvoor animators elk frame van een video moeten tekenen. Daarom is  het moeilijker om een ​​vloeiende video te maken en vereist videoapparatuur van hoge kwaliteit.

Animatie in 3D daarentegen gebruikt geavanceerde software om een ​​wiskundig model van de scène te construeren en vervolgens een projectie te construeren. Dit zorgt voor een meer realistische weergave van een scène en wordt gebruikt voor veel toepassingen in technische simulaties, productontwerp en kunst.

Wist u dat 3d holografie met toestellen van Hypervsn tot drie maal meer aandacht krijgen dan vlakke 2d schermen?

Hoe werkt 3d visualisatie?

Visualisatie in 3D is een complexe procedure waarbij gebruik wordt gemaakt van hoogwaardige animatie software en een team van professionele artiesten.

Het proces begint met een technische specificatie van de opdrachtgever. Specialisten werken vervolgens aan het maken van een reeks scènes die de informatie zullen overbrengen.

Voordelen van 3D in het algemeen

In tegenstelling tot tekeningen of renderings is het veel gemakkelijker om digitale media te delen en te distribueren. Dit bespaart veel tijd en arbeid als het gaat om projecten waarbij meerdere partijen betrokken zijn. Met de komst van internet-geïntegreerde ontwerpsoftware is het nu mogelijk om een ​​virtuele kopie van uw project te uploaden in de vorm van een video en deze te delen met een breed publiek.

Waarom zou je aandacht besteden aan visuele communicatie?

Het gebruik van een mix van verbale en visuele communicatie in een organisatie is essentieel voor het verhogen van de productiviteit. Met de huidige drukke werkschema’s en multi-platforms is het essentieel om de belangrijkste informatie zo duidelijk en beknopt mogelijk te communiceren om uw team te helpen op het goede spoor te blijven en gefocust te blijven op de missie.

Overbrengen van informatie

Visuele communicatie is de kunst van het overbrengen van informatie met behulp van onder andere populaire GIF’s, afbeeldingen, animaties, borden en korte films.
Het is de meest effectieve manier om informatie aan mensen door te geven, omdat het menselijk brein dingen verwerkt in afbeeldingen in plaats van in tekst.

Impact van visuele communicatie

De juiste afbeeldingen en video kunnen emotionele reacties oproepen en mensen naar uw boodschap trekken, waardoor een impact ontstaat die gemakkelijker te begrijpen is dan tekst alleen.
Dit helpt een groter publiek aan te trekken, zorgt voor meer betrokkenheid en leidt tot betere resultaten.

Het brein beslist

In vergelijking met woorden worden beelden in het menselijk brein 60.000 keer sneller verwerkt dan tekst. Dat betekent dat uw bericht veel sneller en duidelijker kan worden doorgegeven, waardoor u tijd bespaart en ervoor zorgt dat het een duidelijke, uniforme boodschap is.

Complementeert verbale communicatie

Of het nu gaat om een ​​e-mail, een post op sociale media of een presentatie, beeldmateriaal kan uw boodschap beter onthouden. Ze kunnen er ook voor zorgen dat uw inhoud zich onderscheidt van andere inhoud en gemakkelijker kan worden gedeeld.

Een rijkere ervaring

Houd uw materiaal geladen met beelden om een ​​rijkere ervaring voor lezers over te brengen!
Van het maken van screenshots tot het opnemen van een video.

lees ons uitgebreid overzicht over visuele communicatie

Waarom is een visueel beeld belangrijk?

Een visueel beeld is een type artefact of reproductie dat wordt gebruikt om informatie en ideeën aan het publiek over te brengen. Het kan een statische afbeelding zijn, zoals een logo of illustratie, of het kan een interactieve, bewegende digitale afbeelding zijn.

We zijn verwend

Een goed visueel beeld kan een anders droog of saai stuk informatie een stuk aantrekkelijker maken voor lezers. Dit komt omdat beeldmateriaal concepten en ideeën 60.000 keer sneller kan overbrengen dan tekst, waardoor mensen de boodschap sneller begrijpen.

Waarom een ​​visueel beeld belangrijk is

Het is belangrijk om verschillende soorten afbeeldingen voor uw bedrijf te hebben. Dit kunnen foto’s, grafieken, illustraties, pictogrammen, gegevensvisualisaties en video’s zijn.

Aandacht trekken

Deze middelen trekken niet alleen de aandacht van uw publiek, maar zijn ook een geweldige manier om de geloofwaardigheid van uw merk te vergroten en het vertrouwen van uw publiek in uw bedrijf te vergroten. Onderzoek heeft aangetoond dat beeld emoties kan oproepen en daarom een ​​veel betere manier is om informatie over te brengen dan geschreven of gesproken taal.

Maak de juiste keuze

Het belangrijkste onderdeel van het creëren van een visueel beeld is het kiezen van de juiste beelden voor uw merk en publiek. De beste afbeeldingen zijn afbeeldingen die de waarden van uw merk weerspiegelen en resoneren met uw doelgroep.

Wat te overwegen bij het analyseren van een visueel beeld

Om een ​​afbeelding te analyseren, moet u het genre en het doel ervan bepalen. Genres kunnen variëren en elk genre wekt verwachtingen op het gebied van inhoud, stijl en bron.

Focus op de centrale boodschap

Afgezien van deze factoren, moet u rekening houden met de retorische situatie waarin het is gemaakt. Had het beeld bijvoorbeeld een centrale boodschap of was het bedoeld ter ondersteuning van een in begeleidende tekst uitgewerkte scriptie?

Een holowall is een holografisch apparaat dat een hologram creëert van theoretisch onbegrensde afmetingen. Ze kunnen in verschillende industrieën worden gebruikt en kunnen animatie, interactiviteit en veel verschillende toepassingen hebben. Ze kunnen ook worden gebruikt voor holografische rondleidingen door echte locaties of de metaverse.

De holowall is gemaakt van afzonderlijke holo-fans die op elkaar zijn uitgelijnd en gesynchroniseerd via eigen software om 3D-holografische beelden van groot formaat mogelijk te maken. Het is een schaalbare oplossing waarmee merken de betrokkenheid van het publiek kunnen vergroten en een gedurfd statement kunnen maken met grootschalige, ontwrichtende 3D-hologrammen.

De smartbox is een slim apparaat dat verschillende algoritmen in de programmering bevat waarmee het snel kan leren en reageren op veranderingen in afbeeldingen. Het kan scherpe verschuivingen weergeven zonder het beeld constant opnieuw te moeten projecteren.

Deze technologie wordt veel gebruikt en kan op alle gebieden van het leven worden gebruikt, inclusief wetenschap, leger, geneeskunde, amusement en meer.

De technologie is beveiligd met een hacking-bescherming, een antivirusprogramma en een firewall om misbruik te minimaliseren.

Hier is een uitleg van elk woord in “3D holografische projector”:

3D: Dit staat voor “driedimensionaal”, wat betekent dat de projector een beeld kan creëren dat diepte en volume lijkt te hebben, in tegenstelling tot een plat 2D-beeld.

Holografisch: Een hologram is een soort 3D-beeld dat wordt gemaakt met behulp van lasertechnologie. Een holografische projector kan deze holografische beelden in de ruimte projecteren, waardoor een driedimensionaal beeld ontstaat dat in de lucht lijkt te zweven.

Projector: Een apparaat dat een afbeelding projecteert op een oppervlak, zoals een scherm of een muur. In het geval van een holografische projector projecteert het apparaat het holografische beeld in de ruimte in plaats van op een fysiek oppervlak.

Een 3D-holografische projector is dus een apparaat dat driedimensionale holografische beelden in de ruimte projecteert, waardoor de illusie ontstaat van een 3D-object dat in de lucht zweeft.

3D-holografische projectoren worden gebruikt in verschillende gebieden en industrieën, waaronder:

Entertainment: 3D-holografische projectoren worden vaak gebruikt bij concerten en live optredens om virtuele of holografische artiesten te creëren. Deze hologrammen kunnen worden gemaakt met behulp van motion-capture-technologie of door de bewegingen van een artiest te digitaliseren.

Reclame: 3D-holografische projectoren worden in advertenties gebruikt om opvallende en meeslepende displays te creëren. Holografische afbeeldingen kunnen worden gebruikt om producten te presenteren of om interactieve ervaringen voor klanten te creëren.

Onderwijs: 3D-holografische projectoren worden in het onderwijs gebruikt om interactieve en boeiende lessen te creëren. Holografische afbeeldingen kunnen worden gebruikt om complexe concepten te visualiseren of om historische figuren en gebeurtenissen tot leven te brengen.

Medisch: 3D-holografische projectoren worden gebruikt in medische opleidingen om operaties en andere medische procedures te simuleren. Holografische afbeeldingen kunnen worden gebruikt om realistische simulaties te maken waarmee geneeskundestudenten in een veilige en gecontroleerde omgeving kunnen oefenen.

Militair en defensie: 3D-holografische projectoren worden gebruikt in militaire en defensietoepassingen om simulaties en trainingsoefeningen te creëren. Holografische afbeeldingen kunnen worden gebruikt om realistische trainingsscenario’s te creëren en om nieuwe apparatuur en technologieën te testen.

Retail: 3D-holografische projectoren worden gebruikt in retail omgevingen om interactieve displays te creëren en producten op een unieke en boeiende manier te presenteren. Holografische afbeeldingen kunnen worden gebruikt om virtuele proefervaringen te creëren of om productkenmerken in 3D weer te geven.

Over het algemeen worden 3D-holografische projectoren gebruikt in een breed scala van toepassingen en industrieën, en het gebruik ervan zal naar verwachting toenemen naarmate de technologie blijft verbeteren en toegankelijker wordt.

Een 3D hologram projector is een apparaat dat met behulp van holografische technologie een driedimensionaal (3D) beeld van een object of scène creëert. In tegenstelling tot traditionele 3D-beeldvormingstechnieken die tweedimensionale beelden gebruiken om de illusie van diepte te creëren, legt een hologram de volledige 3D-structuur van een object vast en geeft deze weer.

De hologram projector gebruikt meestal een laser of een andere lichtbron om een ​​object of scène vanuit meerdere hoeken te verlichten. Het gereflecteerde licht wordt vervolgens opgevangen door een holografische plaat of film, die de interferentie patronen tussen het object en de lichtgolven vastlegt. Wanneer de holografische film wordt verlicht met een laser of een andere lichtbron, worden de interferentie patronen opnieuw gecreëerd, wat resulteert in een 3D-beeld dat in de lucht lijkt te zweven.

Er zijn verschillende soorten 3D-hologramprojectoren, waaronder tafelmodellen die kleine hologrammen maken en grotere systemen die levensgrote holografische afbeeldingen kunnen weergeven. Sommige hologramprojectoren gebruiken ook een gespecialiseerde bril of andere apparatuur om het 3D-effect te versterken of om gebruikers in staat te stellen interactie te hebben met het holografische beeld. Hologramprojectoren worden op verschillende gebieden gebruikt, waaronder reclame, amusement, onderwijs en wetenschappelijke visualisatie.

Directionele luidsprekers FOCUSONICS

Model A-luidspreker kan gemakkelijk een afstand van 30 meter bereiken, terwijl Model B is ontworpen voor toepassingen in kleinere ruimtes, maar afstanden van meer dan 10 meter.

Parametrische luidsprekers zenden ultrageluid uit. Daarom zou er bij het luidsprekermembraan geen geluid te horen zijn. Het geluid wordt gedemoduleerd terwijl het door de lucht gaat. Het duurt enige afstand voordat het geluidsniveau zijn maximum bereikt. Voor model A is deze afstand ongeveer 3 meter en voor model B 2 meter.

Het object reflecteert het grootste deel van de energie van de straal. Ultrasone golven zijn zeer reflecterend en in combinatie met de smalle bundel van de luidspreker ontstaat de illusie alsof het geluid op dit reflectiepunt wordt gecreëerd.

Focusonics luidsprekers creëren een smalle geluidsbundel die het meest geschikt is om naar een enkele persoon te richten. Vandaar een bundelbreedte van <1 m voor een typische bedieningsafstand. Het gebied kan worden uitgebreid met extra luidsprekers, maar realistisch gezien is het niet geschikt voor toepassingen waarbij grote ruimtes gevuld moeten worden met geluid.

Ja – onder bepaalde voorwaarden. De luidsprekers moeten worden beschermd tegen regen/sneeuw en overmatige vochtigheid.

Dit is afhankelijk van de toepassingsruimte. Als er geen reflectoren in de buurt zijn, wordt het geluid heel goed beperkt tot de straal. In een typische ruimte zijn er echter veel reflectoren aanwezig zoals muren, vloer, plafond en andere objecten. We raden af om de speakers in kleine kamers te installeren, maar in grotere ruimtes te gebruiken. Geluidsabsorberende materialen zoals tapijten, gordijnen enz. helpen de overloop te minimaliseren.

Grotere luidsprekers kunnen worden samengesteld door een paar kleinere Focusonics-luidsprekers aan elkaar te koppelen en ze dezelfde audiobron te bieden, waardoor ze grotere afstanden kunnen bereiken met een geluidsstraal. We staan open voor het ontwerpen en bouwen van een luidspreker op maat, maar de minimale maat is ongeveer 22x22cm.

U kunt verbinding maken met onze luidsprekers via Bluetooth of via een standaard line-in-aansluiting (3,5 mm-aansluiting).

De luidspreker bevat alle benodigde versterking en verwerking die nodig zijn voor het audiosignaal. U hoeft alleen uw audiobron/speler te hebben.

De persoon zou het grootste deel van de straal blokkeren, zodat de persoon erachter het geluid niet hoort.

Parametrische luidsprekers missen over het algemeen van nature lage frequenties (basweergave), ook die van ons. Onze technici hebben algoritmen geïmplementeerd om ‘virtuele bas’ te genereren die helpen om de illusie van lage frequenties te creëren door het gebruik van hoogfrequente tonen. Desalniettemin zijn de luidsprekers geschikter voor het overbrengen van berichten, achtergrondmuziek en geluiden en kunnen ze de hoofdtelefoon niet vervangen om hifi-muziek te beluisteren.

Directionele luidsprekers zijn een nieuw type audiotechnologie waarmee gebruikers geluid in een specifieke richting kunnen sturen. Hierdoor kan het geluid gericht worden op één persoon of een groep mensen, terwijl de rest van de ruimte stil blijft. Directionele luidsprekers hebben veel potentiële toepassingen, van het verbeteren van de nauwkeurigheid van spraakherkenning tot het bieden van meeslepende audio-ervaringen in virtual reality en gaming. Ze kunnen ook worden gebruikt om privacy te bieden en geluidsoverlast in de openbare ruimte te verminderen. Door directionele luidsprekers te gebruiken, kunnen we een omgeving creëren die is afgestemd op onze individuele behoeften.

Directionele luidsprekers zijn een innovatieve technologie die de manier waarop we naar geluid luisteren kan veranderen. Met directionele luidsprekers wordt het geluid in een bepaalde richting gestuurd en kan het alleen worden gehoord door mensen in dat gebied. Dit maakt het ideaal voor situaties waarin u anderen in de buurt niet wilt storen of wanneer u zich moet concentreren op de stem van een bepaalde persoon. Directionele luidsprekers kunnen ook worden gebruikt voor communicatiedoeleinden, zoals in collegezalen en klaslokalen, of zelfs voor het uitzenden van muziek bij concerten en evenementen. In dit artikel bespreken we hoe directionele luidsprekers werken en de verschillende use-cases van deze technologie.

Directionele luidsprekers worden steeds populairder in de moderne wereld. Ze bieden een unieke manier om geluid te regelen en in specifieke richtingen te sturen. Deze technologie kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt, van het uitzenden van muziek en toespraken tot het leveren van geluid voor grote evenementen. Door directionele luidsprekers te gebruiken, kunt u ervoor zorgen dat het geluid precies in de richting wordt gestuurd die u wilt en dat het zijn doelgroep bereikt zonder enige interferentie van externe ruis. Deze technologie kan ook bijdragen aan het verminderen van geluidsoverlast en het aangenamer maken van evenementen voor alle betrokkenen.

Directionele speakers worden steeds populairder voor zowel kleine als grote ruimtes. Of het nu gaat om een grote conferentiezaal of een kleine kantoorruimte, directionele luidsprekers kunnen de perfecte geluidsoplossing bieden. Ze zijn ontworpen om het geluid in één richting te richten, waardoor geluidslekkage wordt verminderd en heldere, nauwkeurige audio wordt geleverd. Met directionele luidsprekers kunt u het meeste uit uw audioapparatuur halen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat het geluid onbedoelde gebieden bereikt. Dit maakt ze ideaal voor zowel grote als kleine ruimtes.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van crowd analytics?

De waarde van een end-to-end intelligence-platform is dat het wordt ontworpen om de waarde van uw activa te maximaliseren en tegelijkertijd klanten en doelgroepen tevreden te stellen. Alles wat nodig is om het volledige potentieel van de gegevens in de fysieke wereld te ontsluiten.

Crowd analytics is een opkomende technologie die het potentieel heeft om een revolutie teweeg te brengen in de manier waarop bedrijven beslissingen nemen. Door gebruik te maken van gegevens van grote groepen mensen, kunnen bedrijven waardevolle inzichten verkrijgen in het gedrag en de voorkeuren van klanten, waardoor ze beter geïnformeerde beslissingen kunnen nemen. Met crowd analytics kunnen bedrijven hun klanten beter begrijpen en kansen voor verbetering identificeren. Bovendien kunnen crowd analytics bedrijven helpen tijd en geld te besparen door realtime inzicht te bieden in klanttrends en -gedrag. Door crowd analytics te gebruiken, kunnen bedrijven een concurrentievoordeel in de markt behalen en hun winst vergroten.

In het digitale tijdperk wenden bedrijven zich tot crowd analytics-technologie om inzicht te krijgen in het gedrag en de voorkeuren van klanten. Deze technologie roept echter ernstige privacyproblemen op. Met behulp van camera’s en sensoren kunnen bedrijven data verzamelen over bewegingen, gedragingen en acties van mensen op openbare plaatsen. Deze gegevens kunnen worden gebruikt om de activiteiten van individuen te volgen en ze zelfs te targeten met gepersonaliseerde advertenties of berichten. Het is belangrijk voor bedrijven om ervoor te zorgen dat ze alle relevante regelgeving naleven bij het gebruik van crowd analytics-technologie om de privacy van hun klanten te beschermen. De technologie die wordt verdeeld door Hyperfocus heeft dit probleem niet. De reden daarvoor is dat men gezichten detecteert in plaats van herkent. Het gezicht wordt daarbij in verschillende referentiepunten opgedeeld en na detectie volledig uit de database gewist. Zelfs degenen die de software gebruiken zien niet meer dan een wazige voorstelling van de persoon. De software heeft wereldwijd de meest strikte privacy regels doorstaan.

AI-sentimentanalysetechnologie is een krachtige tool die bedrijven helpt om het klantsentiment in realtime te begrijpen. Het gebruikt geavanceerde algoritmen om de gelaatsuitdrukkingen van mensen te analyseren om te bepalen of het uitgedrukte sentiment positief, negatief of neutraal is. Deze technologie kan worden gebruikt om inzicht te krijgen in klanttevredenheid, merkloyaliteit en productfeedback. Door gebruik te maken van AI Sentiment Analysis Technology kunnen bedrijven snel verbeterpunten identificeren en actie ondernemen om ervoor te zorgen dat hun klanten tevreden zijn met hun producten en diensten.

Sentimentanalyse is een gebied van AI-technologie dat de laatste jaren steeds populairder is geworden. Het wordt gebruikt om het offline sentiment van mensen te analyseren. Het wordt gebruikt attitudes en emoties van klanten te identificeren op basis van gezichtsdetectie. Naarmate AI-technologie blijft verbeteren, wordt het steeds nauwkeuriger in zijn analyse van sentiment. In dit artikel zullen we onderzoeken hoe nauwkeurig AI-technologie momenteel is voor sentimentanalyse en wat de toekomst voor dit veld in petto heeft. De software die wordt verdeeld door Hyperfocus heeft al een heel lang leerproces doorlopen. Het algoritme heeft nu reeds geleerd om geslacht, etniciteit, leeftijd te onderscheiden en te benoemen.

AI-sentimentanalyse is een krachtige tool die u kan helpen waardevolle inzichten te verkrijgen in feedback en meningen van klanten. Het kan u inzicht geven in hoe klanten over uw producten, diensten en merk denken. Door AI-sentimentanalyse te gebruiken, kunt u trends en voorkeuren van klanten identificeren en anticiperen op de behoeften en wensen van klanten. Offline sentiment analyse heeft het voordeel dat mensen te midden van hun koop-intentie worden gedetecteerd. Dit kan je niet bereiken met online AI. Dit kan u helpen betere producten en diensten te creëren die aan hun verwachtingen voldoen. Bovendien kan AI-sentimentanalyse u ook helpen bij het identificeren van mogelijke verbeterpunten in uw marketingcampagnes of klantenservice-initiatieven.

Gezichtsdetectie bestaat al geruime tijd, maar is pas sinds kort een veelgebruikte AI-technologie. Met de vooruitgang op het gebied van computervisie en deep learning-algoritmen is gezichtsdetectie een hulpmiddel van onschatbare waarde geworden voor veel toepassingen, zoals beveiligingstoezicht, gezichtsherkenning en meer.

Het gebruik van AI-technologie bij gezichtsdetectie zorgt voor een revolutie in de manier waarop we met onze omgeving omgaan en levert ons nauwkeurigere resultaten dan ooit tevoren. Door gebruik te maken van krachtige algoritmen kunnen door AI aangedreven gezichtsdetectiesystemen gezichten met ongelooflijke nauwkeurigheid en snelheid detecteren. Deze technologie wordt vooral gebruikt in offline marketing context.

Het is duidelijk dat gezichtsdetectie een belangrijk onderdeel is van moderne AI-technologie en de toepassingen ervan groeien snel. We kunnen in de toekomst nog meer use-cases voor deze technologie verwachten, aangezien deze zich blijft ontwikkelen.

Begrijpen hoe gebruikers omgaan met een product of scherm is een cruciaal onderdeel van elk succesvol bedrijf. Het nauwkeurig meten van betrokkenheid is essentieel om datagestuurde beslissingen te nemen en de gebruikerservaring te optimaliseren. Met de juiste statistieken kunnen we een nauwkeurig beeld krijgen van hoe gebruikers omgaan met ons product of scherm, waardoor we weloverwogen beslissingen kunnen nemen over welke wijzigingen we moeten aanbrengen om de gebruikersbetrokkenheid te verbeteren. In dit artikel bespreken we de verschillende manieren om betrokkenheid bij een product of scherm te meten en hoe ze kunnen worden gebruikt om gebruikersbetrokkenheid nauwkeurig te meten.

Omdat bedrijven ernaar streven de beste klantervaring te bieden, is het meten van wachttijden van klanten een belangrijk onderdeel van hun activiteiten geworden. Gelukkig zijn er verschillende tools beschikbaar waarmee bedrijven wachttijden van klanten kunnen meten en analyseren. Deze tools kunnen waardevolle inzichten bieden in het gedrag van klanten en bedrijven helpen gebieden te identificeren waarop ze hun klantenservice kunnen verbeteren. Met deze tools kunnen bedrijven beter begrijpen hoe klanten omgaan met hun producten en diensten, en hoe ze hun processen kunnen optimaliseren voor maximale efficiëntie. Een aantal voorbeelden daarvan zijn:

 • Meet de daadwerkelijke verblijfstijd van uw klanten
 • Bewaak de wachttijden van klanten per periode, uur of dag van de week. Vergelijk ze met andere filialen en vestigingen.

Het is ook een prima manier om het personeel te betrekken. De wachttijd indicator is namelijk nuttig om de kwaliteit van de dienstverlening te evalueren en de personeelsbezetting indien nodig aan te passen. Evalueer de prestaties van de werknemer en deel prestatie-indicatoren met uw medewerkers.

In de wereld van vandaag zijn retailers constant op zoek naar innovatieve oplossingen om de klantervaring te verbeteren. Een van de manieren waarop ze dat kunnen doen, is door de verblijfsduur van bezoekers bij te houden. Er zijn nu technologieën beschikbaar waarmee retailers precies dat kunnen doen. Deze technologieën helpen hen te begrijpen hoe lang klanten in hun winkels doorbrengen en hoe ze omgaan met verschillende producten en diensten. Met deze gegevens kunnen retailers weloverwogen beslissingen nemen over hoe ze hun winkelindeling kunnen optimaliseren en de klantbetrokkenheid kunnen vergroten.

 • Het weten hoeveel tijd bezoekers in de winkel doorbrengen, of in een gebied dat wordt bewaakt door een camera is van groot belang. Gebruik deze informatie om te evalueren hoe aantrekkelijk uw winkel is, hoe goed een nieuwe schaplay-out aanslaat , een nieuw productassortiment in de kijker staat enz…
 • Een camera heeft misschien zin bij een display of product presentatie. Het is echter mogelijk om gegevens van meerdere camera’s te gebruiken. Onze software berekent de tijd die men in de winkel doorbrengt op basis van de gegevens van uw toegangs- en uitgangscamera’s. U hoeft zelfs niet te investeren in een volledig nieuw camera-park.
 • Evalueer klantbetrokkenheid en meet hoe lang klanten in de buurt van uw productpresentaties en -ervaringen blijven. Zo kan er per product of product categorie worden geanalyseerd hie populair die is.
 • Verzamelen van gegevens is één ding. De nodige skills moeten aanwezig zijn om de gegevens te evalueren en daar de juiste conclusies aan vast te hangen. Een business intelligence dashboard geeft daar al heel wat informatie over.

Computer vision-technologie heeft een revolutie teweeggebracht in de manier waarop bedrijven inzicht krijgen in bezoekersaantallen. Met behulp van computervisie kunnen bedrijven nu nauwkeurig en snel het aantal bezoekers in een bepaalde ruimte of locatie meten. Deze technologie wordt gebruikt om waardevolle inzichten te krijgen in het gedrag en de voorkeuren van klanten, en om bezoekerspatronen op verschillende locaties te monitoren. Computervisie kan waardevolle gegevens opleveren die kunnen worden gebruikt om marketingcampagnes te optimaliseren, de efficiëntie van de bedrijfsvoering te verbeteren en zelfs de verkoop te verhogen. Door gebruik te maken van deze technologie kunnen bedrijven een beter begrip krijgen van hun klanten en beter geïnformeerde beslissingen nemen over hun toekomstige strategieën.

Vragen kunnen beantwoord worden zoals:

 • Hoeveel mensen komen de winkel binnen?
 • Wat is de leeftijdscategorie en geslachtsverdeling van mijn klanten?
 • Wat zijn de resultaten van het meten van bezoekersaantallen?

Onze technologie produceert Footfall-inzichten. Dit doet ze met behulp van computervisie. Het systeem telt het aantal mensen dat een site of gebied betreedt. Het detecteert hun leeftijd en geslacht gefilterd op uur, dag van de week en periode.

Buiten het feit dat aantallen wel iets zetten, is het de sentiment analyse die meer persoonlijke gegevens prijsgeeft zoals het gemoed van de persoon die een advertentie ziet. Is die blij, neutraal of boos.

De mogelijkheden van een publieksmeting

 • Mensen tellen
 • Aantal vertoningen van de advertentie
 • Aantal kijkers naar de advertentie
 • Leeftijd
 • Geslacht
 • Humeur
 • Tijd die men besteed om naar de advertentie te kijken
 • Verblijfstijd in een bepaalde zone of voor een advertentie
 • Standaard privacy (gezicht wordt vervaagd)

Innovatie in technologie verandert de manier waarop bedrijven hun producten en diensten op de markt brengen. Veel bedrijven haken in op de nieuwe technologieën waarmee ze hun doelgroep sneller en effectiever kunnen bereiken. Daarbij wordt vergeten dat traditionele offline marketingstrategieën een enorme evolutie ondergaan onder invloed van technologie.

Met deze nieuwe marketingtechnologieën kunnen bedrijven profiteren van data-gestuurde inzichten, kunstmatige intelligentie (AI) en andere digitale tools om campagnes te creëren die op maat zijn gemaakt voor hun klanten. Bedrijven kunnen deze innovatieve technologieën ook gebruiken om het succes van hun campagnes in real time te meten en hierop bij te sturen.

Door gebruik te maken van deze innovatieve technologieën voor marketing, kunnen bedrijven een concurrentievoordeel behalen in het snel veranderende digitale landschap van vandaag.

Er is een groeiende overtuiging dat online marketing effectiever is dan offline, maar de waarheid is dat veel mensen nog steeds liever persoonlijk aankopen doen. Daarom moeten marketeers zich richten op een uniforme marketingbenadering, die zowel digitale als offline activiteiten omvat.

Het kan een bedrijf zelfs helpen nieuwe markten en kansen te verwerven.

1. Het is persoonlijker

Het internet is een krachtige marketingtool die de manier waarop bedrijven met hun klanten communiceren heeft veranderd. Maar het is belangrijk om te onthouden dat offline marketing nog steeds een essentieel onderdeel van uw strategie is.

De digitale wereld kan koud en onpersoonlijk aanvoelen, dus het is belangrijk om een ​​band met je publiek op te bouwen. Met offline marketingtactieken zoals brand activation, netwerkevenementen en out of home advertising kunt u op een persoonlijk niveau contact maken met uw klanten.

Uiteindelijk zijn mensen de echte drijvende kracht achter alle technologie. Het zijn de menselijke nieuwsgierigheid en vooruitziende blik die technologische vooruitgang stimuleren.

Naarmate de digitale wereld steeds geavanceerder en verfijnder wordt, hebben bedrijven toegang tot persoonlijke gegevens die hen kunnen helpen een gepersonaliseerde ervaring te bieden. Deze informatie kan worden gebruikt om uw online en offline marketingcampagnes te verbeteren, wat kan leiden tot meer verkopen en loyaliteit.

2. Het is efficiënter

In offline marketing kan de term technologie worden gebruikt om te verwijzen naar tools en machines die worden gebruikt om waarde te creëren. Deze kunnen fysiek of virtueel zijn, zoals computersoftware of bedrijfsmethoden.

In bredere zin wordt technologie echter gedefinieerd als “gereedschappen en machines die het potentieel hebben om het leven van mensen te verbeteren”.

Net als bij elk ander gereedschap of elke andere machine, moet een stuk technologie de eindige energie en aandacht van gebruikers efficiënt omleiden; dat betekent dat het bepaalde paden moet déprioriteren.

Evenzo vereist offline marketing dat consumenten rechtstreeks met bedrijven in contact komen en een verbinding maken. Dat kan alleen als merken ervaringen creëren die ervoor zorgen dat mensen terug willen komen voor meer.

Daarom zouden marketeers moeten overwegen om hun offline strategieën te integreren met hun online strategieën. Het is een effectieve manier om naamsbekendheid te vergroten en producten, diensten en evenementen te promoten. Het helpt bedrijven ook om het maximale uit hun marketingbudget te halen. Het kan met name gunstig zijn voor bedrijven die een nieuw publiek proberen aan te trekken of hun bestaande klanten willen bereiken.

3. Het is betaalbaarder

Technologie is een belangrijk onderdeel van elke bedrijfsstrategie, van marketing tot verkoop tot klantenservice. Het is ook de koning van kosteneffectiviteit en kan uw bedrijf op de lange termijn een hoop geld besparen.

De beste manier om het meeste uit uw technologie budget te halen, is door ervoor te zorgen dat u het op een doordachte, strategische manier gebruikt. Hoe meer u weet over uw klanten, hoe beter uw technologie hen van dienst kan zijn.

De meest efficiënte manier om technologie te gebruiken, is deze te combineren met traditionele marketingtactieken. Het belangrijkste onderdeel van deze vergelijking is uw vermogen om uw doelmarkt te identificeren, en met een grondig klantprofiel kunt u uw digitale marketinginspanningen afstemmen op elk van uw doelgroepen.

4. Het is effectiever

Hoewel het internet de marketing jarenlang heeft gedomineerd, vormen offline methoden nog steeds een essentieel onderdeel van de strategie van elk succesvol merk. Het feit is dat er een deel van de bevolking is dat zich gewoon niet online waagt, dus het is belangrijk om deze methoden te gebruiken om ze te bereiken.

Het gebruik van traditionele offline marketingstrategieën in combinatie met online inspanningen kan u helpen een betere ROI op uw campagne te behalen en synergie tussen de twee kanalen te creëren. U kunt bijvoorbeeld een offline evenement promoten op sociale media of via tv- en radioadvertenties die offline consumenten aanmoedigen om uw website te bezoeken voor meer informatie. Dit is een effectieve manier om advertentietractie op verschillende platforms te stimuleren en de loyaliteit van klanten te vergroten.

FAQ veelgestelde vragen en antwoorden

veel gestelde vragen en antwoorden. Mensen vragen ook Hyperfocus