skip to Main Content
+32-(0)496529232 hyper@hyperfocus.be
MENSEN CLONEN
banner hologram persoon
Uitgebreide zoekmachine
Generic filters

U bent hier: Home » Geluidsdouche

Hologram persoon: Zet een stap in de toekomst met het ongelooflijke en realistische Hypervsn menselijk hologram

Hologram persoon, een nieuwe vorm van presenteren

Met de speciale serie “hologram persoon” is Hypervs is erin geslaagd om een waardig alternatief te creëren van een hologram-persoon. Dit zonder gebruik te maken van de Peppers Ghost-techniek. Deze activatie werkt op basis van roterende wieken. Meerdere displays worden daarbij gecombineerd en gesynchroniseerd.

Presentatie in 3D holografie

3D visualisatie in de fysieke wereld

Nu is het mogelijk om 3D visualisaties naar de fysieke wereld te brengen. Een 3D hologram zorgt voor een interactieve en meeslepende ervaring van uw product of dienst.
U bent van plan om een presentatie te houden en de spreker weer te geven als hologram? Geef uw bezoekers een unieke ervaring en maak gebruik van Hypervsn  Wall.

Waar?

 • beurzen
 • bij presentaties
 • in winkelcentra of individuele winkels.
 • als eye-catcher of op welke gelegenheid dan ook

Hoe?

Bij het gebruik van onze Hypervsn kan de spreker in onze opnamestudio van YouViph worden opgenomen. Om de beste ervaring te bieden wordt er aandacht besteed aan alle fasen.

 • Pré productie: script en draaiboek.
 • Productie: buiten de puur technische aspecten van licht, beeld en geluid besteden we voldoende tijd aan het menselijk aspect. Het is een uitdaging om iemand naturel te laten overkomen.
 • Post-productie: de presentatie krijgt een natuurlijk ritme. Beeld en geluid worden geoptimaliseerd. Resolutie wordt omgezet naar 4K resolutie. Het resultaat wordt met u besproken.

Voorbeelden

 • Tijdelijke installaties: voor beurs, evenement of product lancering.
 • Permanente installaties: voor uw showroom, expositie of etalage

Toepassingen van hologram persoon

Beginjaren van de parametrische array

De parametrische array-theorie werd voor het eerst voorgesteld door Peter J. Westervelt in juni 1960 tijdens de Acoustical Society Meeting aan de Brown University. De eerste voorgestelde eigenschappen van de parametrische array waren:

 • Smalle laagfrequente straal gegenereerd met een kleine bron
 • Mogelijke breedbandwerking
 • Afwezigheid van zijlobben

De werking van de array werd op dat moment experimenteel toegepast in water. In de papers van Berktay in het midden van de late jaren zestig werden meerdere, plausibele aanvragen ingediend. Het duurde tot 1973 voordat de experimentele bevestiging van de parametrische array in de lucht werd gerapporteerd. Alhoewel, praktische toepassingen van de “airborne” array ontstonden pas jaren later.

parametric array speaker

Innovatieve geluidstechnologie

Onze partner heeft innovatieve hardware-oplossingen geïmplementeerd die enkele van de belangrijkste obstakels overwinnen. Deze obstakels hebben jarenlang verhinderd dat deze parametrische geluidssystemen wijdverbreid werden geaccepteerd. De-modulatie is een niet-lineair proces en er moet een complexe voorbewerking van audiosignalen worden geïmplementeerd om dit niet-lineaire proces om te keren.

Wat maakt Focusonics zo uniek?

 

Er zijn diverse systemen op de markt die zich onder de noemer van directionele luidspreker of geluidsdouche presenteren. Het is echter de complexe voorbewerking die nodig is om een geluid van hoge kwaliteit en een hoog volume te bereiken. Het is in deze technologisch niche dat Focusonics het verschil maakt. Onderzoekers van Focusonics ontwikkelden algoritmen die deze problemen aanpakken en ontwierpen ultrasone omvormers waarvoor patenten zijn goedgekeurd. Deze omvormers zijn speciaal geschikt voor parametrische geluidssystemen. Dit leidde tot de creatie en release van de eerste modellen

Horizontale toepassingen

virtual source effect Focusonics

Virtual source effects

De smalle geluidsbundel van de Focusonics ™ -luidspreker kan worden gericht op transparante schermen, slimme spiegels, hologrammen, enz. Hierdoor wordt het effect van een virtuele bron versterkt. Het lijkt alsof het geluid afkomstig is van dit transparante scherm of spiegel in plaats van de luidspreker zelf. De consument krijgt een meeslepende ervaring.

Een gevoel van buiten

De luidspreker kan ook worden gebruikt om een ​​gevoel van buiten te creëren in binnenomgevingen. Denk daarbij aan ruimtes zoals kantoren of winkels. Bijvoorbeeld door natuurgeluidseffecten af ​​te spelen en de geluidsbundel te richten op reflecterende oppervlakken zoals muren of het plafond. Meerdere geluidsreflecties wekken de illusie op dat de geluiden afkomstig zijn van verschillende plaatsen in de kamer.

Waar zitten die vogels?

Als de geluiden van zingende vogels bijvoorbeeld naar verschillende delen van de kamer worden gestraald, zal het aanvoelen alsof de vogels op die verschillende locaties in de kamer aanwezig zijn.

Enkele ideeën

Hetzelfde effect kan ook worden gebruikt voor meditatiekamers, spa’s of uitgaansgelegenheden, zoals theaters, spookhuizen of escape rooms.

Creatieve vrijheid

Over het algemeen is er een breed scala aan mogelijkheden om de innovatieve Focusonics ™ Model A-luidspreker te gebruiken om creatieve ideeën, zoals hologrammen, tot leven te brengen door middel van directionele audiotechnologie.

publieke omroepsystemen focusonics

Digitale afroepsystemen

De geluidsbundel van de Focusonics ™ -luidspreker kan meer dan 30 meter afleggen, wat ideaal is voor gerichte Publieke omroep-systemen. De speaker kan bijvoorbeeld worden gebruikt om mensen te informeren of te waarschuwen. Gevaarlijke plaatsen kunnen bijvoorbeeld zijn:

 • oversteekplaatsen voor voetgangers.
 • waarschuwingsberichten verzenden naar mensen die de veiligheidslijn op treinperrons overschrijden.
 • badmeesters kunnen de speaker gebruiken om zich te richten op specifieke mensen op het strand die verder weg zijn.

De luidspreker is primair ontworpen voor gebruik binnenshuis. Neem contact met ons op als u van plan bent om hem buiten te gebruiken om de mogelijkheden te bespreken.

commando centra focusonics

Controle centra

Wat is een commando-of controlecentrum?

Een commando- en controlecentrum is een beveiligde ruimte binnen een faciliteit. Zulk een centrum zorgt voor gecentraliseerde monitoring, commando en controle van een situatie. Ze functioneren vaak 24 uur per dag, 7 op 7,  365 dagen per jaar.

Het belang van deze centra kan niet worden onderschat. Hun verantwoordelijkheid en kracht ligt in hun vermogen om een ​​samenhangende saamhorigheid tot stand te brengen tussen meerdere sectoren, disciplines om in een situatie van wisselend belang te handelen.

Hier is directionele audio op z’n plaats

Focusonics ™ directionele luidsprekertechnologie creëert een smalle geluidsbundel die nauwkeurig kan worden gecontroleerd en verspreid. Je kan het vergelijken met de precisie van een richt spot. Onze innovatieve luidsprekers genereren directionele audio die alleen kan worden gehoord door het beoogde individu of gebied. Het geluid verdwijnt niet in de omgeving. Dit zou wel het geval zijn met standaardluidsprekers of directionele luidsprekers met beperkte kwaliteit.

Handhaven van stilte

Deze directionele audiotechnologie maakt Focusonics ™ perfect geschikt voor het verbeteren van operaties in commando- en controlecentra via de implementatie van een communicatiesysteem dat het personeel bevrijdt van het gebruik van koptelefoons of oortjes om audio te ontvangen. Cruciaal is dat de stilte wordt gehandhaafd in de directe omgeving van het gebied waarin de gerichte luidspreker een geluidsbundel uitzendt.

Verschillende industriën

De prevalentie van commando- en controlecentra wordt benadrukt door het gebruik ervan in verschillende industrieën, zoals:

 • Noodoperatiecentra
 • Leger
 • Vervoer
 • Energie- en nutsbedrijven
 • Sport- en uitgaansgelegenheden

 

Geluidsdouche

Focusonics speaker, directional speakers