skip to Main Content
[trx_sc_title title_style=”default” title_tag=”h1″ title_align=”center” scheme=”default” title=”Display technologie” subtitle=”Technologie van superieure kwaliteit” description=”hypervsn display technologie zet uw merk en bedrijf in de kijker” css=”.vc_custom_1600711276274{padding-top: 25px !important;padding-bottom: 25px !important;}”]
hyperfocus - Hypervsn België - Nederland - Luxemburg authorized reseller wit hypervsn

Neem met ons contact op

Meer weten over de mogelijkheden?

Sluit u aan bij de 3D evolutie

U bent hier:

Home » Ontwikkeling 3d hologram led fan, 3d hologram fan display » hypervsn display, hypervsn display technologie

Hypervsn display technologie

man filmt hypervsn display met smartphone.

Uw merk in de schijnwerper met een hypervsn display

Combineer op unieke wijze een slim beheerplatform en een projectie-eenheid. Deze laatste is een high-tech hardware-apparaat voor het genereren van verbluffende 3D-beelden die door kijkers worden waargenomen als high-resolution hologrammen die door de lucht zweven. Dit is de hypervsn display technologie.
Tip: Het gebruik van goed gedefinieerde stijlen in uw visuele inhoud helpt bij het vaststellen van uw merk in de hoofden van mensen. Creëer afbeeldingen die de persoonlijkheid van uw bedrijf weergeven en uw merk zal herkenbaarder zijn. Het is bewezen dat dit de beleving en koopbeslissing kan beïnvloeden.

WOW!

De 3Dprojector (kijk hoe het werkt) projecteert 3D-beelden alsof ze zweven, en creëert een wow-effect! Door meerdere projectoren te koppelen, maak je de content zo uitgebreid als je zelf wenst (Hypervsn wall). Bedien het eenvoudig vanuit uw eigen content management platform.

De “state-of-the-art” software maakt het mogelijk om mediacampagnes in te plannen, gegevens te verzamelen, analyses te maken en de inhoud op afstand te distribueren.

Zwevend door de lucht

De wereld veranderd

Deze hypervsn display technologie verandert de wereld van indoor advertising. Een geavanceerde visuele oplossing voor het ontwerpen, beheren en weergeven van uw unieke 3D-video-inhoud met holografisch effect. Speciaal bedoeld voor bedrijven die op zoek zijn naar onderscheid in content marketing. Kijk ook naar voorbeelden van kasten en koepels in publieke ruimtes.

Wat is holografie?

Holografie is een manier om een driedimensionale afbeelding van een object te maken, met gebruik van een plat vlak. Door de afbeelding vanuit verschillende hoeken te bekijken lijkt het platte beeld te veranderen zodat de indruk van een ruimtelijk, driedimensionaal beeld ontstaat. Het beeld bestaat echter niet echt maar wordt gereproduceerd door plaatsen waar licht aanwezig is en door plaatsen waar minder of geen licht aanwezig is.

de wereld veranderd met hypervsn

contact formulier - adres gegevens - blog berichten - sociale media

hypervsn display, hypervsn display technologie

HYPERVSN display, de nieuwste 3D hologram technologie ter wereld