skip to Main Content
+32-(0)496529232 hyper@hyperfocus.be
Voordelen van Hypervsn tegenover conventionele led displays. Labo onderzoekt of de resultaten binnen de specificaties vallen

Voordelen van Hypervsn tegenover conventionele led displays

3d hologram vervangt stilaan conventioneel led display

LED-schermen bestaan al tientallen jaren, maar ze zijn nog steeds de meest populaire keuze als het gaat om het weergeven van afbeeldingen en video’s. Met de opkomst van 3d technologie komen die nadelen nog meer naar boven.

Energieverbruik wordt belangrijk

Energie is een kostbaar goed geworden en dat zal zo blijven. Vele mensen weten nog niet dat een Hypervsn 3d projector nu reeds in staat is om conventionele led display toestellen te vervangen.

Zeker voor vaste installaties is de COO (cost of ownership) een heel belangrijke parameter en een verdoken kost. Vraag informatie voor het berekenen van de volledige ROI!

We maken in dit artikel de vergelijking tussen de twee technologieën.

Energie efficiëntie

Minder fysieke componenten

Wat energieverbruik betreft, is bij energie-efficiëntie een belangrijk verschil tussen HYPERVSN en standaard LED-displays. HYPERVSN gebruikt beduidend minder leds dan traditionele ledschermen om dezelfde helderheid en beeldresolutie te krijgen. Daardoor verbruikt het veel minder energie.

De perfecte pixel resolutie

Het Solo L-apparaat biedt beelden van HD-kwaliteit, met slechts 862 LED’s. Met de SmartV reeks wordt zelfs 4K mogelijk!  Om een ​​conventioneel LED-display dezelfde beeldkwaliteit te laten produceren, zouden honderdduizenden individuele LED’s tegelijkertijd moeten worden gebruikt en gevoed.

Hoeveel energie zuiniger?

Door Hypervsn wordt geschat dat de apparaten gemiddeld 40% energiezuiniger zijn dan conventionele LED-displays.

Hoe komt Hypervsn tot het lage energieverbruik?

Hypervsn combineert het innovatieve ontwerp van beeldvorming met slimme algoritmen die worden gebruikt om zijn revolutionaire 3D-holografische beelden te verwerken en weer te geven.

Energiezuinig: HYPERVSN creëert ultra heldere beelden met een hoge resolutie met minder energie dan een standaard gloeilamp van vroeger.

Minder componenten: Er zijn minder componenten (LED’s) nodig om verbluffende visuele weergaven van dezelfde grootte te produceren.

3D holografisch effect: Adembenemende 3D-holografische beelden die in de lucht lijken te zweven.

Resolutie vergelijking

We bouwen een scherm van 20m2 met onze SmartV L toestellen. Daarmee bereiken we een indrukwekkende 4K resolutie en 3000 nit met een pixeldichtheid van 1,11mm! Heb je iets minder licht intensiteit nodig, dan kan het beeld nog scherper met 0,65mm pixeldichtheid. Je weet niet wat je ziet!

De pixeldichtheid van een conventioneel display van redelijk hoge kwaliteit bereikt nooit 4K en heeft een pixeldichtheid van 3,9mm

Wim Mussche is zaakvoerder/eigenaar van Notion technologies. Opgericht in 2002. Opsporen en introduceren van technologie voor marketing. 3D holografische projectie, ultrasonic directional speakers, AI marketing en Foto-en video marketing. Vaste installaties, evenementen en POC.