skip to Main Content
+32-(0)496529232 hyper@hyperfocus.be

U bent hier: Home » FOCUSONICS model B

Focusonics
Model B

Luidsprekers zorgen voor stilte

De Focusonics model B-luidspreker is ideaal waar de geluidsweergave in een bepaald gebied moet worden gelokaliseerd, terwijl elders stil moet worden gehouden. Een klassiek voorbeeld hiervan is in musea – Focusonics ™ -luidsprekers kunnen naast kunstwerken worden geïnstalleerd om relevante informatie naar een kijker te sturen terwijl anderen in de kamer ongestoord blijven. Toepassingen voor de Focusonics ™ -luidsprekerserie van productpromoties in winkels en showrooms tot gerichte public address-systemen.

korte afstanden

Voor gebruik op korte afstanden, bijvoorbeeld wanneer de luidspreker in het plafond boven het hoofd van de persoon is geïnstalleerd, is Model B een geschikter alternatief.
De Focusonics ™ -luidspreker is ideaal waar de geluidsweergave in een bepaald gebied moet worden gelokaliseerd, terwijl elders stil moet worden gehouden.
Model B is zeer geschikt voor werkafstanden die doorgaans variëren van 1 tot 5 meter afstand. Het is ideaal in toepassingen waarbij de luidspreker in het plafond boven het hoofd van de persoon wordt geïnstalleerd. Zie Model A voor gebruik op grotere afstanden – een krachtigere luidsprekerversie.

Reflectie

ls de geluidsbundel van de Focusonics ™ -luidspreker naar een oppervlak wordt gericht, zoals een LCD-scherm, lijkt het alsof het geluid uit het scherm zelf komt in plaats van uit de luidspreker. Deze functie kan worden gebruikt om virtuele geluidseffecten te creëren, bijvoorbeeld het creëren van een illusie van de aanwezigheid van vogels in kantoorruimtes door vogelsongs te spelen en de geluidsbundel van verschillende oppervlakken te laten weerkaatsen.
Focusonics model B is een directionele luidspreker die het geluid concentreert en beperkt tot een smalle bundel. In de straal wordt de luisteraar ondergedompeld in muziek of spraak terwijl er op een steenworp afstand geen geluid te horen is. De Focusonics ™ -luidspreker in de geluidswereld lijkt veel op een laser in de lichtwereld.

Kenmerken

  • Voeding: 230VAC 50Hz 40W
  • Audio bron Audio line-in
  • Bluetooth 4.1
  • Totaal gewicht met verpakking: 2.9 kg
  • Totaal gewicht speaker: 1,4 kg
  • Totaal gewicht versterker/controller: 0,7 kg
  • Afmetingen: Speaker: 441 x 221 x 18 mm
  • Versterker, controle unit: 153 x 153 x 48 mm

Bestelcode Focusonics model B: 27 CharFics

Focusonics model B

Zoek ook naar andere items in onze database

Meer inspiratie

Gerelateerde content over FOCUSONICS model B

FOCUSONICS model B

Hypervsn Wall hologram huren voor uw evenement, OOH of signage