skip to Main Content
+32-(0)496529232 hyper@hyperfocus.be
holographic telepresence metabox

Holographic Telepresence

Holographic Telepresence met metabox

Holographic telepresence is een technologie waarbij virtuele beelden worden verzonden naar een publiek dat zich op afstand bevindt. Historisch gezien zijn televisie- en filmbeelden geconstrueerd vanuit het perspectief van een filmmaker.

In 1976 produceerde een Russische wetenschapper de eerste monochromatische holografische film, waarop een jonge vrouw te zien was die een boeket bloemen vasthield.

Tegenwoordig is de holografische technologie van Metabox 3D zo ver gevorderd dat het mogelijk is om iemand op een andere locatie te bekijken, zelfs als hij of zij fysiek mijlenver weg is.

Interesse in deze metabox? Neem contact met ons op

Realtime 3D holografische projectietechnologie

Realtime 3D holografische projectie is een nieuwe manier om de ervaring van op een andere locatie te delen. Deze technologie heeft veel voordelen en kan helpen om de telepresence-ervaring persoonlijker te maken.

Als u bijvoorbeeld een holografische spreker gebruikt, kunt u op dezelfde manier communiceren met collega’s in andere kantoren als wanneer u fysiek aanwezig zou zijn. Deze technologie kan u ook helpen om te communiceren met een onbeperkt aantal externe doelgroepen.

Een van de eerste dingen waarmee u rekening moet houden wanneer u zich voorbereidt op het gebruik van realtime 3D-holografische projectietechnologie, zijn camerahoeken. Een goede camerahoek en nauwkeurige belichting zijn cruciaal voor een goede holografische presentatie.

Voordelen van holographic telepresence

Holografische telepresence is een futuristische technologie waarmee mensen op afstand kunnen deelnemen aan een evenement. Deze technologie is vergelijkbaar met Zoom en FaceTime, maar stelt mensen in staat om te communiceren alsof je fysiek aanwezig bent. Dit helpt de betrokkenheid van het publiek te verbeteren. Het stelt experts ook in staat hun wijsheid door te geven aan een live publiek. Hologrammen kunnen vrijwel overal ter wereld teleporteren, waardoor ze in realtime met hun publiek kunnen communiceren.

Metabox telepresence, natuurgetrouwe communicatie

Holografische telepresence kan mensen helpen zich dichter bij anderen te voelen. Het wekt de indruk dat de ander voor je neus staat. Holografische telepresence kan in verschillende toepassingen worden gebruikt, waaronder het voorbereiden van fotoshoots, het van dichtbij meemaken van catwalks, het controleren van de montage van mechanische onderdelen en zelfs het uitleggen van chirurgische procedures.

Installatievereisten

Holografische telepresence-technologie is een nieuw type videotransmissie waarmee de gebruiker een live virtuele aanwezigheid kan ervaren. De technologie kan worden gebruikt om contacten op afstand menselijker te maken, teamwerk te bevorderen en academische samenwerking aan te moedigen. Het kan ook worden gebruikt om directe interactie te krijgen met mensen op duizenden kilometers afstand. Hoewel het face-to-face communicatie kan nabootsen, vereist de technologie gespecialiseerde installatievereisten. Deze omvatten de juiste positionering van camera’s en de omgeving. Deze factoren zijn belangrijk voor het creëren van een realistisch beeld met geloofwaardige proporties en continuïteit.

Holografische telepresence kan een handig hulpmiddel zijn voor afstandsonderwijs en internationale conferenties. Het heeft het potentieel om een ​​revolutie teweeg te brengen in de communicatiesystemen van vandaag, vooral als het wordt gebruikt in klaslokalen. Het kan studenten en professoren helpen lezingen te geven zonder dat ze naar verschillende locaties hoeven te reizen.

Toekomst van holographic telepresence op beurzen

Holographic telepresence-technologie van Metabox maakt optimaal gebruik van opkomende technologieën om de manier waarop mensen met elkaar omgaan te verbeteren. Het kan bedrijven helpen bij het oplossen van problemen op het gebied van betrokkenheid, personalisatie en kosten. De technologie stelt mensen ook in staat om effectiever te communiceren met non-verbale signalen. Door interne vergaderingen te vervangen door virtuele, kunnen organisaties geld besparen zonder de voordelen van persoonlijke interactie op te offeren. Bovendien kunnen ze via virtuele ontmoetingen een groter publiek bereiken.

Bereken de echte ROI

Holographic telepresence-technologie is niet goedkoop, maar het kan de organisatoren van evenementen helpen kosten te besparen. Om te beginnen kunnen ze uitgaven zoals reizen, hotelaccommodatie en maaltijden vermijden. Dat extra geld kan worden gebruikt om te investeren in betere communicatie en een nog betere ervaring voor bezoekers van evenementen.

Wim Mussche is zaakvoerder/eigenaar van Notion technologies. Opgericht in 2002. Opsporen en introduceren van technologie voor marketing. 3D holografische projectie, ultrasonic directional speakers, AI marketing en Foto-en video marketing. Vaste installaties, evenementen en POC.