skip to Main Content
+32-(0)496529232 hyper@hyperfocus.be
Levensechte presentatie hologram

Levensechte presentatie hologram

Levensechte presentatie hologram en holografische telepresence

Het levensechte presentatie hologram is een geweldig hulpmiddel voor educatieve doeleinden. Deze technologie maakt het voor iedereen mogelijk om een ​​levend persoon te zien en te horen. Deze hologrammen kunnen in verschillende scenario’s worden gebruikt, waaronder historische musea, live teleconferenties, internationale muziekprijsuitreikingen, en zo veel meer. 

Interesse in het levensechte presentatie hologram?

Telepresence maakt gebruik van hologramtechnologie

Holografische Telepresence is een nieuwe methode voor het presenteren van inhoud met behulp van levensechte presentatie hologramtechnologie. Hiermee kunnen externe deelnemers en presentatoren in realtime of on-demand met elkaar communiceren. Je kan het beschouwen als een enorme upgrade van zoom en andere video conferencing toepassingen.

Holografische Telepresence-technologie maakt gebruik van standaard projectieapparatuur en gepatenteerde hologram technologie om presentatoren tegelijkertijd naar meerdere locaties te stralen.

Hoe kan levensechte presentatie geldbesparend werken?

Holografische Telepresence heeft veel voordelen. Het kan tijd en geld besparen door:

  • reiskosten, niet enkel voor de presentator, maar ook voor de deelnemers. Deelnemers kunnen uitgenodigd worden op een locatie die dichter bij huis is terwijl de presentator ook op één locatie kan blijven in de beste technische omstandigheden.
  • veel meer mensen bereiken op evenveel tijd.

Hoe presenteren in hologram?

Een hologram is een digitale afbeelding die is gemaakt om een ​​fysiek object of een gebeurtenis weer te geven. Je kan er dus tekst, video, afbeeldingen en personen mee presenteren. Het kan worden gebruikt om de ervaring van een publiek op een conferentie, seminar of ander evenement te verbeteren. Het stelt presentatoren ook in staat een publiek op afstand te bereiken en met hen in contact te komen. Of u nu een toespraak houdt, een nieuwe technologie introduceert of een keynote-toespraak houdt, hologrammen kunnen uw publiek een boeiende presentatie geven.

Wim Mussche is zaakvoerder/eigenaar van Notion technologies. Opgericht in 2002. Opsporen en introduceren van technologie voor marketing. 3D holografische projectie, ultrasonic directional speakers, AI marketing en Foto-en video marketing. Vaste installaties, evenementen en POC.