skip to Main Content
+32-(0)496529232 hyper@hyperfocus.be
hologram video wall linked screen nieuwe generatie voordelen

Hologram video wall, linked screen

Linked screen

In welke omgevingen wordt een Hologram video wall gebruikt?

Een hologram videowall is een 3D holografisch weergave systemen.De apparaten kunnen in verschillende omgevingen worden gebruikt, waaronder reclame, marketing, entertainment en onderwijs.

Vanwaar komt het begrip wall of linked screen?

Een wall of linked screen is een combinatie van enkelvoudige toestellen. Deze toestellen worden in een bepaald verband gezet en kunnen (bij Hypervsn) tot theoretisch onbeperkte grootte worden gebouwd.

Wat is het belangrijkste verschil met schermen

Deze technologie produceert 3D-holografische beelden die in de lucht lijken te zweven. In tegenstelling tot LCD- en projectieoplossingen hebben walls of linked screen geen randen of fysieke obstakels. Dit betekent dat ze een veel aantrekkelijker medium zijn voor visuele berichten. Door gebruik te maken van dimensionale graphics kan de technologie video’s genereren met een hoge resolutie.

Aansturen van content met CMS

CMS of cloud service

CMS is een cloudservice die gebruikers een gestroomlijnde workflow en eenvoudig apparaatbeheer biedt. Het CMS is ontworpen om te werken met het volledige ecosysteem waaronder de wall.
Gebruikers kunnen hun Wall overal ter wereld beheren met behulp van een gratis mobiele app.
Er zijn andere cloudservices zoals accountactivering, levering van updates op afstand en beveiliging.

Een schaalbare, aanpasbare oplossing

Nieuwe generatie Walls en Linked Screens

Een high end platform van de nieuwe generatie is ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van een breder scala aan klanten. Het heeft een pixelafstand van ongeveer 0,65 mm. De helderheid heeft een indrukwekkende 3000 nit high-brightness.

Gewicht speelt een rol

Een lichtgewicht en compacte ontwerp is geschikt voor een breed scala aan toepassingen. In vergelijking met standaard oplossingen is het belangrijk om een lichter toestel te kunnen aanbieden. Buiten de vereenvoudigde montage, verbruikt hij minder stroom.

Wim Mussche is zaakvoerder/eigenaar van Notion technologies. Opgericht in 2002. Opsporen en introduceren van technologie voor marketing. 3D holografische projectie, ultrasonic directional speakers, AI marketing en Foto-en video marketing. Vaste installaties, evenementen en POC.