skip to Main Content
+32-(0)496529232 hyper@hyperfocus.be
tijdelijk voorstel seo

SEO tijdens covid-19

SEO tijdens COVID-19

Hoe kan je bedrijf de economische impact van de COVID-19 uitbraak overleven?

Een crisis van deze omvang is de afgelopen jaren nog niet gezien. De overheid doet wat ze kan, maar het zal van elk individu en bedrijfsleider afhangen hoe men er uit komt. Kom je er sterker uit, of blijf je bij de pakken zitten? Ik ben voorstander om te blijven ondernemen, oplossingen te zoeken, te anticiperen en de situatie in hand te nemen. Mijn activiteiten rond Holografische 3D projectie staan op een laag pitje. Daarom stel ik mijn ervaring en kennis rond SEO ten dienste van andere ondernemingen zolang de crisis duurt.

Een check:

  • Je website is gebouwd in WORDPRESS
  • Adverteren op Google brengt niet of nauwelijks op
  • Je bent niet van plan om je marketing budget terug te schroeven maar anders te besteden
  • Je wenst te scoren op de organische zoekresultaten van Google

Ik bied hetvolgende:

  • een doorgedreven analyse
  • een duidelijke afgesproken prijs
  • een traject van drie dagen
  • drie maand uitgebreide rapportage

De enige beperking:

Ik neem maar één project aan per drie dagen. Alleen zo kan ik mij volop concentreren op uw specifieke situatie.

Waarom staat dit op deze website?

Deze website is een voorbeeld hoe snel het kan gaan. Na enkele weken zagen we de resultaten reeds stijgen. En dat doet de website nog steeds. 80% van onze leads komen uit deze website.

Fill out my online form

Ik neem maar één project aan per drie dagen. Alleen zo kan ik mij volop concentreren op uw specifieke situatie.

[agileform id=”4809595983822848″]

Herbekijk de video

Wim Mussche is zaakvoerder/eigenaar van Notion technologies. Opgericht in 2002. Opsporen en introduceren van technologie voor marketing. 3D holografische projectie, ultrasonic directional speakers, AI marketing en Foto-en video marketing. Vaste installaties, evenementen en POC.