skip to Main Content
+32-(0)496529232 hyper@hyperfocus.be
3d objecten en animatie ontwerpen

3d objecten en animatie ontwerpen

3d objecten en animatie ontwerpen

De basisfeiten van de complexiteit van 3D objecten en animatie ontwerpen

3d objecten en animatie ontwerpen? Daar hebben we al een lange weg afgelegd in. Maar nu hebben ontwerpers een overvloed aan hulpmiddelen om de meest indrukwekkende creaties te ontwerpen. Ondertussen hoeven ze niet elke wijziging manueel te documenteren. De meta data van het ontwerp slaat elke wijziging op in een log bestand. In het verleden waren ze verantwoordelijk voor het maken van zogenaamde comps. De werkwijze moest opnieuw worden bekeken om te profiteren van de onderscheidende mogelijkheden van de technologie om te zorgen dat deze performanter, sterker, of zelfs multifunctioneel werden
Het platte ontwerp in 2 dimensies is meestal  rechtlijnig en minimalistisch. Sindsdien is  3D ontwerpen een belangrijke richting in design geworden, waardoor websites, applicaties en designelementen elegant, netjes en

blank

stijlvol zijn. Het is ook opmerkelijk dat u huidige 3D-ontwerpen kunt importeren en wijzigen.

blank

Omdat vectorafbeeldingen niet uit pixels bestaan, zijn ze niet resolutieafhankelijk. Ze zijn gemaakt met vectorsoftware en komen vaak voor bij afbeeldingen die op een fysiek product worden toegepast. Ze zijn een van de vijf sleutelelementen van multimediatechnologie. 2D-computergraphics worden voornamelijk gebruikt in toepassingen die oorspronkelijk zijn ontwikkeld op traditionele druk- en tekentechnieken zoals typografie. Daarom speelt typografie een belangrijke rol bij het platte 2D ontwerp.

Wat u moet weten over 3D-objecten en animatieontwerp

Ontwerp omvat de uitgebreide ontwikkeling van een object of animatie. Het ontwerp kan bij het visualiseren worden aangepast in overeenstemming met de eisen van de klant. Elk ontwerp kan worden gerealiseerd omdat er niet telkens van nul moet worden begonnen. Een uitstekend ontwerp- en animatiebureau probeert eerst de gedachte van de klant te kennen, naast het concept waarop het item is gebaseerd. Pas dan zijn we zeker dat we het juiste type eindoplossingen krijgen.

De foolproof 3d-objecten en strategie voor het ontwerpen van animaties

blank

Er bestaan verschillende softwareoplossingen voor het modeleren van 3D objecten en animatie ontwerpen. Elk software pakket levert, elk met hun eigen specialiteit alle voldoening bij het produceren van prachtige ontwerpen. Bovendien bieden deze flexibele tools de nodige instrumenten voor het samenstellen van overtuigende reclame-oplossingen.
3D-modelleringssoftware is een categorie die valt onder 3D computer grafische software die wordt gebruikt om 3D-modellen te maken.

Welke mogelijkheden biedt HYPERFOCUS?

  • U maakt gebruik van de GRATIS meegeleverde 3D studio voor eenvoudige ontwerpen. Tevens krijgt u toegang tot een bibliotheek  met kant en klare objecten. Deze bibliotheek bevat voor meer dan € 10.000 aan objecten.
  • U heeft zelf al een 3D object. U laadt dit in de 3D studio en kiest voor een voorgeprogrammeerde animatie. Allemaal binnen één en hetzelfde platform.
  • U koop zelf een geanimeerd 3D object in MP4 formaat en laadt dit in de 3D studio
  • U maakt gebruik van één van onze door Hypervsn geautoriseerde content partners. Neem hiervoor met ons contact op.
  • U wenst interactie toe te voegen aan de 3D objecten en animatie en animatie ontwerpen. Neem hiervoor met ons contact op.

ELK ONTWERP WORDT ONLINE GETEST DOOR HYPERVSN OP KWALITEIT EN RESOLUTIE. DIT DEELS AUTOMATISCH DEELS MANUEEL. 24/ 7.

Waar vindt u 3D-objecten en Animatie ontwerpen

Animatie is niet alleen meer voor tekenfilms. Het is een proces dat zich meestal over een bepaalde periode uitstrekt. Daarom moet het gedeelte van het programma dat afbeeldingen manipuleert en animeert, zo worden ontworpen dat het in zijn eigen tijdlijn wordt uitgevoerd.
Bekende 2D bewerkingsprogramma’s worden op grote schaal gebruikt in een groot deel van de creatieve industrieën. Ze zijn nog steeds populair ondanks de toename van 3D-animatie.
Animatie bestaat al een tijdje en er worden veel nieuwe soorten technieken geïntroduceerd, wat betekent dat animatiestudio’s en bedrijven over de hele wereld op zoek zijn naar getalenteerde mensen. Specialisten die beschikken over wat nodig is om deze technieken onder de knie te krijgen.
Het is mogelijk om meer dan 1 animatie toe te passen, en dat betekent dat je bijvoorbeeld een tekstregel kunt laten vliegen met of zonder geluid en de tekst eruit laat vliegen.
Animatie biedt vele voordelen. Animatie is een prettige techniek die veel meer standaard is geworden voor een flink aantal toepassingen. Kleine animaties voegen een accent toe aan de algemene esthetiek.

blank

Elke animatie is extreem veelzijdig. Een 3D-animatie verschilt omdat het alleen kan worden bereikt met het gebruik van een computer, als u Stop-motion niet meetelt. In feite heeft het de hele industrie gedomineerd en de vraag neemt met de dag toe zowel bij het publiek als in de industrie. De reden waarom 3D-animatie nu populair is, is omdat het kan worden gebruikt om realistische objecten en scènes te maken.

3D-objecten en animatieontwerp: niet langer een mysterie

blank

Tegenwoordig worden 3D-modellen op een groot aantal verschillende gebieden gebruikt. 3D-modellen kunnen in twee categorieën worden onderverdeeld. Ze kunnen ook de basis vormen voor fysieke apparaten die zijn gebouwd met 3D-printers of CNC-machines. Anderzijds voor meer virtuele oplossingen zoals Virtual Reality (VR) , augmented reality (AR) enz…

blank

Feiten, fictie en 3D-objecten en animatieontwerp

blank

Design is meer dan alleen het kiezen van de juiste grafische weergave en lay-out. Het gaat om veel meer dan alleen het selecteren van de juiste afbeeldingen en lay-out. Het is ook opmerkelijk dat u huidige 3D-ontwerpen kunt importeren en wijzigen. De uitwisselbaarheid en het gebruik van 3D objecten zal alleen maar in belang toenemen. Kijk hier voor meer informatie over beeldmateriaal.

blank

Wim Mussche is zaakvoerder/eigenaar van Notion technologies. Opgericht in 2002. Opsporen en introduceren van technologie voor marketing. 3D holografische projectie, ultrasonic directional speakers, AI marketing en Foto-en video marketing. Vaste installaties, evenementen en POC.