skip to Main Content
+32-(0)496529232 hyper@hyperfocus.be
ONE STOP SHOP VOOR OOH, SIGNAGE, eVENTS EN AI ANALYTICS
Overzicht diensten Hypervsn holo
Uitgebreide zoekmachine
Generic filters

WhatsApp button

U bent hier: Home » Overzicht holografische projectie, OOH, signage en events

overzicht: kwaliteit – objectief – informatie – advies – project opvolging – dienst na verkoop

Uw OOH Project van A tot Z

Holografische projectie, OOH, signage en evenementen. Hyperfocus ontzorgt  uw bedrijf. Van Proof of concept tot en met onderhoud.

Meer informatie over de 3D hologram projector

De toekomst van holografische projectie is NU

Kwaliteit- Objectieven – Informatie

Een hologram bestaat echt. Het wordt door niemand meer ontkend. Dat het nu al beschikbaar zou zijn tegen een aanvaardbare prijs is nog niet geweten.
De  holografische 3d projectie is een geïntegreerd systeem dat wordt aangestuurd door een eigen ontwikkelde display technologie. Aangevuld met innovatieve software en een gebruiksvriendelijke grafische driedimensionale omgeving.
Ons blog artikel met voorbeeld van het gebruik als POS oplossing

De hoogst mogelijke kwaliteit die nu te krijgen is

HYPERVSN biedt de hoogst mogelijke kwaliteit van holografische schermen die momenteel op de markt te krijgen zijn.
Op basis van uw specifieke bedrijf objectieven bieden wij twee product-groepen aan. Ten eerste is er de SOLO reeks. Ten tweede is er de WALL.
Bekijk nog meer informatie van een SOLO of WALL  reeks op deze website!

Meer over Hyperfocus, officieel verdeler van Hypervsn producten.

Kiezen voor SOLO of WALL

Hypervsn SOLO

SOLO ontketende al bij de introductie een ware revolutie. Dat een hologram door de lucht kon zweven. Dat was van een andere dimensie. Het vertonen van merk gedreven boodschappen in 3 dimensies werd werkelijkheid.

Snel aan de slag

Gebruikers kunnen zelf aan de slag gaan met het ontwerpen, beheren en aansturen van een hologram.  Dit is mogelijk met enerzijds een enkelvoudige machine of een reeks van toestellen die worden gecombineerd in een netwerk.

kies voor Hypervsn solo of wall

Hypervsn WALL

WALL biedt indrukwekkende 3D holografische beelden van virtueel elke grootte en samenstelling. Zo kunnen de units worden opgesteld in een raster naar keuze afhankelijk van de beoogde figuren die moeten getoond worden. Deze toestellen zullen de kijk veranderen hoe bedrijven merk communicatie zullen inzetten in de 21e eeuw.

Nu reeds beschikbaar

En deze innovatieve technologie is vandaag reeds beschikbaar. Dit scherm van verschillende individuele toestellen geeft een enorm helder beeld. Het is maar een beeld scherm dat lijkt in de lucht te zweven.

Overzicht van onze diensten

Verkoop en verhuur

Verkoop en verhuur van Hypervsn holografische 3D projectie. In Benelux verkoopt en verhuurt hyperfocus het volledige aanbod. Met een laag instap niveau met de SOLO (enkelvoudige projectoren), de Wall configuratie (voor grotere 3d video), solo accessoires (koepels, statieven, flightcases), hardware (modems, computers,routers, interactiviteit), software (cloud en mobiele apps).

Advies

Advies voor het gebruik van holografische systemen. Wij bekijken elke deal vanuit een zakelijk standpunt. Elke organisatie doet anders zaken. Technologie die in dienst staat van uw resultaten en het correct gebruik. Dat is onze drijfveer.

Concept studie

Elke bedrijf wordt meer en meer digitaal. Daarbij worden technologieën meer geavanceerd. Er gaat heel wat vooraf aan de uitrol van bedrijfskritische veranderingen. Hyperfocus stelt geregeld een concept studie of POC (proof of concept) voor.

Software ontwikkeling

Aan elkaar knopen van toepassingen door middel van software integratie.

Toepassing ontwikkeling

Verbindingen met allerhande randapparatuur vraagt kennis van zaken.

Analyse

NIEUW! In het kader van de uitrol van een grotere installatie, gaan we meten hoe het publiek reageert op de Hypervsn installatie. Met bescherming van de privacy en niet hinderlijk voor het publiek.

Installatie

Zowel voor verkoop als voor verhuur is een correcte installatie van groot belang. 3D holografische projectoren, beugels, koepels, routers, computers en software. Als die componenten dienen met de nodige kennis van zaken geïnstalleerd worden.

Voor een holografische 3D projectie ben je bij ons op de goede plaats.

Opleiding

Kennisoverdracht versnelt de mate waarin uw organisatie met deze verbluffende technologie omgaat. Een korte opleiding voor enkelvoudige projectoren tot een uitgebreide opleiding voor zowel technisch als voor marketing personeel vergroot het effect nog meer. Tevens maakt dat de leercurve voor het gebruik veel korter. Een meer uitgebreide opleiding is nodig voor de WALL.

Dienst na verkoop

Dienst na verkoop met service systeem. Vermijd een hoge COO (cost of ownership) en andere kosten. Met of zonder onderhoudscontract. Elk niveau SLA (service level agreement) is bespreekbaar voor een efficiënte dienstverlening.

Overzicht holografische projectie, OOH, signage en events

Holografische projectie diensten voor wall configuratie voorbeelden