skip to Main Content
OOH INNOVATIES MET BEWEZEN ZAKELIJKE VOORDELEN
Uitgebreide zoekmachine
Generic filters

U bent hier: Home » Hologram 3D Hypervsn technology voor OOH, signage en events

OOH innovaties: Hypervsn – 3D – hologram – SOLO – WALL – accessoires – 3d design studio – OOH – signage – evenementen

Hypervsn 3D hologram technology

Hypervsn 3D hologram technology bewijst dat zwevende 3D animaties geen science fiction meer zijn. Ze zijn wel ideaal voor OOH, signage en evenementen in Benelux.

Benieuwd hoe deze technologie werkt? Lees hier meer.

Het Hypervsn 3D hologram verkooppunt voor Benelux.

SOLO- WALL – accessoires – 3D studio

Het Hypervsn SOLO 3D hologram display is een uitermate compact toestel. Enerzijds kan het als vrijstaande display worden gebruikt. Anderzijds kan het worden ingezet als onderdeel van een Wall constructie.
Menuborden, etalages, narrowcasting in hotel- of kantoorlobby zijn slechts enkele toepassingsvoorbeelden. Met de WALL constructie kunt u met indrukwekkende 3D-beelden van bijna elk formaat werken.

Doe het zelf DIY

De Wall constructie is geweldig als publiekstrekker in een etalage of in de lobby van een treinstation, luchthaven, of kantoor. Walls doen uiteraard ook wonderen voor uw stand op beurzen. HYPERVSN 3D-displays kunnen worden bevestigd aan massieve wanden of houten / metalen achterwanden. Opgelet! Gebruik een transparante behuizing (dome) als u 3D-displays niet buiten bereik van de toeschouwers kunt plaatsen. We hebben voor u een set kant-en-klare montage- en beschermingsopties gemaakt voor elke situatie.

Meer informatie over de Hologram projector.

Hypervsn technology & system

hypervsn technology detail
hypervsn_technology - hyperfocus

hypervsn technology, Kino-Mo

De hardware van deze Hypervsn hologram 3D technology ziet eruit als een propeller of windmolen. Daarom wordt het ook wel eens benoemd als een “hologram led fan”.

Het toestel is ontworpen om verticaal op muren te worden gemonteerd. Hij kan tevens op standaard stopcontacten worden aangesloten.

De magie gebeurt wanneer de schakelaar wordt omgelegd en de 3 dimensionale beelden in de ruimte lijken te zweven.

Totaal oplossing

Deze hologram technology van Hypervsn (bedrijf Kino-Mo) is een totaal oplossing bestaande uit holografische schermen met hoge resolutie.

Hypervsn-displays maken gebruik van op LED’s gebaseerde technologie. Door de kwaliteit van de LED’s zijn de hologrammen op afstand duidelijk zichtbaar. Zelfs onder fel verlichte omstandigheden.

Deze toestellen worden geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden.

Een lichtgewicht projectie eenheid

daar waar uw klanten zijn detail
daar waar uw klanten zijn large

Daar waar uw klanten zijn

… is Hypervsn niet ver af

Deze indrukwekkende oplossing is ontwikkeld met het oog op specifieke aantoonbare bedrijfsbehoeften. De lichtgewicht projectie-eenheid wordt ondersteund door een gepatenteerd cloud-gebaseerd beheerplatform. Het stelt u in staat om het te gebruiken op vrijwel elke klantgerichte locatie, op openbare locaties of evenementen van elke grootte.

Meer impact

Creëer een netwerk met verschillende units op diverse locaties waar ook ter wereld (met internet verbinding). Beheer die vanuit één centraal commando centrum. Zo verhoogt u de impact van uw bedrijf. Op afstand, effectief en soepel. Dan komt hypervsn technology het best tot z’n recht.

Zakelijke voordelen

maak emotioneel contact met je klant

Meer dan een leuk ding

De hologram projector wordt beheerd vanuit een cloud-based platform. Vergelijkbaar met inferieure systemen is deze geïntegreerde technologie veel meer dan “gewoon een leuk ding”.

Compleet

Het is een allesomvattende oplossing die naadloos kan worden geïntegreerd in uw bedrijf dankzij een compleet mediaplanningsysteem (content management system CMS). Daarmee helpen wij u de concurrentie in uw sector te overtreffen.

Ook kunt u zelf content ontwerpen. Lees hier meer hoe je dit kan doen.

conversie betekenis marketing op website Hyperfocus kennisbank

Impact

Omdat de technologie gebaseerd is op LED’s, kunnen de “hologrammen” op een afstand duidelijk worden gezien. Door de hoge lichtopbrengst kan dit zelfs onder fel verlichte omstandigheden. Het is een bewijs dat het Kino-Mo keer op keer zijn rol van marktleider aantoont. Deze displays hebben reeds hun efficiëntie bewezen voor merken, retailers, OOHA (out of home advertising), signage en evenementen. De beelden hebben een zeer brede kijkhoek waar gewone displays niet tegenop kunnen.

Versterkt door content

De impact wordt versterkt doordat de content in een brede kijkhoek kan geprojecteerd worden. Andere technologieën verbleken in vergelijking met deze display van Hypervsn. Iedereen kan van alle kanten en op verschillende hoogtes getuige zijn van de 3 dimensionale vormen zonder dat er sprake is van vervorming.

Hypervsn technology Low Total Cost of Ownership TCO. 3D holografie wordt betaalbaar.

Lage COO

Bedrijven die toestellen bezitten in verschillende winkels en steden of straten kunnen die beheren vanop één centrale plaats (content management systeem CMS).

Daardoor vervalt de noodzaak van een handmatige configuratie ter plaatse. Tevens wordt door het CMS de veiligheid van de datastromen verhoogd. Andere systemen bieden dit voordeel niet, die kosten veel meer tijd en zijn veel minder schaalbaar.

Benieuwd hoe kwaliteit van onderdelen bijdraagt tot een lagere cost of ownership?

Hologram 3D Hypervsn technology voor OOH, signage en events

Hypervsn hologram 3D technology, het eerste geïntegreerde platform voor 3D holografie